Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

G&Z Tasarım amatör logo çalışması

gokturkseyhan

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar. Öncelikle belirteyim, grafiker değilim. El yapımı ahşap kolye ve yüzükler yapmaktayım. Kart bastırma gereği hissettiğim için bir logo ve kartvizit tasarladım, dokulu kağıda bastırdım.

İlk resimde görülen yaprağı internetten buldum ve bu yapraktan bir logo geliştirdim. En son da son resimdeki kartvizit tasarımına ulaştım. Sürecin tamamında photoshop kullandım.

Bir amatör olduğumu göz önünde bulundurarak yorum yapmanızı rica ediyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :angel:

Bu yaprak:
a8058zxo.jpg

Bu logo:
logo-cicek.jpg

Bu da kartvizit:
kart_deneme.jpg

gokturkseyhan

🌱Yeni Üye🌱
Yorum gelene kadar ben Corel öğrendim, logoyu corelde tekrar yaptım bile :D işte buyrunuz yeni hali:
gz-logo-jpg.jpg

ponti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
pontinintakilari.blogspot.com
Windows renkleri :)
Şaka bir yana elinize sağlık güzel olmuş ama bence el yapımı ahşap kolye ve yüzükler yaptığınıza göre buna uygun eskitme tarzda bir kartvizit tasarlayabilirsiniz..

gokturkseyhan

🌱Yeni Üye🌱
Windows renkleri :)
Şaka bir yana elinize sağlık güzel olmuş ama bence el yapımı ahşap kolye ve yüzükler yaptığınıza göre buna uygun eskitme tarzda bir kartvizit tasarlayabilirsiniz..

Aaa haklısınız, Windows renkleri olduğunu hiç fark etmemiştim :)

Aslında olay şu şekilde: Kolyeler falan ahşap ama üzerlerinde vektörel rengarenk resimler var. Ayrıca sadece bunlar değil, ayakkabı tasarımı da yapıyoruz, biraz renkli şeyler yani. Ben de buradan yola çıkarak renkli bir logo yapmıştım :)

Yorumunuz için teşekkür ederim :)

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
comic sans yazı karakteri çok basit kaçmış