Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik bölümüne hazırlanıyorum...!Bir kaç çalışmam.Yorumlarınızı bekliyorum!!!

StyleType

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu sene grafik bölümü sınavına hazırlanıyorum.Sizlerle bir kaç çalışmamı paylaşmak istedim(6 çalışma).Sizce çizimlerim nasıl?Yorumlarınızı bekliyorum...

1)
36216284.jpg

2)
333bq.jpg

3)
71407442.jpg

4)
231y.jpg

5)
3212312.jpg

6)
mzlm.png

Son düzenleme:

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yeteneklisin.

Yalnız, yapılan kara kalem çalışmalarını çok iyi inceleyin. Ustalarımızın yaptığı işleri, gölgelendirmeleri, ışığı v.s nasıl kullandıklarına dikkat edin. Ve hergün çizin. Ne bulursanız resmedin...

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
guzel bence yanlız bu dansçı kadın mı erkek mi anlayamadım ben :D

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
tam şu zamanında, ışık, oran ve orantı konusunda kendini ciddi bir kampa sokmazsan ya eskişehir izmir istanbul gibi şehirleri unut derim. yani grafiğini, tezhip yada en iyi ihtimalle heykel belki kazanırsın.

iyi bir öğretmenin yardımı ile derece yapabileceğini düşündüğümü de ekleyebilirim

yaşadığın şehir neresiyse bir kurs ya da eğitmen bulmalısın

başarılar

StyleType

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi bir öğretmenin yardımı ile derece yapabileceğini düşündüğümü de ekleyebilirim

İyi bir çalışmayla bende inanıyorum kendime.Biraz orantılara dikkat etmem gerekiyor...

Buda diğer çalışmam..

1)
ferfe.jpg

2)
erewrewr.jpg

StyleType

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Buda :D photoshop intro çalışmam....

Resmi büyük görebilmek için resme tıklayınız...
cv3.gif

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
O intro denilen çalışmayı bence es geç gitsin yorumluk bi durum söz konusu değil bence..

StyleType

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O intro denilen çalışmayı bence es geç gitsin yorumluk bi durum söz konusu değil bence..

İntroya yorum yapın demedim zaten.Sende git gide o kadar karakalem çalışması içinden introyumu gördün. :rofl: Karakalem çalışmalarıma yorum istiyorum.. :)

murattanhu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
blog.murattanhu.com
merhaba,
öncelikle ellerinize sağlık diyorum,

yeni başlayan biri için en zor figürler üzerinde çalışmışsınız :)
ilk 3 resim, anatomisi çok kötü, anatomi çalışarak düzeltilebilecek bir konu,
diğerlerinde perspektif sıkıntısı var, bu da çalışarak düzeltilebilecek bir konu,

yalnız, desen üzerinde çalışmalısınız, ör, 1. resim gelişigüzel karalanmış, çizgiler de bir yön, bir kavis olabilirdi.

sondan bir önceki resimde, deseni yakalamışsınız :)

bu konuda ne yapmalı: çalışmalısınız, andrew loomis'in kitaplarını önerebilirim, internette bulabilirsiniz.
zor figürleri bırakın bir köşeye sonra çalışmak üzere,
desen çalışın, perspektif çalışın, render çalışın. emin olun ki bunlar işin temelidir ve birer sıçrama tahtasıdır. birden çok yol kattettiğinizi göreceksiniz.

kolay gelsin...

StyleType

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba,
öncelikle ellerinize sağlık diyorum,

yeni başlayan biri için en zor figürler üzerinde çalışmışsınız :)
ilk 3 resim, anatomisi çok kötü, anatomi çalışarak düzeltilebilecek bir konu,
diğerlerinde perspektif sıkıntısı var, bu da çalışarak düzeltilebilecek bir konu,

yalnız, desen üzerinde çalışmalısınız, ör, 1. resim gelişigüzel karalanmış, çizgiler de bir yön, bir kavis olabilirdi.

sondan bir önceki resimde, deseni yakalamışsınız :)

bu konuda ne yapmalı: çalışmalısınız, andrew loomis'in kitaplarını önerebilirim, internette bulabilirsiniz.
zor figürleri bırakın bir köşeye sonra çalışmak üzere,
desen çalışın, perspektif çalışın, render çalışın. emin olun ki bunlar işin temelidir ve birer sıçrama tahtasıdır. birden çok yol kattettiğinizi göreceksiniz.

kolay gelsin...

andrew loomis in kitapları sanırım ingilizce... x) Türkçesi var mı acaba bu kitapların?