Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gemici Takvim Çalışması Entur Devremülk Kaplıca Evleri

eymi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
enturgemcdu1.jpg

Sevgilimin (bana işi öğreten ustamın)Yaklaşık 5 dk gibi kısa bir sürede hazırladığı çalışması.Müşteriye gösterecğiz acelesi var yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..=)

Kimse yorum yapmamış:(

Benzer konular

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
yani 5 dk yapılan bir iş için tabiki kimse bişşeyler yazamaz.

ama be yazayım... normal bir calışma olmuş mavinin verdiği huzur dışında pek bişey yok. ama şu dikkatimi çekti. sağlık ve huzurdan bahsederken nedense ordaki bebiş pek de sağlıklı ve huzurlu bi halde gelmedi bana.

bunun dışında yorum yapacak bişey bulamadım. elinize sağlık.

kolay gelsin

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben çocuğun halini soracağım. Nedir bu çocuğun hali? Ne var onun yüzünde. Görünce şaşırdım. hastalık filan mı bu?

Çocuğun çalışma üzerine montajında sorun var. Gelişi güzel bir şekilde konulmuş gibi. Çalışma mavi ve morlar arasında boğulmuş.

Birde sanırım tipik müşteri baskısı var. "Ver yazıya kabarıklığı... Tamam..."

Kısacası olmamış.

Önemli hatırlatma: Müşterilerinizin iletişim bilgilerini yazdığınızda doğabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir.

eymi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne demek 5 dkda yapılan bir iş için yorum yapılmaz.Böyle bir saçmalığıda ilk kez duyuyorum!!!!

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ne demek 5 dkda yapılan bir iş için yorum yapılmaz.Böyle bir saçmalığıda ilk kez duyuyorum!!!!

Ben açayım isterseniz ne demek olduğunu.

• 5 dakika gibi kısa bir sürede ne kadar emek verilebilir?
  • Emek verilmeyen bir iş ne kadar güzel olabilir.
  • Güzel olduğunu düşünmek ne kadar doğru olabilir?

evrenk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
  • çocuk resmini hangi amaçla kullandığınız belli değil. çocuğun yüzene dökülmüş jel'mi yoksa su'mu oda belli degil...
  • kooperatif firmasımı, su satan bir firmamı yoksa, termal bir dinlenme tesisimi... 2. Etap termal devremülk kaplıca eleri diye yazması yukarda belirtigim nitelikleri göz ardı ettiremiyecek derecede...
  • renkler birbiriyle çok uyumsuz...
  • adres ve telefon kısmı oldukça büyük puntolarla yazılmış...
  • aceleniz var diye yorumlarımı burada kesiyorum...

iyi çalışmalar...

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
eymi... Bak ben bisey demiyorum.

kolay gelsin...

eymi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Alaycı ifadeni değiştirip saygı çerçevesinde konuşmanı öneriyorum!

fourth_dimension

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel ve yerinde bir çalışma olmamış daha da geliştirlmeli örneğin çocuk resminin ordan kaldırılmasıyla başlanabilir mesela

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazdıklarımı kişisel bir saldırı olarak algılamayın.
zira sizi tanımıyorum. kişisel herhangi bir yaklaşımım olamaz.

alaycı bir ifade demişsin.
size, ilk mesajınızı yayınladıktan sonraki mesajınızı hatırlatmak isterim.

kimse yorum yapmamış.

evet yapmamışlar. ben de bunun nedeni yazmaya çalıştım. sanırım o andan itibaren yapılan yorumları dikkate almanız, işinizin guzelleşmesi için yeterli olacaktır.

yok onun yerine yazanlara karşı tavır almak sizin olayı kişiselleştirdiğinizi ortaya koyuyor.

bence bunu boşuna tartışma konusu etmek yerine, yapılan yorumlara ve onerilere yanıt vermeniz daha yapıcı olacaktır.

kolay gelsin.

eymi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürederim tüm yorumlar için..İyi akşamlar herkese..

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
o bebeğin yüzünden salyangozmu geçmiş öleee yazık bebeğe kendi çok tatlı ama çirkinleştirilmiş ... olmamış eymi.5dk çalışma için kötü yorum yapılır %80... 5dk da tasarım olmayacağında dolayı... süper bir çalışma çıkmaz 5dk da.
sevgiline söle bence çok çalışmalı çoooook.

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑

fosil

🌱Yeni Üye🌱
Takvim çalışmalarında dikkat edilecek hususların başında o takvimin çoğu yerde 365 gün boyunca göz önünde olacağını bilmektir. O yüzden bir grafiker 365günlük bir göz ziyafeti için 5 dakika ayırması kötü bir davranıştır. Takvim özen ister. Ve çoğunluk 90'lı yılların bilmem de ticaretin takvimiyle büyüdüğü için çok yanlış bir kanıya sahibiz. İsterseniz Avrupa'da nasıl takvim yapıyorlar bir araştırın. Logo'yu büyük yapmak ve basit ifadeler kullanmak artık 90'lı yılların işidir sayın arkadaşlar. Lütfen biraz daha uğraşalım.
Gelelim genelin dışında bu tasarımdaki eleştirilere;
Bebek fotoğrafı çok kötü sanki gözleri akmış vahim bir hastalıktan ölen bir bebek gibi. Kimse bunu kullanmaz evinde, işyerinde. Firma adının yazılımı çok hatalı, ama logotype ise artık diyebilecek bir hükmümüz kalmamış demektir. Firmanın ne işle uğraştığını öğrenmek için tasarıma baktığımızda sular fışkıran bir icon görüyoruz. Ve bu bize daha çok su firmasını çağrıştırıyor. Tamam biraz dikkatli baktığımızda kalbin içinden suların çıkması sağlığı anlatır gibi ama çok ezik kalmış. Ayrıca ne firması olduğunu hala öğrenedik çünkü anlatan yer yok. O da ne? info bölümünde adres gibi yazılmış, telefon numaraları ile aynı font'ta, aynı renkte, aynı punto'da bir yazı. En azından o farklı renkte olsa biraz kotaracak ama yeri bile orası değil, orası adres kısmıdır. Ve santral diye yazılması yanlış telefon yazmak daha idealdir. Hem e-posta vermek hem de msn adresi vermek çok yanlıştır. Hem kendi adresi olan bir firma neden hotmail servisini kullanır anlamış değilim. info kısmı çok büyük punto'ya sahip yazı punto'sunu ufaltmak ve gereksiz iki satırı kaldırmak lazım. web adresinin yazıldığı satıra mail adresini yazarak satır rahatlatsanız fena olmaz. Binaların dekope'sine gelince çok hunharca davranılmış, su'yu temsil ettiğiniz bir çalışmada havucu uçurmak çok yanlış.

Kolay gelsin

formatus

🌱Yeni Üye🌱
kötü krallar tavsiyelere ve eleştirilere tahammül edemez.yoldaki uyarı levhaları doğru bir yolculuk ve yol bulmak için gereklidir.

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
kötü krallar tavsiyelere ve eleştirilere tahammül edemez.yoldaki uyarı levhaları doğru bir yolculuk ve yol bulmak için gereklidir.

"Sen Yenisin Galiba..."
dostum çok doğru bi laf etmişin teşekkur ederim. bir grafikerlik yolundaki levhalar olmaya çalışıyoruz. yönlendirmelerimiz lütfen dikkate alın.

bu arada aramıza hoşgeldin.

kolay gelsin.

kado196

🌱Yeni Üye🌱
çocun suratına sular farklı görünüyor aklıma takılan ama süper

C4PK1N

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş olmamış bence.. basit bir kapatma . bi 2 çoçuk resmi ekleme hop oldu bitti ye gelmişş.. biizm yapmaya çalıştığımız işi 5 dk iş olrak göstermişş. gafikerlik 5 dk da yapılacak iş degil kii...

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu konunun başlığı gemici takvim çalışması değil mi ya çalışma tamamen farklı

oGuzHan*

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Burda eymi adlı üyenin çalışmasına yorum yapılmış ama yapılan yorumlar polemiğe çevrilmiş