Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gözü'müz Yeteneğinizde / üniversite tanıtım kampanyası gazete ilanı
Diğerine göre daha orjinal bir çalışma olmuş. O yüzden tebrik ediyorum ama arka plana keşke birşeyler düşünseydiniz. Afiş çok boş duruyor bu hali ile. Ama fikiri beğendiğimi tekrar ifade etmek isterim.
Diğerine göre daha orjinal bir çalışma olmuş. O yüzden tebrik ediyorum ama arka plana keşke birşeyler düşünseydiniz. Afiş çok boş duruyor bu hali ile. Ama fikiri beğendiğimi tekrar ifade etmek isterim.
Öncelikle teşekkür ederim yorum için vakit ayırdığınız için. bu çalışma gazete ilanı ve gazete etiketi. Afiş değil. gazeteye uyarlamadığım için farkedilmiyor haklısınız gazete üzerine uyarlayıp son haliyle koyacağım çalışmayı. afiş ve bilbordu yapıyorum onlarıda ekleyeceğim. Tekrardan teşekkür ederim..
Bence slogan çok iyi..[/QUOTE Teşekkürler. Slogan olarak ''sizin farkınız yeteneğiniz'',''yeteneği olan herkes için haliç'' ve'' gözümüz yeteneğinizde düşündüm ve bunda karar kıldım beğenmenize sevindim..