Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gece Clubu için afiş çalışmlarım

usatr

🌱Yeni Üye🌱
İşletme sahipleri abartı absürt tasarım istemiyor sade tasarım istediler.Görsel tasarım konusunda uzman değilim sadece önerilerinizi almak istedim.

osmant.jpg

vjbulent.jpg

nilq.jpg

kemaldogulu1.jpg

kemaldogulu3.jpg

kemaldogulu7.jpg

Benzer konular

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
font secımıne bende katılyıorum baya kotu font. bıde afıslerdekı resımler cok ıddalı resımler zaten bıde ustune brush veya bı effeckt kullanmana gerek yok resmı sadelestırıcek duzgun fontlarla ıyı renklerı bırlestırmelısın. ara bantlar cekebılırsın yazılarla resmı ayrı tutmak ıcın veya resımlerın tamamını kullancagına belırlı bı kısımlarını kesıp fontla butunlestırme yapabılırsın. kolay gelsın

yasino

🌱Yeni Üye🌱
1, ve 3, yani osman ve nil çekimleri mükemmel hele nilin bide tüm yazı karakterleri aynı vurgulanmak istenen bişi yok gibi kimilerindede yaz ıve zemin birbirini yutmuş ve son iki tane berbat denebilecek nitelikte ben aslen fotoğrafçıyım birazda ona dayanarak yorum yapma gereği duydum bide adfam beyaz takın elbise giymiş en azından arka zemini biraz daha tonunu farklı yapabilirdin birbirinden ayırmak için kolay gelsin başarılar

decavuj

🌱Yeni Üye🌱
Pek bişeye benzememiş arkadaş. üzerinde biraz daha çalışsan daha iyi olurmuş sanki? son 2 tanesi gerçekten rezalet.

usatr

🌱Yeni Üye🌱
Son iki afiş hiç iyi değil, diğerlerinde de font seçimi değişebilir..

Font society logosunda kullanılmış işletme sahibi tüm yazılarda bu fontu kullan dedi onun için tüm yazılarda bu fontu kullandım.Club sahibi de en çok son iki afişi beğendi.Afiş olarak basıldı.

font secımıne bende katılyıorum baya kotu font. bıde afıslerdekı resımler cok ıddalı resımler zaten bıde ustune brush veya bı effeckt kullanmana gerek yok resmı sadelestırıcek duzgun fontlarla ıyı renklerı bırlestırmelısın. ara bantlar cekebılırsın yazılarla resmı ayrı tutmak ıcın veya resımlerın tamamını kullancagına belırlı bı kısımlarını kesıp fontla butunlestırme yapabılırsın. kolay gelsın

Bana söylenen sahne alacak kişinin adı clubun adı ve telefonun numrası büyük ve okunaklı şekilde yazılsın buna göre büyük puntalar ile yazdım.

1, ve 3, yani osman ve nil çekimleri mükemmel hele nilin bide tüm yazı karakterleri aynı vurgulanmak istenen bişi yok gibi kimilerindede yaz ıve zemin birbirini yutmuş ve son iki tane berbat denebilecek nitelikte ben aslen fotoğrafçıyım birazda ona dayanarak yorum yapma gereği duydum bide adfam beyaz takın elbise giymiş en azından arka zemini biraz daha tonunu farklı yapabilirdin birbirinden ayırmak için kolay gelsin başarılar

Eyvallah yasin önerin için çok sağol.Zevkler ve renkler tartşılmaz ama berbat olmuş biraz eleştiri sınırlarını geçiyor.

Pek bişeye benzememiş arkadaş. üzerinde biraz daha çalışsan daha iyi olurmuş sanki? son 2 tanesi gerçekten rezalet.

Sana da eyvallah.Ben öneri istedim.

aytekeli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede font secımlerınde bıraz daha ozen gosterırsen ıstedıgın calısmayı daha net bır sekılde elde edebılırsın başarılar...

usatr

🌱Yeni Üye🌱

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sitede bir de yorum nasıl yazılır diye bir başlık açmak gerek bence. Hiçbir şeye benzememiş, rezalet türü yorumların nasıl bir yapıcılığı olucak orasını anlamış değilim.Arkadaş hem de birden fazla çalışmasını paylaşmış. Üzerine de öneriler bekliyorum diye eklemiş. Biraz insaflı olmak lazım bence. Son ikisini sanırım biraz daha sanatsal olsun diye yaptınız. Bence ilk üçü güzel. Ama diğer arkadaşlarımın da dediği gibi yazı fontlarını değiştirmeyi denemekte fayda var. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Paylaşıma devam.

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
Sağolsın daha öncede yazdığım gibi işletme sahibleri tüm yazılarda logosunda ki yazı fontunu kullanmamı istedi.

Sebeb

Grafikerlerin olumsuz yorum yaptığı -ki bunu herkes farkeder, iki afiş için basıldı dediniz de ondan yani, işverenlerin beğenisiyle ilgili endişe ettim.
Neyse efnm kolay gelsin.

dikyumcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir gece klubünün afişi nekadar profosyonellik ister diye düşünüyorum...
bence calışmaların yeterli hatta 4 ve 5 afişin sıradışı bir yaklaşımı sergilemişsin ama bu tarz bir çalışman gece klubü için olmamıs... çalısmalarının tek düzede götürme...

usatr

🌱Yeni Üye🌱
Sitede bir de yorum nasıl yazılır diye bir başlık açmak gerek bence. Hiçbir şeye benzememiş, rezalet türü yorumların nasıl bir yapıcılığı olucak orasını anlamış değilim.Arkadaş hem de birden fazla çalışmasını paylaşmış. Üzerine de öneriler bekliyorum diye eklemiş. Biraz insaflı olmak lazım bence. Son ikisini sanırım biraz daha sanatsal olsun diye yaptınız. Bence ilk üçü güzel. Ama diğer arkadaşlarımın da dediği gibi yazı fontlarını değiştirmeyi denemekte fayda var. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Paylaşıma devam.

O tür rezalet kepaze vb yorum yazanlar laf olsun torba dolsun hesabına yazıyorlar pek de ilgilenmiyorum dreamsantana yazı fontunu işletme kendisi istiyor.

Bir gece klubünün afişi nekadar profosyonellik ister diye düşünüyorum...
bence calışmaların yeterli hatta 4 ve 5 afişin sıradışı bir yaklaşımı sergilemişsin ama bu tarz bir çalışman gece klubü için olmamıs... çalısmalarının tek düzede götürme...

Sağolsın önerin için şimdi bir tane yapıyorum Hande Yener için bitince eklerim.