Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel olmuş bence fakat "kayıtlarımız devam ediyor" yazısının puntosu biraz daha küçük ve tırnaksız bir karakter olsaydı daha mı iyi okuturdu diye düşünüyorum...
güzel olmuş bence fakat "kayıtlarımız devam ediyor" yazısının puntosu biraz daha küçük ve tırnaksız bir karakter olsaydı daha mı iyi okuturdu diye düşünüyorum...
Ben de gazete ilanlarıyla çok uğraşıyorum. Elinize sağlık hoş olmuş... İş gazete ilanı olunca sınırlar beliriyor. Özellikle ilanın gireceği gazetenin baskısı kötüyse (yerel gazeteler için geçerli) iş daha da zorlaşıyor. Böyle hazır kalıp örnek ilanlar olsa ne hoş olurdu...
Ben de gazete ilanlarıyla çok uğraşıyorum. Elinize sağlık hoş olmuş... İş gazete ilanı olunca sınırlar beliriyor. Özellikle ilanın gireceği gazetenin baskısı kötüyse (yerel gazeteler için geçerli) iş daha da zorlaşıyor. Böyle hazır kalıp örnek ilanlar olsa ne hoş olurdu...
Düşüncelerinizde haklısınız ama benden size bir tavsiye, biz tasarımcıyız ve işin tasarım kısmını yapıyoruz, baskı kötü olacak diye yaptığımız işi ono parelel yapmamalıyız... baskı ve baskı sonrası tabiki bizi de ilgilendirir ama biz önce tasarımı en iyi şekilde yapmalıyız, baskı ne kadar kötü olursa olsun eğer tasarım güzelse güzeldir...