Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gazete - bilbord çalışması

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
Moderatör tarafında düzenlendi:

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanız üzerindeki iletişim bilgilerini (web adresi, e-mail, tel. vs) lütfen blur tool ile kaldırıp .
edit.gif
butonunu kullanarak yeniden yükleyiniz. Aksi taktirde konu 15 dk. İçinde kaldırılacaktır.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
2 resimi 4 defa yukledim gorunmuyor bende,acaba sizdemi goremiyorsunuz?

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalarınızı cmyk yüklemişsiniz rgb yüklemeniz gerekmekte. Ben düzeltmeleri yaptım.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
cmyk mı yuklemişim :D alıskanlık olmus.tesekkur ederim Bulut MANASTIR...Ayrıca sendende yorum isterim.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk çalışmadaki ünlem işareti ile altında bulunan işarette bir hizalama sorunu var bu beni biraz rahatsız etti. Ayrıca çalışmalar gazetede ve billboard olarak kullanılacaksa dikkat ve ilgi çekici olmalı. İkinci çalışmanız renginden dolayı ilgiyi ve dikkati üzerine çekiyor ama ilk çalışma için aynı şeyi söyliyemiyeceğim. İlk çalışmayı sağlam bir zemine bağlamak için font karakterleri ve boyutlarında düzenlemeye giderek değişiklikler deneyebilirsiniz.

Ellerinize sağlık, iyi çalışmalar dilerim

Son düzenleme:

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
1 numarada kullanılan tipografi bence cok etkileyici ama bunun disinda biraz ifade yetersizligi var gibi. Eger ortadaki dur sembolu cok olmazsa olmaz degilse degistirmeyi dusunebilirsiniz. gemi dumeni araba direksiyonu ya da joystick ya da klavyenin yon tuslari vs vs vs biseyler ile daha saglam ifade yaratabilinir belki. Yani tabi birazda ne vermek istediginiz onemli. Halihazirdaki ifade daha cok "dur" ifadesi veriyo. Ama sanirim amac biraz daha farklidir.
Elinize saglik.