Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Göktaş otolastik Kartvizit çalışması

Benzer konular

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Yeni konu açarken içeriği hakkında bilgi vermeniz gerekmektedir. Ör: Göktaş Oto Lastik Kartvizit Çalışması. Sanırım forum kurallarını okumalısınız. -->> Forum Kuralları

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
göktaşı der gibi olmuş background :D
namasteee bey, sizin çalışmalarda genel bi keşmekeşlik var gibi, konu müşterilerden mi kaynaklanıyor, vetor yerine raster tabanlı program kullanılışından mı?
iş iştir emek ister, emek de saygı...

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
teşekkür ederim

göktaşı der gibi olmuş background :D
namasteee bey, sizin çalışmalarda genel bi keşmekeşlik var gibi, konu müşterilerden mi kaynaklanıyor, vetor yerine raster tabanlı program kullanılışından mı?
iş iştir emek ister, emek de saygı...

Yok bu benim takıntım. Bunu, bu siteye üye olunca anladım, kendimi sizin eleştirilerinizle düzeltiyorum tekrar teşekkür ederim ozkanozel16

djmatrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
dostum bence, jant ve lastik imajını iletişim bilgilerinin altında kurtar, 3D karakterlerden biraz daha yalın ve daha az karmaşık arka planla daha güzel olur :)
ozkanozel16 e katılıyorum, çalışmalarında biraz daha sadeleştirme gerekir :) ama küçük işletmeler bu tip çalışamalara daha sıcak baktığı bir gerçek :)

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
sağol djmatrak

dostum bence, jant ve lastik imajını iletişim bilgilerinin altında kurtar, 3D karakterlerden biraz daha yalın ve daha az karmaşık arka planla daha güzel olur :)
ozkanozel16 e katılıyorum, çalışmalarında biraz daha sadeleştirme gerekir :) ama küçük işletmeler bu tip çalışamalara daha sıcak baktığı bir gerçek :)

Teşekkür ederim önerilerin için.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
eğer görsel koymanı müşteri istemediyse bütün kartvizit çalışmalarında görselden uzak durmanı tavsiye ederim.arka fon koyucaksanda opacitysini düşürmeni tavsiye ederim.logoya zaten arkdaşlar gerekli yorumu yapmış.otolastik vs. yazısındada zeminde renkli geçişler yapman sektörün dışında kalmış.iyi çalışmalar.

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
sağol teşekkür ederim

eğer görsel koymanı müşteri istemediyse bütün kartvizit çalışmalarında görselden uzak durmanı tavsiye ederim.arka fon koyucaksanda opacitysini düşürmeni tavsiye ederim.logoya zaten arkdaşlar gerekli yorumu yapmış.otolastik vs. yazısındada zeminde renkli geçişler yapman sektörün dışında kalmış.iyi çalışmalar.

önerilerini dikkate alıyorum çok teşekkür ederim