Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gazete ilani

onerevren

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaslar bu alanyadaki yerel gazetelerde cikacak bi alisveris merkezinin ilani patronuma sunum yapmadan once fikirlerinizi almak istedim

tesekkurler

Benzer konular

onerevren

🌱Yeni Üye🌱
https://img522.imageshack.us/img522/7492/ilanam3.jpg

ilanam3.jpg

designerMUSTI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
mygrafikcreativeart.blogspot.com
Arkadaşım öncelikle eline sağlık

Ama benim fikrim şudur ki sadece elinde çantalar olan bir bayan koymuşsun ve yan tarafta logolar var. Tamam herşey güzelde tanıttığın yeri sence yeterince tanıttığına inandıysan süper bi çalışma ama içine hala sinmediyse eksikler var demektir...

Başarılar....

eymi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında reklam amacına pek ulaşmamış gibi geldi.Poşetlere marka ekleyebileceğin daha canlı bir resim kullanabilirdin.Kadın siyah giyinmiş ve aksesuar yok.Daha şıkır şıkır bi bayan hem fikir uyandırıp merak hissi doğurabilir hemde işe sempati katar diye düşünüyorum.

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
bu bir alışveriş merkezi reklamı.
fakat slogon kötü.
görsel şölen ile alışverişin ne alakası var he o alışveriş merkezinde bol ol ilanında kullandığın bayanlardan da varsa olabilir :)
sloganı değiştirmeni öneririm.
anka planda sadece gökyüzü göstermişsin, alışveriş merkezinin siyah beyaz halini kullanabilirdin diye düşünüyorum.
kadın siyah beyaz olabilir zaten yüzündeki ifade ile mutlu olduğunu anlayabiliyoruz, böylelikle poşetlerin renkleri kaybolmamış olur.
Ellerine sağlık.

onerevren1982

🌱Yeni Üye🌱
fikirleriniz için teşekkür ler arkadaşlar yaklaşık 3 sene önce açıldı bu merkez ve sloganı bu (ne yazıkki) :S arka planda ki gökyüzünü kullanmam daki neden geniş bi alanı ifade edebilmekti aslında

herkese kolay gelsin

samirasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Görsel şölende elinde çantalar olan abla oluyor şu durumda :) aslında işin çok kolay çünkü alanyum gibi tanınmış bir alışveriş merkezi için tanıtım yapmaya ihtiyacın yok sadece farklı birşey yap yani elinde çantalar olan bir konu mankeninden daha orjinal birşey....

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence alışveriş merkezini tam manasıyla anlatmıyor sanki bişey eksik nebilim mesela alanyumun görüntüsünü bir kesit olarak uygun bir yerde flu bir şekilde kullanabilirsin diye düşünüyorum ben....başarılar

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
ben olsaydım...
image fotosunun sadece el ve çantalarını kullanırdım.
logoyu da en altta kullanırdım.