Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gogi kartvizit çalışmam

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
kartvizitalmamsw4.jpg

patty

🌱Yeni Üye🌱
Holding için uyumsuz bir logo
bir holdingin kartviziti içinde uygun olduğunu düşünmüyorum.
Bir oyuncakçı firmasına ait gibi duruyor ya da eğlence anımsatan bir firma.
kolaylıklar dilerim

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
patty arkadaşıma katılıyorum, umarım bunu gerçekten müşteriye sunmazsın, zira yapılacak yorumlar moralini bozabilir diye düşünüyorum, biraz araştırma yapıp tekrar çalışmalısın

saygılarımla

bar.20

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yani kesinlikle olmamış bu kartı gösterceğine bense 2 dakikada yaptığım kartı göstersen daha iyi olur en azından sade bir kart karışık değil
kartrb0.jpg

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
patty arkadaşıma katılıyorum, umarım bunu gerçekten müşteriye sunmazsın, zira yapılacak yorumlar moralini bozabilir diye düşünüyorum, biraz araştırma yapıp tekrar çalışmalısın

saygılarımla

Çalışmalarımdaki şahıs ve kurulumlar gerçek değildir. Örnek amaçlı

Yorumlarınızı dikkate alacağım

Hepinizin yorumları için teşekkür ederim

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeş gerçektende bunu sır gibi aramızda saklayalım sen ne müşteriye nede patrona gösterme

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bana mı öyle geliyor yoksa bu iki font aynı mı?

kartvizitalmamsw4.jpg

logoxo6.jpg

kardeş gerçektende bunu sır gibi aramızda saklayalım sen ne müşteriye nede patrona gösterme

Size gelince bu yaptığınız sadece kişisel bir eleştiri ise anlarım. Fakat yönlendirici anlamda yorum yapabilmek için belirli bir seviyeye gelmek gerekir.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle kartvizit nedir? hangi amaçla kullanılır? bu kavramları iyice benimseyeceğiz...
Ki tasarım aşamasında çizgiden sapmayalım...

Kullanılan font kötü...
Alttaki mavilikler nedir? amaç boşluk doldurmak olmamalı...Bu büyük bir hata olur...
Ciddi bir tasarım yapmak için üşenmemek şart...

Gerekiyorsa 1000 font deneyecek hepsinde GOGİ nin nasıl durduğuna bakacaksınız
(Ben 14.560 font üzerinde deneme yaparım) beğendiklerimi ayırırım, sonra onların arasından eleme yaparım vs vs...
Tasarımda şu şöyle olsa güzel olur netice değildir...Temel kavramlardan sonra en iyi uygunluk yerinde denemeyle olur diye düşünüyorum...
Biraz daha araştırma emek ve zaman...Olacaktır...

Düşüncelerim bu yönde...

Saygılar..

yani kesinlikle olmamış bu kartı gösterceğine bense 2 dakikada yaptığım kartı göstersen daha iyi olur en azından sade bir kart karışık değil
kartrb0.jpg

Biri benim çalışmama böyle bir yorumla gelse saygısızlık olarak nitelendirirdim...
Belki 1 gün emek vermiş arkadaş, sizde kalkıp 2 dk da yaptığım çalışmayı göster diyorsunuz...(Yardımcı olmak istiyorsanız sıfırdan sağlam bir tasarımla gelin, böyle eleştiri yapılmaz)
Aynı şeyi biri size yapsa??? Lütfe bu açıdan birkere düşünün...
Eminim hak vereceksiniz.

Saygılar...

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Bana mı öyle geliyor yoksa bu iki font aynı mı?

kartvizitalmamsw4.jpg

logoxo6.jpg

Hayır aynı değil avatarımdaki font raavi

Öncelikle kartvizit nedir? hangi amaçla kullanılır? bu kavramları iyice benimseyeceğiz...

Kullanılan font kötü...
Alttaki mavilikler nedir? amaç boşluk doldurmak olmamalı...Bu büyük bir hata olur...

(Ben 14.560 font üzerinde deneme yaparım) beğendiklerimi ayırırım, sonra onların arasından eleme yaparım vs vs...
Tasarımda şu şöyle olsa güzel olur netice değildir...Temel kavramlardan sonra en iyi uygunluk yerinde denemeyle olur diye düşünüyorum...

Düşüncelerim bu yönde...

Saygılar..

Biri benim çalışmama böyle bir yorumla gelse saygısızlık olarak nitelendirirdim...
Belki 1 gün emek vermiş arkadaş, sizde kalkıp 2 dk da yaptığım çalışmayı göster diyorsunuz...(Yardımcı olmak istiyorsanız sıfırdan sağlam bir tasarımla gelin, böyle eleştiri yapılmaz)
Eminim hak vereceksiniz.

Yorumlarınız için teşekkür ederim

bar.20

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Kullanılan font kötü...

Düşüncelerim bu yönde...

Saygılar..

Alıntı:
bar.20´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eminim hak vereceksiniz.

Saygılar...[/QUOTE]

arkadaşım ben çok yoğun çalışan biriyim 2dk kart yapmamın sebebi bende ilk başlarda tasarımda zorlandığım zamanlar olmuştu ilk yaptığım kartı bende beğenmemiştim ama daha sonraları iyi çalışmlar yapmaya başladım herşey bir anda olmadı yavaş yavaş oldu zorluk çektiğim zamanlarda oldu tasarımda sadece arkadaşın zorlandığı düşüncesiyle bir çalışma yaptık 2 dakkida olsa yardım etmek istedim ben kendi tasarımlarımı yetiştiremezken arkadaşa nasıl sağlam bir tasarım yapıpta göndereyim yaptığım saygısızlıkta değil herkes çok iyi tasarımlar yapmak durunda olmaya biliyorlar o yüzden saygısızlık yaptımı düşünmüyorum kırdıysamda arkadaşı özür dilerim maksatım kötü değildi ama bazıları kötü anlamış nedense

Son düzenleme:

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
merak etme kimse beni kolay kolay kırama zaten basit msj.larlada kırılacak biri deilim sadece çalışmamı sergiliyorum okadar

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
logo boyutunu küçültüp kibar bir boyuta getirebilirsin
logoda ve çevresinde kullandığın efektler matbaa baskısında kötü sonuçlara neden olacaktır
o nedenle olabildiğince abartıdan uzak sade çalışmalısın
isim ve ünvan yazılarını o kadar büyük yazman anlamsız (...)
iyi çalışmalar

mustafha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kurumsal kımlıklerde bu tarz kartvızıt sadece espri amaçlı kullanılabılır sadeleşmen yönündeyım

almy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hiç bir holding bu kartı kullanırmı ya.
tasarım bilmen önemli değil. hangi tasarımı nerde nasıl kullanacağın önemli.
yaptığın kartvizittan olsa olsa çikolata ambalajı olur..

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende petty arkadasıma katılıyorum

bir holding için daha şık ve ağır bir kartvizit çalışması yapman daha uygun olur.
bu daha çok animasyon yada oyuncakcı kartına benzemis

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
bence de arkadaşların çoguna katılıyorum bir yönetim kurulu başkanı için bir kartvizit çalışması degil bu çalışmayı farklı bir sektörde kullanabilirsin kötü demiyorum ama firma ve yüksek mevkili bir kişiye hitap etmiyor bence daha zarif şık ama sade bir çalışma daha hoş olabilir..emegine saglık arkadaşım...