Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google Logo Tasarım Yarışmasında İlk 30'a bile giremediğim logo tasarımım
fena olmamıs ama sımdıkı google tasarımı kotude dııl hanı sımdıdkı google tasarımının daha genıs bı kapsamı var dunya ve turkıyenın balon seklınde yapılması ama sende sadece turkıyedekı 23 nısanı goruyorum belkide senin onundekilerde dunyayida katmistir araya
evet ama dunyaya ozgu bi sekildede getirebilirdin yani tasarim bu sekilde iken tum dunyayi ilgilendiren bi obje yada baska bi sey koyarak herkese hıtap edebilirdin
şansını 10 kasıma tekrar dene ne kaybedersinki ama şimdiki logada gerçekten çok şirin olmuş yapan arkadaşı tebrik ediyorum tabiki senide kendine şöyle teselli verebilirsin önemli olan katılmaktı herkes cesaret edemez yani
Düşüncelerine sayglıyız elbette. Fakat Anıtkabiri bu derece şen şakrak bir çalışmada olması biraz düşündürücü değil mi? Sonuçta önderimizin anıt mezarı. İlerki yarışmalarda derece yapacağından şüphem yok tebrikler.
evet arkadaşlar önemli olan katılmaktı, katıldım ve bir logo tasarımında neye dikkat edeceğimi öğrendim ve bu bana birinci yada ilk on'a girmekten daha fzla işime yaradı. Teşekkürler.
O çocuklar yazıyı rol icabı tutuyorlar gerçekle bir alakası yok Hane 23 Nisan'da tribünlerde pankartlar falana çılırya bunlarda Logoyu tutuyorlar işte rol icabı