Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Göz Çizimlerim

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Son bir kaç haftadır karakaleme merak sardım. Aşama aşama, ilk yaptığımdan son yaptığıma kadar 6 adet çizimimi sunuyorum.:) Hocamdan çok memnumum fakat bir de sizin gözünüzle, gelecek tüm eleştirileri okumak istiyorum.:) Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrikler Özgül bence bu kadar kısa zamanda büyük bir iş başarmışsın eline sağlık. Bazıları biraz sinirli bakıyor gibi. :)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Çizimlerini ilk gördüğümde "vay be bizim Özgülümde ne cevherler varmış" demiştim :)
18 mayıstan 31 mayısa uzanan süreçteki gelişmeyi görünce bu işi asla bırakmaman gerektiğini düşünüyorum Özgül'üm :)

Tebrik ederim, paylaşımların devamını dilerim canım..

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Cancaz;
Onların hepsi senin ruh haline göre çizilmiş dimi :D:D:D
Bi gün mutlu, bi gün huysuz :D
Tebrik ederim canım. Pek anlamıyorum ama ilk çizimlerinden sonra kendini geliştirdiğinin farkındayım. Daha güzel olacak biliyorum.Devamını diliyorum. :)

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
Çizimlerini ilk gördüğümde "vay be bizim Özgülümde ne cevherler varmış" demiştim :)
18 mayıstan 31 mayısa uzanan süreçteki gelişmeyi görünce bu işi asla bırakmaman gerektiğini düşünüyorum Özgül'üm :)

önce bekledim bu işi bilen anlayanların yorum yapmasını bende baya beğendim hele yeni başladığını öğrenince daha bir beğendim başarılar...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrikler özgül yeni başlamana ragmen güzel kademeler kat etmişsin..
Emegine sağlık...

Son düzenleme:

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende pek anlamam ama çook tebrik ederim.
Çook güzeller gerçekten, çizimlerin çook rahat.
Nur öğretmenlik yaptı sandım ama yoruma bakılırsa değil, O da ilk kez görmüş..:)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrikler Özgül bence bu kadar kısa zamanda büyük bir iş başarmışsın eline sağlık. Bazıları biraz sinirli bakıyor gibi. :)
Teşekkür ederim. "21 Mayıs" ve 19 Mayıs" çizimlerini kastediyorsun sanırım. Normaldir...:giggle:

Sağol canım, senin yönlendirmelerin ve yüreklendirmelerin olmasa çizimlere devam etsem bile buraya koymayabilirdim de.:) Şimdilik göz bu kadar. Uzun bir zaman sonra başka bir uzuvla yine burada olacağım.:)
Cancaz;
Onların hepsi senin ruh haline göre çizilmiş dimi :D:D:D
Bi gün mutlu, bi gün huysuz :D
Tebrik ederim canım. Pek anlamıyorum ama ilk çizimlerinden sonra kendini geliştirdiğinin farkındayım. Daha güzel olacak biliyorum.Devamını diliyorum. :)
Sağol fıstığım.:) Bunların ikisi canlı model, bazıları hazır, çizilmişlere bakarak yaptığım çizimler. Bir kaçı da oradan buradan bulduğum fotoğraflara bakarak yaptıklarım.:)
önce bekledim bu işi bilen anlayanların yorum yapmasını bende baya beğendim hele yeni başladığını öğrenince daha bir beğendim başarılar...
Teşekkür ederim.:)
Tebrikler özgül yeni başlama ragmen güzel kademeler kat etmişsin..
Emegine sağlık...

Sağol canım. Senden de öğreneceğim çok şey var.:)

kurbiş yorumunu şimdi gördüm. Nur ilk kez mi görüyor? Allah bilir kaç kez gördüğünü artık.:giggle:
Yorumun için teşekkür ederim.:)

Son düzenleme:

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ustalar teknik açıdan değerlendirirler tabii ki.

Ama çok güzel olmuşlar.
Yeni başlamışsınız da gözlemleriniz birikmiş demekki.
Elinize sağlık hele bebek gözleri çok güzel.
Ben çok beğendim.
Karakalem hiç denemeyen birisi olarak yazdım.
Başarılar.

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Azmin zaferi mi demeliyim, var olan bir yeteneğin ortaya çıkması mı demeliyim; bilemedim. :)
Tıpkı benim gibi. :D:D:D:D
Daha iyiye ulaşmasını diliyorum Özgül. (Hatta dilemekle kalmıyorum, daha iyilerini görmek istiyoru(z)m.) :dance:
Ellerine, kalemine, "göz"lerine sağlık. :) :angel:

Not: İstersen yarışabiliriz. :D:D Ama ne zaman bitirebilirim çalışmamı tahmin edemiyorum açıkçası. :S Bundan yaklaşık 2 ay önce, "2 aya kadar bitiririm" demiştim. :S Ama vakit sorun... :S:S Yine de yarışabilirim. :D:D Kolay gelsin arkadaşım. :angel:

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmaların ilk yapımlara göre gayet başarılı tebrikler ederim bende
ama şöyle bi tavsiyede bulunayım çizgilerin çok kesik duruyor bence o çizgilerinide geliştirirsen çok süper işler çıkartısın ortaya ve gri ve koyu değerleri korkmadan kullanmanı tavsiye ederim bunun için yumuşak uçlu tek bir kalem seç ve bütün tonları onla yakalamaya çalış çok faydası ol emin ol
tekrar tebrikler ve başarıların devamı dileğiyle

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Ustalar teknik açıdan değerlendirirler tabii ki.

Ama çok güzel olmuşlar.
Yeni başlamışsınız da gözlemleriniz birikmiş demekki.
Elinize sağlık hele bebek gözleri çok güzel.
Ben çok beğendim.
Karakalem hiç denemeyen birisi olarak yazdım.
Başarılar.
Çok teşekkür ederim.:)
Azmin zaferi mi demeliyim, var olan bir yeteneğin ortaya çıkması mı demeliyim; bilemedim. :)
Tıpkı benim gibi. :D:D:D:D
Daha iyiye ulaşmasını diliyorum Özgül. (Hatta dilemekle kalmıyorum, daha iyilerini görmek istiyoru(z)m.) :dance:
Ellerine, kalemine, "göz"lerine sağlık. :) :angel:

Not: İstersen yarışabiliriz. :D:D Ama ne zaman bitirebilirim çalışmamı tahmin edemiyorum açıkçası. :S Bundan yaklaşık 2 ay önce, "2 aya kadar bitiririm" demiştim. :S Ama vakit sorun... :S:S Yine de yarışabilirim. :D:D Kolay gelsin arkadaşım. :angel:
İnşallah Mustafa; daha iyisini yapmak için değil de bu aralar sadece çalışırken verdiği histen ve başka çalışmalara katmak istediğimden bu çizimlere ağırlık verdim.

Senin çizimlerini de unutmuş değilim, hatta bunları koyarken senin de artık hızlanmanı ve çalışmalarını koymanı diliyorum.(İnşallah.:) )

Güzel yorumun için çok teşekkür ederim.:)
çalışmaların ilk yapımlara göre gayet başarılı tebrikler ederim bende
ama şöyle bi tavsiyede bulunayım çizgilerin çok kesik duruyor bence o çizgilerinide geliştirirsen çok süper işler çıkartısın ortaya ve gri ve koyu değerleri korkmadan kullanmanı tavsiye ederim bunun için yumuşak uçlu tek bir kalem seç ve bütün tonları onla yakalamaya çalış çok faydası ol emin ol
tekrar tebrikler ve başarıların devamı dileğiyle

İki kalem kullandığım doğru. Kirpikler için ince uçlu ve diğer yerler için kalın uçlu kalem kullandım. Önerilerin için çok teşekkür ederim, hemen uygulamaya geçmek istiyorum. :)

Son düzenleme:

raffy

🌱Yeni Üye🌱
Tebrikler Bende Karakalem Yapıorum.Güzel Olmuş

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Yeni başlamış olmana rağmen " çok iyi "çizimler canım bunlar :):)
Seni tebrik ediyorum ve azminden dolayı kutluyorum....

Nazar değmesin özgülcüm'e

Çizim adına önerilerim nacizane izninle ;

*Çizgili,kareli gibi kağıtlara çalışma yapmak gözü ezbere sürükler ve çizgilerin
değerini düşürür.Her zaman için parlak dokulu kağıtlar veya grafi kağıtlar çizime uygunluk bakımından en üst sevıyedir.Göz kulak gibi ayrıntılı çizimlerde ise çevrendeki insanları gözlem olarak incelemende ilerleyen çiziminde karekteristlik özelliği yansıtmış olursun ve böylelikle binlerce yüz şekilleri,mimikler ve orantılarıda öğrenmiş olursun canımcımm

Eline emeğine sağlık,devamını görmek sevinciyle :angel:

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Yeni başlamış olmana rağmen " çok iyi "çizimler canım bunlar :):)
Seni tebrik ediyorum ve azminden dolayı kutluyorum....

Nazar değmesin özgülcüm'e

Çizim adına önerilerim nacizane izninle ;

*Çizgili,kareli gibi kağıtlara çalışma yapmak gözü ezbere sürükler ve çizgilerin
değerini düşürür.Her zaman için parlak dokulu kağıtlar veya grafi kağıtlar çizime uygunluk bakımından en üst sevıyedir.Göz kulak gibi ayrıntılı çizimlerde ise çevrendeki insanları gözlem olarak incelemende ilerleyen çiziminde karekteristlik özelliği yansıtmış olursun ve böylelikle binlerce yüz şekilleri,mimikler ve orantılarıda öğrenmiş olursun canımcımm

Eline emeğine sağlık,devamını görmek sevinciyle :angel:

Teşekkür ederim canım, özellikle senden bunları okumak çok rahatlattı beni.

İlk başlarda çizimlerin bir amacı yoktu, gelişigüzel yapıyordum. Elime hangi kağıt ve kalem gelirse karalıyordum. Çizdikçe devamı geldi. Bu çizimler ilk olduğu için de atamadım.:)

Önerilerin için çok teşekkür ederim :). Kulağıma bir küpe daha taktım.:)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Elinize sağlık aşama aşama ilerledikçe bir sonraki çalışma çok daha güzel olucaktır .

Ben bu örnekteki çizime hayran kalmıştım sizde yapım aşamalarını incelerseniz eminim yararı olucaktır

Başarılar dilerim :)

https://www.grafikerler.net/gozlerin-cizimindeki-asama-ve-detaylar-t37675.html
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu çizimleri yapmadan önce bir çok kaynaktan faydalandım ve bunlara verdiğiniz linkteki çizim de dahil.:) Aynı hayranlığı ben de yaşadım.:)

Tekrar teşekkür ederim.:)
aynen katiliyorum. :)

Teşekkürler.