Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gazete reklam çalışması Asya Pamukçu Termal Çin Yemekleri Haftası
bence üserinde biraz daha çalışmalısın resimler biraz bozuk gibi, bir de zemin olmamış renk olarak tek resim kullanabilirin zeminde bir de eğer elinde varsa Dorovar ya da Dragon yazı karakterinde yaz "çin yemekleri haftası"nı
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Yapılan çalışmaların üzerinde kendinize ya da müşterilerinize ait iletişim bilgileri ve internet adresi bulundurulmamalıdır. Çalışmanızda bulunan iletişim bilgilerini (adres,telefon, e-mail, internet adresi ) blur tool ile kaldırıp,
butonu kullanarak tekrar yükleyiniz. Aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır.
Çin kültürü daha iyi yansıltılarak daha etkili bir sonuç aılabilirdi, Martin78'in de dediği gibi yazı karakeriylede oynarsanız daha iyi sonuç alacaüınızı düşünüyorum Elinize sağlık
gazete için güzel ben beğendim.. ancak o küçük resim çok gereksiz ..belki sadece o iki chopstick konabilirdi illa koncaksa birde logonon altındaki beyaz gölgeler gazetede bence kötü çıkar "balıkesirde bir ilk" yazısı da altındaki nesneden kurtulup düz olmalı unutmayın gazete baskısı sorunludur...
evet işte bu sadece "çin yemekleri haftası" yazısını kenarlara çok yaklaştırmışsın biraz kenarlardan pay bırak bir de daha önce dediğim gibi arka fon gazete baskısında güzel çıkmayabilir