Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik Tablet Alıcaktımda

beyhan123

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar ben grafiti yapıyorum daha amatörüm ama genede kendimi geliştiriyorum. Tablet kullanarak yapmak istiyorum fakat araştırdım laptopa veya masaüstü pc ye bağlı olarak yapılanları varmış bana ben dışardayken kendim çizmek istiyorum hiç bir pc ye bağlanmadan bu tür tabletler nelerdir fiyatları ve işe yararlılığı nelerdir?

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba bilgisayara bağlanan grafik tabletlerle daha fazla uygulama çalıştırabileceğinizden yapabilecekleriniz daha fazla olur. ama daha taşınabilir cihazlar arıyorsanız fiyat çok farklı bir şekilde yükselecektir.

Sırayla önerilerim :

Bilgisayarınız varsa ve tablete alışmak için denemek istiyorsanız

UC Logic FP640 modelini önerebilirim.
https://www.teknobiyotik.com/cevre-...nc-hassasiyetli-2540lpi-a6-grafik-tablet.html

Eğer taşınabilir tablet istiyorsanız basınca duyarlı olması lazım

Bütçeniz varsa

2bin TL civarına Samsung Galaxy Note alabilirsiniz basınca duyarlı ama tam olarak ne kadar duyarlık seviyesinin olduğunu bilmiyorum birde 5" ekranda çizmek ne kadar kolay gelir size kalmış.

UC Logic modelleri 1024 kademe duyarlılığa sahiptir dilerseniz

beyhan123

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba bilgisayara bağlanan grafik tabletlerle daha fazla uygulama çalıştırabileceğinizden yapabilecekleriniz daha fazla olur. ama daha taşınabilir cihazlar arıyorsanız fiyat çok farklı bir şekilde yükselecektir.

Sırayla önerilerim :

Bilgisayarınız varsa ve tablete alışmak için denemek istiyorsanız

UC Logic FP640 modelini önerebilirim.
https://www.teknobiyotik.com/cevre-...nc-hassasiyetli-2540lpi-a6-grafik-tablet.html

Eğer taşınabilir tablet istiyorsanız basınca duyarlı olması lazım

Bütçeniz varsa

2bin TL civarına Samsung Galaxy Note alabilirsiniz basınca duyarlı ama tam olarak ne kadar duyarlık seviyesinin olduğunu bilmiyorum birde 5" ekranda çizmek ne kadar kolay gelir size kalmış.

UC Logic modelleri 1024 kademe duyarlılığa sahiptir dilerseniz

www.teknobiyotik.com üzerinden grafik tabletleri yanyana dizip kıyaslayabilir daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Hmm o kadar bütçem yok :) Önerdiğiniz tablete bakıcam teşekkürler :)