Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gothic girl typo

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
569.jpg

Benzer konular

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel tipografi (her zamanki gibi), ama kızı beğenmedim (hiç gotik değil+3d)

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürler... çok aşırıya kaçmak istemediğimden dolayı böyle bir görsel kullandım...

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Cengiz ya bunu başkası yada trance typo çalışmasını başkası yaptı. Neden acele ettin bu çalışmada? Önceki çalışmanda gelen olumlu yorumlar motivasyon sağlamış ama acele etmişsin. Oysaki daha dikkatli olarak önceki çalışmanın şanseseri ortaya çıkmadığını, sonraki çalışmalarında da aynı özeni ve disiplini göstermen gerekir diye düşünüyorum. Bu çalışman önceki çalışmanın yanına bile yaklaşamaz.

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
Cengiz ya bunu başkası yada trance typo çalışmasını başkası yaptı. Neden acele ettin bu çalışmada? Önceki çalışmanda gelen olumlu yorumlar motivasyon sağlamış ama acele etmişsin. Oysaki daha dikkatli olarak önceki çalışmanın şanseseri ortaya çıkmadığını, sonraki çalışmalarında da aynı özeni ve disiplini göstermen gerekir diye düşünüyorum. Bu çalışman önceki çalışmanın yanına bile yaklaşamaz.

:smile: evet diğer çalışmaya göre bu biraz daha düzensiz oldu buda beni çok zorladığından dolayı kaynakalanan bi sorun sanırım çünkü diğer çalışmaya o anki bi ilhamla başladım ve gayet rahat bi şekilde çalıştım... bu ise biraz sıkıntılı bi çalışma oldu... :smile:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben beğendim aslında, çok hızlı çıktı bu, oyüzden bukadar kısa sürede bile bunun çıkmış olması asıl beğendiğim nokta... 3D bayan görseli kullanmak hatamı? bence değil, çokta kötü durmuyor...

Ellerine sağlık Cengiz'im...

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
gayet guzel gorunyor.:)
paylasımınız için tesekkurler