Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gazete ilanı çalışmam.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
lemongrass1600na8.jpg

gulada

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sade ama güzel bi çalışma (bence) ben beğendim

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
KeŞke İŞİ Koyarken "yapilma Amacini" Ve "ne Anlatmak İstedİĞİnİ" De Yazsaniz, Ben De Anlasam... Ne GÜzel Olur!

CraCkPoT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
karamsar, güvensiz bir slogan gibi geldi bana..
görsel güzelmiş bu arada

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu otlar neyi anlatıyoo abi
KeŞke İŞİ Koyarken "yapilma Amacini" Ve "ne Anlatmak İstedİĞİnİ" De Yazsaniz, Ben De Anlasam... Ne GÜzel Olur!
karamsar, güvensiz bir slogan gibi geldi bana..
görsel güzelmiş bu arada

ajans firmalarının ne yaptıgını bilirsiniz herhalde,buraya ne resim koyarsam koyayım bir ajansın ne yaptıgnı neler yaptıgını ifade edemezsiniz.bu sadece gazeteye verilecek reklam,hatırlarsınız vodafone gunlerce geyik geliyor geyik geliyor diye reklam yaptı ama reklamın içeriginde birşey yoktu.bizde burda karamsar bir sloganla değilde,mütevazi bir sloganla otların içinde ajansın reklamını yapmaya calıstık,belki otlar bişey ifade etmiyor olabilir,ama dusununki geyik somut olarak ne kadar geyikliği (konusmayı) yansıtıyor.dediğim gibi bu sadece, sade ve hoş olmasını istediğim bir çalışma.ama hep eleştirel bakımdan bir yaklasım daha iyi ve dikkat çekici olur derseniz buyrun siz böyle eleştiri yapmaya devam edin,fakat ayrıntılarda,gorsellikte tasarımda yahut herhangi bir ayrıntıda su soyle olur bu boyle olur derseniz eger,daha duzgun ve daha kaliteli işler cıkmaya baslar.

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
sloganı zayıf buldum daha ilgi cekici bir slogan olabilirdi
geyik konusmayı ifade ediyorda ot neyi ifade ediyor merak ettim hani fidan koysan büyümeyi ifade ediyor diyebilirdim bence daha carpıcı bir calısma yap derim nacizane bir fikir sadece emegine saglık kolay gelsin

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
görsellik bakımından çok hoş olmuş. eline sağlık!

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorumlar için cok tesekkur ederim

alidurmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nacizane yorumlarımı belirtmek isterim. her ne kadar yeni olsamda
sağ üstteki logoyu sol alttaki boşluğa gelebilir birde
sloganı daha görsel dikkat çeken bir hale getirseniz daha iyi olur diye düşündüm.

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarım olarak hoş fakat yeşil otlar ile ne anlatılmak istendiğini pek anlayamadım. Slogan zayıf ve tipografi bozuk. Logoyu sağ üst köşeye değilde (gazetedeki sayfaya göre değişebilir) sağ alta alırsan iyi olur. Kolay gelsin.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tasarım olarak hoş fakat yeşil otlar ile ne anlatılmak istendiğini pek anlayamadım. Slogan zayıf ve tipografi bozuk. Logoyu sağ üst köşeye değilde (gazetedeki sayfaya göre değişebilir) sağ alta alırsan iyi olur. Kolay gelsin.

arkadaslar yorumlar için tesekkur ederim.yeşil otler neyi anlatıyora gelince;biliyosunuz ki vazo ya çiçek koyulur,ot konurmu konursa ne olur.farklı bir perspektifle yaklastık duruma,sonucta ajansın reklamı.yani sen otunu getir biz onu bile marka yaparız.(mütavaziliğin dısına cıktım biraz) yani biz bilgimize ve olusumumuza guveniyoruz.