Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gazete-Dergi-Web Dizayn-Grafik Tasarım işleri yapıyorum ve iş arıyorum

tasarimcanavari

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tasarimcanavari.com
14 Yıldan beri Türkiye'deki büyük gazetelerin bir çoğunda görev yaptım ve halende dışardan görev yapmaktayım. Full Time yada Part Time olarak Gazete-Dergi-Web Dizayn - Grafik Tasarım yapabileceğim bir iş arıyorum. Bu zamana kadar yaptığım işler ve referanslar ve bildiğim bütün programlar aşağıda listelenmiştir.

Bana ulaşmak için lütfen Özelden Mesaj atmanızı rica ediyorum.

Bulunduğum şehir: İstanbul
Uzmanlık Alanı: Gazete ve Dergi Tasarımcılığı, Web Dizayn, Grafik Tasarım, kısacası bütün dijital yazılı veya görsel tasarımlar.

PROGRAMLAR

1- Quark Tüm Sürümleri
2- Photoshop
3- Frehand
4- 10 Parmak Klavye
5- Macromedia Dreamwevar
6- Macromedia Fireworks
7- Macromedia Flash
8- Photoshop

İŞ REFERANSLARIM

1- Trabzon Spor Resmi Sitesi
2- Online Dergi
3- Sokak Yazarları
4- Sihbarak
5- Kombassan
6- Medya Power

Daha çok ve daha ayrıntılı referans bilgilerime ulaşmak isterseniz özelden mesaj atarsanız, kendime ait referans sitemin adresini yazabilirim. Buradan yasak olduğu için yazamıyorum maalesef :(

TECRÜBELİ OLDUĞUM İŞLER

1- Gazete ve Dergi Tasarımı Mizampajı
2- Web Dizayn
3- Grafik Tasarım
4- Logo Tasarım
5- Banner Tasarım
6- İnteraktif CD Tasarımı
7- Flash Sunum
8- Ful Flash Site
9- Her türlü dijital baskı ve tasarımları

iş yokmu yahuu, kaliteli eleman istiyen yokmu?

Gazete ve Dergi Sayfa tasarımları konusunda 12 yıllık tecrübem var, sayfa tasarımı üzerine iş arıyorum.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

nurituncay84

🌱Yeni Üye🌱
bizim tasarımı yapılcak bir dergimiz var 100 sayfalık
sizinle görüşmek isterim

Moderatör tarafında düzenlendi:

belzevuv

🌱Yeni Üye🌱
Grafiker arıyorum

Türkiyenin turizm cenneti antalya da çalışmak istersen bekleriz. bize senin gibi bir arkadaş lazım senle nasıl irtibata geçebiliriz mutlaka görüşmemiz lazım

gkdesigner

🌱Yeni Üye🌱
Antalyada yaşıyorum ismim Kemal
mutfağınıza kabul gören ve gelecek vaadeden bir tarz isterseniz. işlerimi bir görün derim size.
benimle kontakt kurarsanız karşılıklı görüşebiliriz.
pm (özel mesaj)yolu ile iletişime geciniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

tasarimcanavari

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tasarimcanavari.com
size özel msj attim, irtibat numaram orada yaziyor...

sizinle görüşmek isterim

size mesaj attım ama hala bir cevap gelmedil.

sizinle görüşmek isterim

olumlu yada olumsuz bir cevap verirseniz sevinirim.

sizinle görüşmek isterim

her türlü matbaa işleriniz yapılır. dijital baskıda aklınaza ne geliyorsa...

kitap dizilir.

alikara

🌱Yeni Üye🌱
web sitesi tasarımızı 2 adet 20 şer sayfa ama net değil
ambalaj etiketi tasarımı 5 adet (20*15 cm boyutlarında) deterjanlarla ilgili
katalog tasarımı
sıra ile uzun vadede yapılacak freelance isimizin ne kadar sürede ve ne cüretle yapabiceceğinizi bildirimisiniz daha önce mail göndermiştikj

tasarimcanavari

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tasarimcanavari.com
size özel mesaj attım. özel mesaj olarak msn adresinizi yazarsanız oradan ayrıntıları konuşabiliriz.

web sitesi tasarımızı 2 adet 20 şer sayfa ama net değil
ambalaj etiketi tasarımı 5 adet (20*15 cm boyutlarında) deterjanlarla ilgili
katalog tasarımı
sıra ile uzun vadede yapılacak freelance isimizin ne kadar sürede ve ne cüretle yapabiceceğinizi bildirimisiniz daha önce mail göndermiştikj

evet profesyonel çalışmalar yaptırmak istiyen, disiplin istiyen, farklı tasarımlar istiyen kurum yada kuruluşlar, bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirlir.

Kitap Kapak Tasarımlarınız, Dergi Tasarımlarınız, Gazete Tasarımlarınız, Şirket logolarınız, Web siteliriniz en güzel ve en iyi şekilde profesyonelce yapiılır. Ayrıca Dizgi işlerinizde yapılır hazırlanır.

emir

🌱Yeni Üye🌱
Bizim de aylık bir dergimiz, haftalık bir gazetemiz ve yeni faaliyete geçen bir ajansımız mevcut. İlanınız halen geçerliyse görüşmek isteriz.

tasarimcanavari

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tasarimcanavari.com
Bizim de aylık bir dergimiz, haftalık bir gazetemiz ve yeni faaliyete geçen bir ajansımız mevcut. İlanınız halen geçerliyse görüşmek isteriz.

mrblar. evet ilanim hala geçerli. msn adresim İletişim bilgilerinin yayınlamak yasak PM (özel mesaj) yolu ile iletişime geçiniz eklerseniz konusabiliriz. tsk ederim.

sizden hala cevap bekliyorum. özelden size msjda attım fakat hala bana dönmediniz.

özele yazdim.

Seyahate mani bir durumunuz yoksa grafikerlik konusunda açığımız var. Tecrübeniz konusunda bilgilerinizi inceledim cvniz bizim için şartlarımız için yeterli ararsanız bir görüşelim. yada Grafikerler nettende bana mesaj atabilirsiniz

CAN AJANS
Levent ŞİMŞEK

PM (özel mesaj) yolu ile iletişime geçiniz

tozkurt

🌱Yeni Üye🌱
Taxi Production **************** iritbata geçerseniz sevinirim.tahsin özkurt - çağlar paliç

İrtibat bilgileri için PM ile iletişime geçiniz İletişim bilgisi yayınlamak yasak

gmkaya

🌱Yeni Üye🌱
hamzazade grup için web tasarımcı ihtiyacı

CV'nizi veya irtibat bilgilerinizi gönderirmisiniz?

Mustafa Kaya

ESMER MELEGİM1

🌱Yeni Üye🌱
Sizin gibi deneyimli birini arıyoruz ankara da ikamet etmekteyiz sorun olmaz ise görüşmek isteriz özelden msj atabilrsiniz hoşçakalın!

adalife

🌱Yeni Üye🌱
kuşadası'nda yaşayacak yaz kış grafiker arıyorum.

tasarimcanavari

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tasarimcanavari.com
Gazete & Dergi - Web Tasarım - Grafik Tasarım işi arıyorum

14 Yıldan beri Türkiye'deki büyük gazetelerin bir çoğunda görev yaptım ve halende dışardan görev yapmaktayım. Full Time yada Part Time olarak Gazete-Dergi-Web Dizayn - Grafik Tasarım yapabileceğim bir iş arıyorum. Bu zamana kadar yaptığım işler ve referanslar ve bildiğim bütün programlar aşağıda listelenmiştir.

Uzmanlık Alanı: Gazete ve Dergi Tasarımcılığı, Web Dizayn, Grafik Tasarım, kısacası bütün dijital yazılı veya görsel tasarımlar.

PROGRAMLAR

1- Quark Tüm Sürümleri
2- Photoshop
3- Frehand
4- 10 Parmak Klavye
5- Macromedia Dreamwevar
6- Macromedia Fireworks
7- Macromedia Flash
8- Photoshop

İŞ REFERANSLARIM

1- Trabzon Spor Resmi Sitesi
2- Online Dergi
3- Sokak Yazarları
4- Sihbarak
5- Kombassan
6- Medya Power

Daha çok ve daha ayrıntılı referans bilgilerime ulaşmak isterseniz özelden mesaj atarsanız, kendime ait referans sitemin adresini yazabilirim. Buradan yasak olduğu için yazamıyorum maalesef

TECRÜBELİ OLDUĞUM İŞLER

1- Gazete ve Dergi Tasarımı Mizampajı
2- Web Dizayn
3- Grafik Tasarım
4- Logo Tasarım
5- Banner Tasarım
6- İnteraktif CD Tasarımı
7- Flash Sunum
8- Ful Flash Site
9- Her türlü dijital baskı ve tasarımları

iş yokmu yahuu, kaliteli eleman istiyen yokmu?

Gazete ve Dergi Sayfa tasarımları konusunda 12 yıllık tecrübem var, sayfa tasarımı üzerine iş arıyorum.
tasarimcanavari isimli Üye şuanda online konumundadır tasarimcanavari isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin. Mesajı Moderatöre bildir Bu mesajdan alıntı yap

talhaakif

🌱Yeni Üye🌱
Osmaniye'de yeni bir dergi çıkartıyorum ancak tasarım konusunda yardıma ihtiyacım var uygun fiyatla bana yardımcı olur musunuz?

plevneli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,
İlköğretim öğrencileri için hazırlamış olduğumuz ürünlerin tasarım aşaması ile ilgili (100 sayfa, klasör tarzı bir dış katman, Uygulama Cd'si dış katmanı ve içeriği yapılacaktır)
İletişim sağlarsanız , görüşmek isteriz.
İyi Çalışmalar

tasarimcanavari

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tasarimcanavari.com
Freelancer Profesyonelce çözüm arayanlar lütfen incelesin

Profesyonel kalitede bir hizmeti Freelancer olarak almak ve Freelancer fiyatlarda yaptırmak istemezmisiniz?

Piyasanın kötü olması ve iş yaptıracak dürüst insanların bulunamamasından dolayı hemen hemen bütün şirketler şikayetçi, işler yarım kalıyor, istenilen gibi olmuyor vs... Tüm bu sorunlardan kurtulmak, güvenilir ve temiz iş yaptırmak istiyorsanız o zaman doğru yerdesiniz.

Uzman teknik kadromuzla siz müşterilerimize freelancer olarak hizmet vermekten mutlululuk duyuyoruz.

NELERMİ YAPIYORUZ?

Web Tasarım:

Tanıtımını yapmak istediğiniz ürünleriniz veya hizmetleriniz için doğru web tasarımı projesine ihtiyaç duyacaksınız. Yaptıracağınız sitenin web tasarımı hedeflenen farklı amaçların tümüne cevap verecek şekilde tasarlanmalıdır.
Web tasarımı farklı uzmanlık alanlarında...

Katalog Tasarımı:

Web tasarımı, CD tasarımı gibi elektronik ortam tasarımları son yıllarda çok gelişselerde, yaptıracağınız etkileyici bir katalog tasarımı çok önemlidir. Müşterinizin eline vereceğiniz tasarımı iyi bir katalog hala çok gereklidir. Katalog tasarımı web tasarımından farklı olarak matbaacılık sektöründe tecrübeli ellerden çıkmalıdır. Elden ele gezen, ihtiyaç duyulduğu anda hızla bilgi alınabilmesini sağlayan katalog tasarımı, deneyimli tasarımcılar, matbaa takibini iyi yönetebilen ekipler ile mümkündür.

Fotoğraf Çekimi:

Görselliğin ön plana çıktığı günümüzde fotoğraf sanatının da önemi git gide artmaktadır. Firmalar artık uzun ve sıkıcı düz metinler yerine kendilerini, yaptıkları işi, ürünü, hizmeti, imajı, prestiji yansıtacak ...

Cd Tasarımı:

Günümüzde tanıtım amaçlı web siteleri ve kataloglar yeterli ihtiyacı karşılayamayabiliyor. Örneğin web site tasarımlarında ülkemizin internet bant genişliğinin kısıtlı olması sebebiyle optimizasyon gereği site dosyalarının boyutlarının ...

Web Programlama:

İşinizi kolaylaştıran uygulamalar!
Günümüzde her ne kadar farkında olmasak da karşılaştığımız web...

Broşür Tasarımı:

Broşür tasarımı çok farklı uygulama alanları olan bir tanıtım unsurudur. Bazen dijital baskı bazen de matbaa baskısı gerektirdiğinden, bu işlerde tecrübeli, hem tasarımı güçlü hem de uygulama alanında pek çok farklı broşür tasarımı projesinde yer almış ekiplerin üretebileceği bir iştir. Yapılacak broşür tasarımı uygulanacak alandan bağımsız düşünülemez. 3Nokta tasarım ekibi, hedefler çerçevesinde gerek matbaa, gerekse dijital baskı merkezi iş ortaklarıyla beraber işinizi geliştireceğinden broşür tasarımı ihtiyaçlarınızın dizaynı ve uygulaması için ayrı ayrı firmalarla uğraşmanıza gerek kalmaz.

İçerik Yönetim Sistemi:

Eğer aşağıdakilerden birinden haberiniz varsa aslında farkında olmadan siz de en az bir içerik yönetim sistemi kullanıyorsunuz ama normal üye yetkileri ile: Facebook, Blogger, Bildirgeç, MSN, iGoogle vs. İçerik ...

Flash Banner Tasarımı:

Web sitesini hedef kitleye ulaştırabilmek için, en kolay, en hızlı, en etkili yöntemlerden biridir banner reklamcılığı. Popüler veya ziyaretçisi çok olan bir sitede yayınlanacak bir bannerın tahmin edilenden çok getirisi olacaktır.
Firmayı ve ürünü tanıtacak, yansıtacak bannerların ...

Logo Tasarımı:

Logo tasarımı firmanızın tanıtımı ile ilgili en temel unsurdur. İyi bir web tasarımı katalog tasarımı, broşür tasarımı ve oturmuş bir kurumsal kimlik tasarımı ancak sizi iyi temsil eden bir logo tasarımı ile mümkündür. Tasarımı yapılacak logo sizi pek çok ortamda temsil edecektir. Logo tasarımı için yapacağınız yatırım, işinizin gelişmesinde katkı sağlayacağından, tasarım maliyetini de kısa zamanda karşılayabilirsiniz.

Afiş Tasarımı:

Kitle iletişim araçlarından en görkemlisi: Afiş.
Daha çok insana daha az görselle bir şeyler anlatmaya yaradığı için tam bir...

Kurumsal Kimlik:

Kurumsal kimlik bir firmanın sektörel varlığını oluşturmak, güçlendirmek ve rakiplerinden ayrılmasını sağlamak için en önemli unsurdur. Kurumsal kimlik çalışması, bir firmanın öncelikle adının belleklere ...

Etiket Tasarımı:

Ürünün kalitesini etiketi gösterir. Etiket tasarımı ne kadar iyiyse, ürün o derece kaliteli algılanır. Etiket bir ürünü en iyi gösteren...

Video Edit & TV Reklamı:

Teknolojinin giderek gelişmesi ve ucuzlaşması ile video fragmanları, video prezantasyonları, tv bant uygulamaları her geçen ...

Gazete ve Dergi Tasarımı:

Türkiyenin ve Dünya'nın bir çok yerli ve yabancı, yerel ve ulusal gazete ve dergi tasarımlarını yapıyoruz, uzman kadromuz tamamen bu işte tecrübeli kişilerden oluşuyor.

Ayrıntılı referans bilgilerime ulaşmak isterseniz özelden mesaj atarsanız, kendime ait referans sitemin adresini yazabilirim. Buradan yasak olduğu için yazamıyorum maalesef

İmza kısmımda ve kişilesel bilgiler kısmımda, web site adresimiz ve ulaşım adreslerimiz Gsm, mail gibi bilgilerimiz mevcuttur.

hacanx

🌱Yeni Üye🌱
Logo tasarımı

Merhaba,

Profesyonel bir Logo calismasi yaptirmak istiyorum.

Konu :''TÜRK KAHVESiNiN ULUSLARARASI TANITIM ve TiCARETi''

icerik olarak:
*Nostaljik
*Zamanimizin Trendi(Starbucks-Kahve Dünyasi gibi büyük markalarin insanlarla irtibatini anlatimi gibi)
*Türkiye anlatimi
*istanbul
*Lezzet
*Fes(olabilir),
*Osmanli
*Uluslararasi Türkiye ve Kahve Tanitim ve anlatimi
*Nese
*Keyif
*Nargile
*Mutluluk

Sizin olusturabileceginiz fikirlere acigim.

Lütfen yukaridaki logo tasarimi hakkinda düsüncelerinizi ve Ücretinizi bildiriniz.

Tesekkürler

Hasan CANBAKIS