Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hıh bak çok pis dekube yaparım üzerinde uygularım )) ya müşteriler mail atarken tanımadıkları için Ferhan bey; die başlıolar :S yabi ben ühü yinemi die ... ah anne ah ne var ayşe fatma koysan
her ne kadar arkadaşlardan bazıları seni ana babaya öf dedirtecek davranışlarda bulunuyorlarsa da, sen onlara bakma, aramıza hoşgelmişliğin tadını çıkarmaya bak...
merhaba Bu konu en uygun burda açılır diye düşündüm.Ben 2,5 ay önce stajyer olarak bi reklam ajansına girdim . daha önce özel bi kursta web ve grafik üzerine kısa bir eğitim aldım dün patronum benim yavaş ilerlediğimi ve bana verilen sürenin azaldığından bahsetti.aslında tasarımların kötü değil ama yavaş olduğumdan felan . Evet tasarımlarım biraz zayıf teknik olarakta çok yeniyim ama bu iş iyi bilenler bunun için en az 6 ayını vermen gerekir diyorlar. Ben sabrederim ama yaşım 25 ve acele etmem gerekiyor. Bir karar verip ya stajyerliği bırakıp başka bir iş üzerine yoğunlaşıcam yada sabredip bu iş öğrenicem. Dönüm noktasındayım . Bi karar verip yoluma devam edicem .Bu işin ilerde bana getirisi olucak ama ne kadar ileride Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ...