Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Giysi Kataloğu Tasarımım

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
25x20cm Türkçe-ingizlice

dsfgsg_by_hugara-d5g1kvy.jpg

safdasf_by_hugara-d5g8ety.jpg

Benzer konular

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Sizin diğer çalışmalarınıza nazaran bu çok çok iyi olmuş. Ama bişey eksik ımm nasıl desem kapakta çocuk resmi olsa, belki klişe ama bu çalışma çok ağır. Yani çocuk giyimi üzerine olan bir firmanın değilde daha kurumsal bir firmanın kataloğu gibi olmuş. Temiz iş o ayrı, Lcw nin kataloğunu düşündüm bi an o kadar iyi firma olduğu halde kapakta hep çocuk görseli kullanılmış. Sadece fikrim. Onun dışında oldukça temiz bir iş. Elinize sağlık.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Sizin diğer çalışmalarınıza nazaran bu çok çok iyi olmuş. Ama bişey eksik ımm nasıl desem kapakta çocuk resmi olsa, belki klişe ama bu çalışma çok ağır. Yani çocuk giyimi üzerine olan bir firmanın değilde daha kurumsal bir firmanın kataloğu gibi olmuş. Temiz iş o ayrı, Lcw nin kataloğunu düşündüm bi an o kadar iyi firma olduğu halde kapakta hep çocuk görseli kullanılmış. Sadece fikrim. Onun dışında oldukça temiz bir iş. Elinize sağlık.

Sizi anlıyorum. Bu katalog fuar için ve oldukça sade ve kurumsal olması istendi.

Benim en çok zorlandığım an aslında müşterinin sade tasarım istemesi, çünkü alışmışım cıvıl cıvıl ve renkli tasarım yapmaya ve bana göre sadelikle dandiklik arasındaki çizgi çok ince bir çizgi. O yüzden sade tasarım yapmaktan hala korkuyorum.

Bu arada forumda tanınmak güzel :wink: