Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Googleda Alt Sayfa Baslıklarını bu şekilde nasıl çıkarabilirm?

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Merhaba Arkadaşlar,

Google da Alt sayfalarımında bu şekilde çıkması için ne yapmam gerekli?

googlespm.jpg

Benzer konular

enamorado

🌱Yeni Üye🌱
Google, bu bağlantıları sayfaların ziyaret edilme oranlarına bağlı olarak otomatik olarak oluşturur. ;)

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
peki sadece alt menu lerin olması yeterli mi yada bunları tanıtmamız için meta tag ları gibi birşeylerde var mı?

enamorado

🌱Yeni Üye🌱
Alt menülerin olması yeterli, sitenin standartlara uygun olması bu menülerin oluşmasında ziyaretçi istatistiklerinden sonra önemli rol oynuyor. ( xhtm, css, meta tag standartları vb. )
Bu alt menüleri çin ayrca bir meta tag vb işlem yada koda ihtiyacın yok.

Bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi aşağıdaki linkte öğrenebilirsin.

Site bağlantıları - Web Yöneticisi Araçları Yardım

seminary

🌱Yeni Üye🌱
kısaca....

sitenin bu şekilde gözükmesi için 100e yakın madde sayabilirim ama içlerinden en önemlilerini sıralamak gerekirse öncelikle sitenin div lerle tasarlanması gerek,(tablede olabilir ama sonuca en kısa yoldan bu şekilde ulaşabilirsin )bunun sebebide google botlarının divleri daha rahat okumasıdır,ayrıca sitendeki alt linklerin html olması gerekir.
w3 standartlarına uygun tasarlanman gerekir sayfalarda hata olmamasına dikkat et.
ve belkide en önemliside web sayfasına ait blog,facebook ve twitter olması site puanlamasını büyük ölçüde etkilemektedir.hatta blog açtıktan sonra burayıda sürekli güncel tutman gerekir çünkü bloga eklediğin bütün bilgiler senin sitene artı değer katar.

yukarıda yazdığım bütün bilgileri yaptığım web sitelerin hepsinde test ettim..

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
hımm güzel bilgiler teşekkür ederim..
Css daha yeni ögrendim sayılır siteyi css de yaptım ama w3 mü değilmi bilmiyorum. Bi araştırmam gerekli.. İlgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim. İyi çalışmalar..

seminary

🌱Yeni Üye🌱
hımm güzel bilgiler teşekkür ederim..
Css daha yeni ögrendim sayılır siteyi css de yaptım ama w3 mü değilmi bilmiyorum. Bi araştırmam gerekli.. İlgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim. İyi çalışmalar..

w3 css versiyonu değil.sitenin linkini gönderiyorum The W3C Markup Validation Service sitendeki html kodları buraya kopyala yapıştır ve çıkan hataları buradaki söylenenlere göre düzenle,sıfır hata olduğu zamanda istediğin süreç dahada hızlanacaktır,birde şunu söyliyeyim w3 olayına girdikten sonra çözene kadar kafayı yiyebilirsin :))

Seostanbul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Google bu bağlantıları web sitesinin kalitesine göre çıkarmaktadır. Birinci etken ziyaretçidir. İkinci etken Özgün içeriktir ve son etken de sitenizin backlink miktarıdır.