Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gönül Kahvesi

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Basıldı, iyi yorumlar

gnlkahvesika7.jpg

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Basıldığına göre müşteri beğenmiş.Dolayısıyla fazla bir şey söylemeye gerek yok.
Ancak ileriki çalışmalarınıza fikir açısından birşeyler söylemek istiyorum.
Kullanılan vektörlerin,fotoğrafların,zemin rengi ve ara renklerin tonları biribirine çok yakın.Bu da çalışmayı çok basit gösteriyor.Bu bir Flyer ve insanlar bunu eline alıp bakacak.Bu tip çalışmalarda mekan fotoğrafı,ürün fotoğrafları,verilmek istenen mesaj vb. şeyler bakıldığı anda muhatabını etkilemeli.Zaten reklamın amacı da bu değil mi? Böyle renk tonları bakımından birbirine çok yakın olan çalışmalarda bu hususlar çok fazla ön plana çıkmaz. Emeğinize sağlık.

lecan

🌱Yeni Üye🌱
eline sağlık gökhan.. şu an kadirlide bilboardlara asıldı bile bu afiş.. tebrikler.. valla ben beğendim..

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben de fazlasıyla beğendim. Genel olarak dikkat ettim, cafelerin afişleri, logoları ne bileyim fiyat listeleri son derece göz alıcı bir şekilde tasarlanabiliyor. Bundan önceki çalışmalara ve bu çalışmaya göre söylüyorum tüm bunları. Tebrik ediyorum.

Demir Aksu

🌱Yeni Üye🌱
eline sağlık gökhan.. şu an kadirlide bilboardlara asıldı bile bu afiş.. tebrikler.. valla ben beğendim..

Bende gördüm gökhan bey sınırsız kahve keyfi yapyorsundur :D diğer 3D sitelerinde de çalışmalarınızı görüyorum çok dikkat çekici oluyor tebrik ederim, bu arada dünyaca ünlü 3d sitesinde çalışmalarınıza fransa, amerika, japonyadan yorumlar almışsınız bene bu programı öğrenmek isterim msn facebook varmı varsa alabilirmiyiz.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Facebook : gokhanyilmaz24101982@h arattır
msn : g.o.k.h.a.n82@h

bir kaç ay sonra kendi mekanıma da beklerim