Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gazete Dizgi Ücretleri

mel_a_nkoli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm arkadaşlar, bu tarz bir konuyu -bir sitede açıp, ulu orta fiyat politikası yapmak yada yaptırmak istemiyorum, lütfen yanlış anlamayın.
Benim öğrenmek istediğim; gazete dizgisinde sayfa başınamı çalışılır? yoksa 10-12 sayfalık bir yerel gazete için belirli bir ücret var mıdır? Elbette ücretler
farklılık gösterecektir ancak ortalama bir bilgi istiyorum sizlerden ve mümkünse bu tarz bilgileri açık olarak paylaşmak yerine özel mesaj atabilirsiniz.. Özel mesaj atamayan arkadaşlar mel_a_nkoli@hotmail.com adresine bir cevap yazısı yazarlarsa çok sevinirim. Yaptığım işin değerini bilmek istiyorum, lütfen..

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu konuda bilgim yok ama bence gazete hergün çıktığına göre hergün hergün dışarı iş yaptırmaktansa bunları yapan MAAŞlı elemanları vardır ...

mel_a_nkoli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kendi bünyesine eleman almadan yapan çok fazla gazete var ve bunlar dizgi başına belirli bir ücret ödüyolar, ama tam olarak ne kadar ödüyolar bilmiyorum. Mail adresimi vermiştim ama engellenmiş, ücretleri bilen arkadaşlardan rica ediyorum. yardımcı olurlarsa sevinirim..