Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Görmezden gelmeyin...

Crossfire

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.krop.com
4d0ef32997e19fccdeacce5rw3.jpg

Benzer konular

gezergrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kadının yüzündeki morluklar olmamış ve biraz boş gibi
tam konuyu ifade edilmemiş geldi bana sanki yüzü tam olarak çalışıp göz kısmıda
morluklar alabilirdi benim fikrim

Son düzenleme:

ch4os

🌱Yeni Üye🌱
bir tane grafiktasarımcı yok walla bu sitede napcaz bilmiorum....

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
ARkadaşım düşünceniz güzel...
Yalnız değinmek istediğim bişey var...
Günde 22 kadın demişsiniz.
Bence bunu yılda şukadar kadın diye çevirirsek rakam büyüdüğü için daha dikkat çekici olacaktır...
Örnek olarak 1000 YTL değilde 999 YTL nin cezbediş sebebi ile aynı(sadece tersi)
Yara ve Morluk Uygulamayasına biraz daha özen gösterirseniz bence gayet başarılı olacaktır...İyi Çalışmalar

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşım fikir güzel ama ne yazıkkı tekink olarak zayıf kalmış bence biraz daha çalış kolay gelsin.

Crossfire

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.krop.com
çok teşekkürler... bu çalışmada anlatılmak istenilen şey imaj işleme değil içerdiği mesaj.tipografi ve metin ön planda tutulmuş olup görsel öğe ile destekledğim bir çalışma.Az çok şey anlatır..

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmanızı sosyal boyutuyla değerlendirme tercihinde bulunarak güzel bir mesaj verdiği düşüncesindeyim."İki resim arasındaki..." cümlesi biraz konunun ciddiyeti bakımından az da olsa bir rahatsızlık verebilir."... hayatından vazgeçiyor..." gibi bir yüklem yerine insanları ikna bakımından tatmin edici daha "endişeli" ifadeler taşıyan birkaç kelimeyle bitirmek daha doğru olacaktır.Morluklar hakkında yukarda zaten gereken uyarılar yapılmış.İyi çalışmalar.

isaygi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürler... bu çalışmada anlatılmak istenilen şey imaj işleme değil içerdiği mesaj.tipografi ve metin ön planda tutulmuş olup görsel öğe ile destekledğim bir çalışma.Az çok şey anlatır..

Az çok şey anlatır..

İşi biliyorsun ama uygulamada yapamıyorsun....

İki fotoğraf arasındaki yedi farkı.....

Sence çok uzun değilmi... Yosa hassas noktayı işaret etmiş, mesaj doğru; yol uzun ve görsel etkisiz.

Böylesi bir sosyal mesaj... üst başlık olarak daha çarpıcı ve az...senin sloganın ancak ikinci başlık olabilir, ...sonra görsel...ve sonra...sonuç... daha dramatize etmek adına yıllık istatistik verilse daha etkili olmazmı...

Türkiyede 8030 kadın şiddete maruz......

Amaç dikkat çekmek ise büyük rakam...
22 çok küçük ...hatta dikkat çekmeyecek kadar...

Oysaki 8000 daha dikkat çekici...

Crossfire

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.krop.com
Az çok şey anlatır..

İşi biliyorsun ama uygulamada yapamıyorsun....

İki fotoğraf arasındaki yedi farkı.....

Sence çok uzun değilmi... Yosa hassas noktayı işaret etmiş, mesaj doğru; yol uzun ve görsel etkisiz.

Böylesi bir sosyal mesaj... üst başlık olarak daha çarpıcı ve az...senin sloganın ancak ikinci başlık olabilir, ...sonra görsel...ve sonra...sonuç... daha dramatize etmek adına yıllık istatistik verilse daha etkili olmazmı...

Türkiyede 8030 kadın şiddete maruz......

Amaç dikkat çekmek ise büyük rakam...
22 çok küçük ...hatta dikkat çekmeyecek kadar...

Oysaki 8000 daha dikkat çekici...

teşekkürler.. bulmaca ve eğlence sayfası yapmadım ..sosyal içerikli bir mesaj verdim..ayrıca 7 fark diye bir şey değil anlatmak isteğim.sen başka yerden bakmışsın olaya...ayrıca 8030 gibi genel bi rakam vermiyorum dikkat edersen "günde" die bi kelime geçiyor....evet işi biliyorum..siz biliyorsanız uygulamyı buyrun yapın..

isaygi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
....evet işi biliyorum..siz biliyorsanız uygulamyı buyrun yapın..

evet işte can alıcı nokta burası...

Ben yapamadım buyrun siz yapın...

İşin kolayına kaçıvermek... Yani tahammülsüzlük...

Niye..

Birisi işinizi alkışlamadı...Birisi hatanızı gösterdi.( ''hata'' kaba olmuş olabilir...Yanlış diyelim biz ona)...Yanlışlarınızı gösterince tek cevap....SEN YAP O ZAMAN

O halde düzeltiyorum

Tebrik eder alkışlarım...hatta bununla da kalmaz yerlere kadar eğilir eseriniz karşısında secdeye varırırım..

Yetmez ise amuda kalkarım...

Umarım, az; özü yansıtmıştır...
Ne ise Halın O çıksın Falın:rofl::rofl::rofl:

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
bir tane grafiktasarımcı yok walla bu sitede napcaz bilmiorum....

evet bir tane yok 78252 adet tasarımcı var pardon 78251 sizi bu vasıftan çıkarıyorum ve ne yapacağımızıda biliyorum. Sitenin huzurunu kaçıran herkes gibi seni banlayacağım ve olay çözülecek sana hayatında başarılar

Crossfire

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.krop.com
evet bir tane yok 78252 adet tasarımcı var pardon 78251 sizi bu vasıftan çıkarıyorum ve ne yapacağımızıda biliyorum. Sitenin huzurunu kaçıran herkes gibi seni banlayacağım ve olay çözülecek sana hayatında başarılar

cok teşekkürler ilgilendiğiniz için.. pardon o tarz biriyle ilgilenmek de ona fazla bile.Birilerinin müdahele yapması gerekiyordu çünkü yaptığımz mesleği hiçe sayan birine...teşekkürler

evet işte can alıcı nokta burası...

Ben yapamadım buyrun siz yapın...

İşin kolayına kaçıvermek... Yani tahammülsüzlük...

Niye..

Birisi işinizi alkışlamadı...Birisi hatanızı gösterdi.( ''hata'' kaba olmuş olabilir...Yanlış diyelim biz ona)...Yanlışlarınızı gösterince tek cevap....SEN YAP O ZAMAN

O halde düzeltiyorum

Tebrik eder alkışlarım...hatta bununla da kalmaz yerlere kadar eğilir eseriniz karşısında secdeye varırırım..

Yetmez ise amuda kalkarım...

Umarım, az; özü yansıtmıştır...
Ne ise Halın O çıksın Falın:rofl::rofl::rofl:

eyvallah :) yok gerek yok onları yapmanıza alçak gönüllü biriyimdir.ilginiz için cok teşekkürler..eleştirilerinizi dikkate alacağım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Crossfire

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.krop.com
Herneyse.Öğrenciyken yaptığım bir afiş konusu fazla uzayıp gitti.sıkıldım.yeter..son...