Gothic Çalışmam
M mustmaster 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 9 Eyl 2008 Mesajlar 444 Tepkime puanı 9 8 Tem 2009 #3 pek gothıc bir çalışma olmamış sevimli yaratıklar diyebilirsin ama gothıc nedir iyice bir araştırman lazım dostum üstelik çizdigin karekter jack
pek gothıc bir çalışma olmamış sevimli yaratıklar diyebilirsin ama gothıc nedir iyice bir araştırman lazım dostum üstelik çizdigin karekter jack
R recep1991 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 7 Kas 2008 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 8 Tem 2009 #4 karakterin kim oLduğunu biLmiyorum googLe de buLdum resmi çizdim yorumun için teşekkürLer....
matrockbilisim 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Tem 2009 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 9 Tem 2009 #6 recep1991' Alıntı: karakterin kim oLduğunu biLmiyorum googLe de buLdum resmi çizdim yorumun için teşekkürLer.... Genişletmek için tıkla ... Erkek Olanın ADı Jack Dieride Karısı
recep1991' Alıntı: karakterin kim oLduğunu biLmiyorum googLe de buLdum resmi çizdim yorumun için teşekkürLer.... Genişletmek için tıkla ... Erkek Olanın ADı Jack Dieride Karısı