Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik aşk

toprakasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tam hoşgeldin kardeş birader falan yazıcaktımki başlıkda bayan bir arkadaş oldunu görünce :) hoş geldiniz küçük hanım...

delphimaker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
delphin.site-forums.com
hıh bak çok pis dekube yaparım :) üzerinde uygularım :))) ya müşteriler mail atarken tanımadıkları için Ferhan bey; die başlıolar :S :( yabi ben ühü yinemi die ... ah anne ah ne var ayşe fatma koysan :)

üzülmeyin ferhan hanım benimde adım Bircan banada bayan muamelesi yapıyorlar :D:D:D ben aldırmıyorum....

hoşgeldiniz

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
her ne kadar arkadaşlardan bazıları seni ana babaya öf dedirtecek davranışlarda bulunuyorlarsa da, sen onlara bakma, aramıza hoşgelmişliğin tadını çıkarmaya bak...

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
üzülmeyin ferhan hanım benimde adım Bircan banada bayan muamelesi yapıyorlar :D:D:D ben aldırmıyorum....

hoşgeldiniz

:D güzel bir teselli :D

ferhan hanım hg aramıza benim arkadaşımında adı ferhan oda bu sorunu zaman zaman yaşıyor ama akılda kalıcı bir isim :)
iyi forumlar

echoll

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ankarada kurumsal bir dergi çalışması için grafiker arıyoruz.
İlgilenirseniz 0 312 442 96 71 veya Cv için ekremsapmaz@gmail.com
hoşçakalın

soledeva

Acemi Tasarımcı
merhaba
Bu konu en uygun burda açılır diye düşündüm.Ben 2,5 ay önce stajyer olarak bi reklam ajansına girdim . daha önce özel bi kursta web ve grafik üzerine kısa bir eğitim aldım dün patronum benim yavaş ilerlediğimi ve bana verilen sürenin azaldığından bahsetti.aslında tasarımların kötü değil ama yavaş olduğumdan felan . Evet tasarımlarım biraz zayıf teknik olarakta çok yeniyim ama bu iş iyi bilenler bunun için en az 6 ayını vermen gerekir diyorlar.
Ben sabrederim ama yaşım 25 ve acele etmem gerekiyor. Bir karar verip ya stajyerliği bırakıp başka bir iş üzerine yoğunlaşıcam yada sabredip bu iş öğrenicem. Dönüm noktasındayım . Bi karar verip yoluma devam edicem .Bu işin ilerde bana getirisi olucak ama ne kadar ileride
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ...

h.hawkins

Acemi Tasarımcı
Hoşgeldin bende hoşgeldim :D ımm senin grafikle benim veritabanını birleştirirsek güzel seyler çıkar ortaya :D ya grafik öğretinnnn banaaaaaaa :D

Grafik Canavarı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.niziphalkinsesi.com
bence sen yeni site mite felan açıcam açtım diyon ama taş yerinde ağırdır usta illada grafikerlik formu istisien daha büyüğü yok

sizinki küçükse sizde grafikerler nokta nete buyrun