Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gps logolarını yorumlarınız lütfen

hardworker

🌱Yeni Üye🌱
gpslogolarfu2.jpg

1 nolu logo firmanın eski logosu. geriye kalan kırmızı logolardan biri şu an yeni logo olarak tasarlandı ve kabul gördü ancak beğenilen logo benim şahsi kanaatimce pek hoş olmadı beğenmediğimi gösterebilmek maksadıyla kırmızı olarak 15 dakikada iki logo alternatifi yaptım ve bu üçünü sizlerin değerlendirmesine sunuyorum. kabul gören logoyu ifşa etmememin sebebi haksız olma olasılığımın var olmasındandır. eğer bu işi yapıyorsak objektif kalmamız lazım diye düşünüyorum.

saygılar

bu arada eklemeliyim firma profil panel mdf lam üretimi yapan bir fabrikadır

Son düzenleme:

recepuncu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 numara hariç diğerleri bence güzel. 1 numaraları logonun shapleri ile G harfi çıkabilirdi sanki gibi geliyo bana. 3 numaralı logo ünlü bir marketin (*İM) logosunu anımsattı bana.

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
bana 4 güzel geldi. Ama G harfini biraz daha anlaşır yaparsanız 4 tereddütsüz süper olur

hardworker

🌱Yeni Üye🌱
2 numara hariç diğerleri bence güzel. 1 numaraları logonun shapleri ile G harfi çıkabilirdi sanki gibi geliyo bana. 3 numaralı logo ünlü bir marketin (*İM) logosunu anımsattı bana.

valla bir ok yapma fikrinden çıktı o 3 numara ama bittiğinde sanki benim de çok iyi bildiğim logoya dönüştüğünü anladım ama ben hala hangi firmanın olduğunu bilemiyorum tabii ( en azından adanada yok sanırım bu firma )

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence birincisi hocam diğerlerinin üzerinde çalışılırsa güzel olur

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1.Logo güzel.2.Logoya bir anlam veremedim.3.Logo da güzel.4.logoya ilk baktığımda g değilde k olarak algıladım.Ama en iyi 1.logo.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
son olan iyi olmuş ama daha güzel bi hale getirebilirsin ama iyi

maviKelebek

🌱Yeni Üye🌱
bunlara bakınca eski logosu idare edermiş demek gelio içimden.. nedeni de yeni bir logo tasarlanırken önceki logosunu aratmamalı, hatta eski logoyu hatırlayınca şöyle bir gülümsemelisiniz.. Zira yeni bir logo için harcayacağınız masrafa değmeli.. Yani bu logoların kabul görmemesi olasılığı olabilirdi, belki de kabul edilen gerçekten değmiştir.. 4. logo üzerinde biraz daha çalışırsanız ve daha profesyonel eğriler kullanırsanız düşüncenizi tamamladığınızda uluslararası bir logo çıkabilir de... Bir nevi hakkınızı wermeliysek bunu da hakediyorsunuz;) iyi çalışmalar..

hardworker

🌱Yeni Üye🌱
gzrdy5.jpg

2. logo değişip bu hale geldi 4. logoda da biraz oynama yaptım. çizgisel hareketler düz olduğu halde kayıtta kırıklıklar oluşuyor neden kaynaklandığını anlayamadım

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet 4 güzel olmuşEline sağlık.Birde sana zahmet arkada kullandığın açık kırmızı rengi siyah yaparmısın.