Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cengiz ya bunu başkası yada trance typo çalışmasını başkası yaptı. Neden acele ettin bu çalışmada? Önceki çalışmanda gelen olumlu yorumlar motivasyon sağlamış ama acele etmişsin. Oysaki daha dikkatli olarak önceki çalışmanın şanseseri ortaya çıkmadığını, sonraki çalışmalarında da aynı özeni ve disiplini göstermen gerekir diye düşünüyorum. Bu çalışman önceki çalışmanın yanına bile yaklaşamaz.
Cengiz ya bunu başkası yada trance typo çalışmasını başkası yaptı. Neden acele ettin bu çalışmada? Önceki çalışmanda gelen olumlu yorumlar motivasyon sağlamış ama acele etmişsin. Oysaki daha dikkatli olarak önceki çalışmanın şanseseri ortaya çıkmadığını, sonraki çalışmalarında da aynı özeni ve disiplini göstermen gerekir diye düşünüyorum. Bu çalışman önceki çalışmanın yanına bile yaklaşamaz.
:smile: evet diğer çalışmaya göre bu biraz daha düzensiz oldu buda beni çok zorladığından dolayı kaynakalanan bi sorun sanırım çünkü diğer çalışmaya o anki bi ilhamla başladım ve gayet rahat bi şekilde çalıştım... bu ise biraz sıkıntılı bi çalışma oldu... :smile:
Ben beğendim aslında, çok hızlı çıktı bu, oyüzden bukadar kısa sürede bile bunun çıkmış olması asıl beğendiğim nokta... 3D bayan görseli kullanmak hatamı? bence değil, çokta kötü durmuyor...