özgüll
👑Efsanevi Grafiker👑
Çizimlerini ilk gördüğümde "vay be bizim Özgülümde ne cevherler varmış" demiştim
18 mayıstan 31 mayısa uzanan süreçteki gelişmeyi görünce bu işi asla bırakmaman gerektiğini düşünüyorum Özgül'üm
Tebrik ederim, paylaşımların devamını dilerim canım..
Teşekkür ederim. "21 Mayıs" ve 19 Mayıs" çizimlerini kastediyorsun sanırım. Normaldir...Tebrikler Özgül bence bu kadar kısa zamanda büyük bir iş başarmışsın eline sağlık. Bazıları biraz sinirli bakıyor gibi.![]()
Sağol canım, senin yönlendirmelerin ve yüreklendirmelerin olmasa çizimlere devam etsem bile buraya koymayabilirdim de.Çizimlerini ilk gördüğümde "vay be bizim Özgülümde ne cevherler varmış" demiştim
18 mayıstan 31 mayısa uzanan süreçteki gelişmeyi görünce bu işi asla bırakmaman gerektiğini düşünüyorum Özgül'üm
Tebrik ederim, paylaşımların devamını dilerim canım..
Sağol fıstığım.Cancaz;
Onların hepsi senin ruh haline göre çizilmiş dimi
Bi gün mutlu, bi gün huysuz
Tebrik ederim canım. Pek anlamıyorum ama ilk çizimlerinden sonra kendini geliştirdiğinin farkındayım. Daha güzel olacak biliyorum.Devamını diliyorum.![]()
Teşekkür ederim.önce bekledim bu işi bilen anlayanların yorum yapmasını bende baya beğendim hele yeni başladığını öğrenince daha bir beğendim başarılar...
Tebrikler özgül yeni başlama ragmen güzel kademeler kat etmişsin..
Emegine sağlık...
Çok teşekkür ederim.Ustalar teknik açıdan değerlendirirler tabii ki.
Ama çok güzel olmuşlar.
Yeni başlamışsınız da gözlemleriniz birikmiş demekki.
Elinize sağlık hele bebek gözleri çok güzel.
Ben çok beğendim.
Karakalem hiç denemeyen birisi olarak yazdım.
Başarılar.
İnşallah Mustafa; daha iyisini yapmak için değil de bu aralar sadece çalışırken verdiği histen ve başka çalışmalara katmak istediğimden bu çizimlere ağırlık verdim.Azmin zaferi mi demeliyim, var olan bir yeteneğin ortaya çıkması mı demeliyim; bilemedim.
Tıpkı benim gibi.
Daha iyiye ulaşmasını diliyorum Özgül. (Hatta dilemekle kalmıyorum, daha iyilerini görmek istiyoru(z)m.) :dance:
Ellerine, kalemine, "göz"lerine sağlık.:angel:
Not: İstersen yarışabiliriz.Ama ne zaman bitirebilirim çalışmamı tahmin edemiyorum açıkçası. :S Bundan yaklaşık 2 ay önce, "2 aya kadar bitiririm" demiştim. :S Ama vakit sorun... :S:S Yine de yarışabilirim.
Kolay gelsin arkadaşım. :angel:
çalışmaların ilk yapımlara göre gayet başarılı tebrikler ederim bende
ama şöyle bi tavsiyede bulunayım çizgilerin çok kesik duruyor bence o çizgilerinide geliştirirsen çok süper işler çıkartısın ortaya ve gri ve koyu değerleri korkmadan kullanmanı tavsiye ederim bunun için yumuşak uçlu tek bir kalem seç ve bütün tonları onla yakalamaya çalış çok faydası ol emin ol
tekrar tebrikler ve başarıların devamı dileğiyle
Tebrikler Bende Karakalem Yapıorum.Güzel Olmuş
Yeni başlamış olmana rağmen " çok iyi "çizimler canım bunlar
Seni tebrik ediyorum ve azminden dolayı kutluyorum....
Nazar değmesin özgülcüm'e
Çizim adına önerilerim nacizane izninle ;
*Çizgili,kareli gibi kağıtlara çalışma yapmak gözü ezbere sürükler ve çizgilerin
değerini düşürür.Her zaman için parlak dokulu kağıtlar veya grafi kağıtlar çizime uygunluk bakımından en üst sevıyedir.Göz kulak gibi ayrıntılı çizimlerde ise çevrendeki insanları gözlem olarak incelemende ilerleyen çiziminde karekteristlik özelliği yansıtmış olursun ve böylelikle binlerce yüz şekilleri,mimikler ve orantılarıda öğrenmiş olursun canımcımm
Eline emeğine sağlık,devamını görmek sevinciyle :angel:
Tebrikler Özgül bence bu kadar kısa zamanda büyük bir iş başarmışsın eline sağlık. Bazıları biraz sinirli bakıyor gibi.![]()
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu çizimleri yapmadan önce bir çok kaynaktan faydalandım ve bunlara verdiğiniz linkteki çizim de dahil.Elinize sağlık aşama aşama ilerledikçe bir sonraki çalışma çok daha güzel olucaktır .
Ben bu örnekteki çizime hayran kalmıştım sizde yapım aşamalarını incelerseniz eminim yararı olucaktır
Başarılar dilerim
https://www.grafikerler.net/gozlerin-cizimindeki-asama-ve-detaylar-t37675.html
aynen katiliyorum.![]()