Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gazete yapıyorum; fakat yazılar gözükmüyor ( acil )

LeroanZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar okuluma salı gününe bir gazete yetiştirmek zorundayım 600e 800 ebadında bir sayfam war ve ben de 20 tane wordde yazı vardı, bazılarını aldım wordde açtım ve ordan olduğu gibi kopyaladım yapıştırdım corel draw'a ( çünkü corele yazı olarak kopyala yapıştır yaptığım zaman istediğim gibi olmuyor beceremedim önerirseniz sevinirim / worddeki gibi ) neyse bu yazılar tabi copy olduğu için bir layer gibi gözüküyor ve çift tıklayınca entegre olarak wordu içinde açıyor, fakat normal corelde bazı yazılar gözükmüyor YANIP YANIP SÖNÜYOR çok aşırı zoom yapınca görebiliyorum anca bunun sebebi nedir ?

LeroanZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar inanılması güç bişi oldu benim için, şimdi kurcaladım biraz corel'i ve dediğim gibi herşeyi wordden copy pace yapmıştım ve şu an corel üstünde worddeki herşeyin üzerine hakimim herşeyi control edebiliyorum bu nasıl oluyor ilk sorunumun çözümü nedir ?

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
evet corel office programlarına entegreli çalışabilen bi program dilerseniz sol taraftaki toolbarda A simgeli olan yazım aracını alıp yaazıyı yazmak istediğiniz alanı sol tuşa basılı tutarak oluşturun ve çift tıklayarak içne girip istediğiniz metni wordden copy paste yapın umarım işinize yarar...

LeroanZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım dediği gibi de yapsam olmuyor malesef, yanıp yanıp sönüyor anca zoom yapınca gözüküyor !!!

M@rcos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayfayı 600 e 800 cm veya metre açmış olmayasanız.
Property barında units kısmının pixel olduğuna dikkat ediniz veya mm.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Kendi sorununu cümle icinde belirtmissin arkadasım.. 8 px standartındaki word belgelerin
yüksek ebatta küçük görünürler büyütmeyi denediniz mi ?

Ayrıca Arkadasımıza belirtiği gibi Tex kutucugunu açıp içine gömdükten sonra renkgide kontrol edin sanırım renkgindede problem var... olmadı Tool - Options özelliğinden Text özelliğine bakarak ayarlarını kontrol ediniz.

LeroanZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
600.0 mm x 800.0 mm
yazıların gözükmemesi küçüklüğünden değil; o layer yanıp yanıp sönüyor yani tamamen beyaz çerçevesi yanıp yanıp sönüyor...

designeer_hsn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.designerhsn.com
arkadaşım yazıyı kopyala sonra corelde text aracını tıkla yani ''A'' bir kere boşluğa tıkla ..imleç yanıp yanıp söndükten sonra yapıştır.. tabi yazılar küçük gelebilir. büyütmeside sana kalmış

LeroanZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım siz de beni iice amatör yaptınz ya okadarını biliyorum eğer dediğin linklerle biraz ilgilenirsiniz anlıcaksınız beni
küçük olduğundan gözükmüyor değil; hiç gözükmüyor!!! %400lük zoom yapınca gösteriyor pdfde de göstermiyor ?