Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kollar ve omuzlar orantısız ama çok belirgin bir hata değil tabii. birde kızı ağlatmasaymışın daha iyi olurmuş. ağlıcak göz yok bu kızda şaka bir yana göz yaşı hoş durmamış onun dışında ışık ve gölge gayet iyi. emeğine sağlık.
Kızın sağ elinde bir problem var parmaklarında,biraz hassas bakmış olabilirm,ama ilk etapta göze gelmesede inceleyince ortaya çıkıyor..Başarılı bir çalışma kol ve eller hariç...Tebrik ederim...
tonlamalarda güzel çizimin güzel ama kollarda ellerde sorun var. hele gözyaşı fena olmadı. gerisi güzel. biraz daha çalışırsan daha iyi olacağına inanıyorum arkadaşım. ellerine sağlık. gelecek çalışmalarını dört gözle bekliyorum kolay gelsin
bie sey sormak istiyorum güsel Türkçemizde ki k harfine ne oldu Türkçeden mi kaldırıldı sizin kafanızdan mı??? lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım helede şu zamanlarda birlik berabarlik ve özümüze en çok ihitiyacımız olduğu zmaanlarda lütfen bunları yapmayalım ve özümüzü unutmayalım...
bu arada hoş bir çalışma ama arkadaşında dediği gibi o kızda ağlayacak göz yok
omuz ve kollarda orantı yok. Ayrıca kızı ağlatmışsın fakat kızda üzüntülü bi yüz ifadesi yok sadece göz yaşı koymuşsun onu da koymasaymışın dahada iyi olurmuş ama onların dışında iyi olmuş dolmakalemle yapmak da bimarifettir. herkez yapamaz. ellerine sağlık...iyi çalışmalar.