Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

göz hastanesi logo

Benzer konular

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
gusel duruyor ama yesıl co fazla baska renk calıs derım..basarılarının devamı

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarim olarak hos duruyor fakat baska renk alternatifleri de denerseniz iyi olacagini dusunuyorum. Ayrica "İ" harfleri yazidan cok kopuk gorunuyor.. Sanrim karakter seti turkce degil onu daha uygun hale getirseniz daha hos gorunecektir..

Kolay gelsin..

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
gusel duruyor ama yesıl co fazla baska renk calıs derım..basarılarının devamı

teşekkürler yorum için

Tasarim olarak hos duruyor fakat baska renk alternatifleri de denerseniz iyi olacagini dusunuyorum. Ayrica "İ" harfleri yazidan cok kopuk gorunuyor.. Sanrim karakter seti turkce degil onu daha uygun hale getirseniz daha hos gorunecektir..

Kolay gelsin..

yorum için teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
beyaz nokta olmamış ayrıca İ harfleri font uyumsuzluğu içerisinde yabancı font kullandın sanırım Türkçe fontu destekleyen bir font bulmalısın

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
İ harflerindeki hatayı görmediniz mi? bu haliyle buraya yüklemenizi anlayamadım. diğer arkadaşların da dediği gibi font türkçe değil, kullandığınız program otomatik olarak başka bir font atamış. İ yerine I kullanıp üzerine bir nokta yerleştirebilirsiniz font değiştirmek yerine. kolay gelsin...

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
bu logo üzrinde biraz daha çalışmanı öneririrm .Pek beğenmedim açıkcası daha özenli çalışmayla güzel işler çıkartılabilir

İyi çalışmalar

electronwarrior

🏅Acemi Tasarımcı🏅
i'ler ve ö'ler yazıdan çok kopuk. Sanırım farklı karakter. Göz şekli olarak soyutladığınız amblem de yazıdan çok kopmuş. Biraz daha bir arada yapabilirsiniz.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
bence daha güzel olmalı bir hastane için üzerinde çalışman gerek elinize sağlık...

ttanerr

🌱Yeni Üye🌱
iyi duruyor fakat o ne kadar yeşil öyle duruşu zevk vermiyor

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
Gözün yapısını bir inceleyip öğrenin derim. Stilize edilmiş bir göz çizseniz çok hoş olabilir mesela. Font konusuna değinmiyorum bile..

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
harflerde hata var ve yeşil rengini hepsine vermen çalışmayı boğmuş biraz daha üstünde çalışırsan güzel olacağına inanıyorum;)

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slmlar öncelikle ana fikir güzel ama tasarım konusunda tembellik yapmışsın arkadaşım neden mi? o vektörel göz illede resim olmak zorunda değil evet ama ilk bakışta benim aklıma otomatikman 'HULK' ın gözleri geldi yazında kullandığın fontta bir hastane logosu için gayriciddi olmuş bana kalırsa bence fontunuda vektörel resminide değiştir derim ve sanırm rengide değiştirsen hiç fena olmayacak paylaştığın için teşekkürler eline sağlık

MANSIZ_BJK

🌱Yeni Üye🌱
abi arkilerin dediği gibi biraz renk (kurbağa gözü gibi ya :))))) )))

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben göz resmi olarak corel formatında bunları bulabildim. Belki işine yarar. Yorumları da okudum moralini bozmamalısın. Daha iyi çalışmalar çıkarabileceğinden hiç kuşkum yok. Tersi durumda zaten bu foruma üye olup birşeyler paylaşmazdın bizimle.

goz.png

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting