Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik Tablet Önerisi?

misek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafik tablet almak istiyorum. Fiyatı 400 civarı olabilir. Alırken nelere dikkat etmeliyim, önerebileceğiniz marka ve model? (hiç bir bilgim yok kusura bakmayın direk bu şekilde msj attım, cevaplara göre zaten şekillenecektir) Teşekkür ederim.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Grafik tableti paranızdan çok ihtiyacınız için almanızı tavsiye ederim.

1024 basınç / 100 ve üzeri raporlama ayrıca A5 ve üzer civarı çizim alanı genel olarak çoğu kişinin amatör ve profesyonel işini görecektir ama...

Detaylı çizimler yapacaksanız yüzey alanı genişledikçe işiniz kolaylaşir.

www.teknobiyotik.com sitesinde grafik tablet modellerini sayı sınırı olmadan yanyana dizip detaylıca kıyaslayabilirsiniz böylece fiyatlarına göre size sundukları özellikleri görebilirsiniz.

Grafik tablet genel bilgi ve detaylı bir test bilgi edinmeniz açısından faydalı olabilir
https://www.bascek.com/7481/uc-logic-lapazz-twha60-incelemesi/

A4 için UC Logic 1209 modeline bakabilirsiniz
https://www.akortek.com/uc-logic-lapazz-pf1209-a4-profesyonel-dizayn-grafik-tablet.html

UC Logic Markasının Türkiye Distribütörü Akortek Bilişim Firmasıdır
Teknobiyotik.com Akortek Bilişim'in son kullanıcı satış sitesidir .

misek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok teşekkür ederim. Para çokluğundan almıyorum :) Tamamen ihtiyaçtan. Hatta baya bir zorlayacak maddi olarak şu anda. Bilgiler ve öneriler için teşekkür ederim. Geç geldiniz ama tama gelip güzel açıklama yaptınız. :artipuan:

Trust Canvas Widescreen Tablet 16938 ve Uc-logic Lapazz A4 Profesyonel arasında kaldım?

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba ,

Farklı modeller arasında kalmanız ilk alışverişinizde normal
Kalem ve yedek parçalarının bulunabilirliğini araştırmakta fayda var.

UC Logic özellikle hem satın alırken yedek uç ve kalemlerle geliyor ayrıca kaleminiz kaza geçirirse ki genelde en çok kullanılan parçadır olasılık yüksektir yenisini uygun fiyata bulabilirsiniz pek çok kullanıcı kalemimi kırdım kaybettim yenisini bulamadım acaba başka marka kalemi alsam olurmu gibi sorularla konular açmıştır :)

Bir tablet genelde başka markanın kalemiyle çalışmaz aynı alt yapı yoksa .

Trust Canvas Widescreen Çizim alanı 250x150mm Denk Geldiği Model
UC Logic İçin TWHA60 dir onunda fiyatı oldukça uygun

Ayrıca trust raporlama hız bilgisini 10 site araştırdım bulamadım ama 100 olması olası
TWHA60 ve PF1209 200RPS raporlamaya sahip modellerdir bu raporlama farkı sürekli hızlı karalamalı çizimlerde işinize oldukça yarar

https://www.teknobiyotik.com/cevre-...t-kalemli-a5-hot-key-grafik-tablet-siyah.html

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

misek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba ,

Farklı modeller arasında kalmanız ilk alışverişinizde normal
Kalem ve yedek parçalarının bulunabilirliğini araştırmakta fayda var.

UC Logic özellikle hem satın alırken yedek uç ve kalemlerle geliyor ayrıca kaleminiz kaza geçirirse ki genelde en çok kullanılan parçadır olasılık yüksektir yenisini uygun fiyata bulabilirsiniz pek çok kullanıcı kalemimi kırdım kaybettim yenisini bulamadım acaba başka marka kalemi alsam olurmu gibi sorularla konular açmıştır :)

Bir tablet genelde başka markanın kalemiyle çalışmaz aynı alt yapı yoksa .

Trust Canvas Widescreen Çizim alanı 250x150mm Denk Geldiği Model
UC Logic İçin TWHA60 dir onunda fiyatı oldukça uygun

Ayrıca trust raporlama hız bilgisini 10 site araştırdım bulamadım ama 100 olması olası
TWHA60 ve PF1209 200RPS raporlamaya sahip modellerdir bu raporlama farkı sürekli hızlı karalamalı çizimlerde işinize oldukça yarar

https://www.teknobiyotik.com/cevre-...t-kalemli-a5-hot-key-grafik-tablet-siyah.html

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için. Kanvus hakkında dünyanın en iyi grafik tableti sıfatı takılmış durumda. Bunun için ne diyeceksiniz. Tam buna sipariş veriyordum yazdığınızı gördüm ve paylaşmak istedim.

64 bit win7 kullanıyorum arkadaş burada dert yanmış. Kalitesinden yakınmış Kararsız kaldım https://www.hepsiburada.com/Liste/u...tDetails.aspx?productId=bs1950&categoryId=217

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba,
Firma yetkilisi olarak ancak teknik verilerle nesnel şekilde konuşabiliriz.
İki ürünün fiyatı , basınç hassasiyeti vb.. kıyaslayabiliriz.

Ürün alırken distribütörünü tanımanızı öneririm.
Akortek Bilişim 20 markanın Türkiye distribütörüdür pek çok alanda lider konumdadır bu başarıyı ürün kalitesi fiyat/ performans oranı ve sunduğu destek hizmetleriyle sağlamıştır .

Grafik tablet konusunda sizlere buradan destek vermeye çalışmamızın sebebi budur .

Forumda başka marka ürünler alan kişilerin sorunlarına da cevap vermeye çalıştığımızı görebilirsiniz.

Karar sizin bizler sadece bilgi vererebiliriz değerlendirmek sizlere kalıyor.

Umarım yardımcı olabilmişizdir.
Akortek Bilişim.com / Teknobiyotik.com

misek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,
Firma yetkilisi olarak ancak teknik verilerle nesnel şekilde konuşabiliriz.
İki ürünün fiyatı , basınç hassasiyeti vb.. kıyaslayabiliriz.

Ürün alırken distribütörünü tanımanızı öneririm.
Akortek Bilişim 20 markanın Türkiye distribütörüdür pek çok alanda lider konumdadır bu başarıyı ürün kalitesi fiyat/ performans oranı ve sunduğu destek hizmetleriyle sağlamıştır .

Grafik tablet konusunda sizlere buradan destek vermeye çalışmamızın sebebi budur .

Forumda başka marka ürünler alan kişilerin sorunlarına da cevap vermeye çalıştığımızı görebilirsiniz.

Karar sizin bizler sadece bilgi vererebiliriz değerlendirmek sizlere kalıyor.

Umarım yardımcı olabilmişizdir.
Akortek Bilişim.com / Teknobiyotik.com

Anlıyorum. 64bit win7 de sorun yaşamayacağım garantisi var mısır acaba? Yorum yapan arkadaşa has bir durum mu? Yanıtlarsanız sevinirim.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Windows 7 Sorunu gibi konuya gelince ;

Windows 7 64 Bit Ultimate ile kullanıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Kullanıcının sistemindeki başka bir sorundan olabilir.

Grafik tablet sürücüleri bazen çok tuşlu gamepad , oyuncu mouse veya çok tuşlu mouse, daha önceden kurulan başka marka tablet sürücüleriyle çakışma yapabiliyor. Bunlar oluşabilecek ama sürücüler kaldırılarak kolayca çözülebilecek sorunlar

Kullanıcı büyük olasılık basit bir sorun yaşamış bilzere sormadan gidip yazmayı tercih etmiş olabilir. içiniz rahat olsun .

Sorun yaşamanız durumunda size bilgisiyle destek verebilecek bir teknik ekibimiz var.

Akortek Bilişim / Teknobiyotik

misek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Windows 7 Sorunu gibi konuya gelince ;

Windows 7 64 Bit Ultimate ile kullanıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Kullanıcının sistemindeki başka bir sorundan olabilir.

Grafik tablet sürücüleri bazen çok tuşlu gamepad , oyuncu mouse veya çok tuşlu mouse, daha önceden kurulan başka marka tablet sürücüleriyle çakışma yapabiliyor. Bunlar oluşabilecek ama sürücüler kaldırılarak kolayca çözülebilecek sorunlar

Kullanıcı büyük olasılık basit bir sorun yaşamış bilzere sormadan gidip yazmayı tercih etmiş olabilir. içiniz rahat olsun .

Sorun yaşamanız durumunda size bilgisiyle destek verebilecek bir teknik ekibimiz var.

Akortek Bilişim / Teknobiyotik

Teşekkür ederim. Burada her zaman bir destek bulabileceksem bu markayı seçerim tabiki. Tekrar alakanıza teşekkür ederim. Yönlerdiğiniz siteden mi almamı önerirsiniz?

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Teknobiyotik UC logic Türkiye distribütörü Akortek Bilişim'e ait son kullanıcı satış sitesidir önerme sebebimiz öncelikle doğrudan bizi tercih etmenizdir.

Distribütor olduğundan sürekli stok var böylece hızlıca siparişinize kavuşursunuz
Teknik sorun yaşarsanız ( düşük olasılıkta olsa :) ürün gönderiminde aldığınız yere yani Teknobiyotik'e göndermek demek aslında hızlıca Akortek Teknik servisine ulaşıyor demek buda diğer firmalardan çok daha hızlı sorunlarınız çözebilirsiniz demek.

UC Logic ürünlerini satınalabileceğiniz diğer noktalara da Akortek Bilişim gönderiyorken doğrudan Akortek'e ait bir adresi seçmenizi öneririz ama seçim her zamanki gibi sizin

Teknobiyotik.com ile ilgili görüşleriniz bizler için önemli.
Görüşlerinizi info@teknobiyotik.com adresine mail atarsanız seviniriz.

Hayırlı günler.

misek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teknobiyotik UC logic Türkiye distribütörü Akortek Bilişim'e ait son kullanıcı satış sitesidir önerme sebebimiz öncelikle doğrudan bizi tercih etmenizdir.

Distribütor olduğundan sürekli stok var böylece hızlıca siparişinize kavuşursunuz
Teknik sorun yaşarsanız ( düşük olasılıkta olsa :) ürün gönderiminde aldığınız yere yani Teknobiyotik'e göndermek demek aslında hızlıca Akortek Teknik servisine ulaşıyor demek buda diğer firmalardan çok daha hızlı sorunlarınız çözebilirsiniz demek.

UC Logic ürünlerini satınalabileceğiniz diğer noktalara da Akortek Bilişim gönderiyorken doğrudan Akortek'e ait bir adresi seçmenizi öneririz ama seçim her zamanki gibi sizin

Teknobiyotik.com ile ilgili görüşleriniz bizler için önemli.
Görüşlerinizi info@teknobiyotik.com adresine mail atarsanız seviniriz.

Hayırlı günler.

Başka yerlerde buldum peşin fiyatına 12 ay taksit imkanı var vade farksız. Lâkin yazdıklarınızdan dolayı tercih sebebim olacak. zaten 3-4 tl fark ediyor diğerlerinin peşin fiyatına 12 vade olan fiyatıyla sizin 12 ay vade farklı fiyatınız arasında. Malum site zaten yukarıda verdiğim linkte mevcut.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba misek,

Bende şahsen UC Logic kullanıcısıyım. Son derece kibar ve kullanışlı tabletleri var. Aldığınız tabletin yanında ayrıca kalem ucuda hediye gelebiliyor(Sizin seçtiğiniz modelde böyle bir hediye varmı bilemiyorum. Seçtiğiniz modelin özelliklerini okursanız büyük bir olasılıkla orada yazıyordur sizi yanıltmasın bu cümlem lütfen.). Buda sizin için güzel bir şey. Ve ayrıca şu ana kadar uc logic tabletimizle hiç bir sorun yaşamadan 1 yılı aşkın bir süredir işletmemizde kullanıyoruz.

Ben kendim fotoğrafçıyım fotoğraf sektöründe retouch işlemlerinde kullanıyorum sık sık. Ve herhangi bir şekilde bir problem çıkartmadı. Başka şirketlerin sattığı tabletler gibi pahalı ürünler değil. Anladığım kadarıyla ilk tabletiniz. Ayrıca destek konusunda grafikerler.net ten de çok büyük destek alabilirsiniz. Sitemizde bir çok üyemizin sahip olduğunu ve olası sorunlarda yada anlamadıkları birşeyler olduğunda bu site aracılığıyla çok basit bir şekilde sorunlarına çözüm bulduğunuda eklemem gerekiyor bu satırlarıma :). Yani başka diğer firmaların ürünlerindeki olası problemlerde daha çok uğraşıp daha çok zaman harcayabilme ihtimaliniz olası. Çünkü UC logic gibi desteği türkiyede başka hiç bir tablet firması vermiyor.

misek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba misek,

Bende şahsen UC Logic kullanıcısıyım. Son derece kibar ve kullanışlı tabletleri var. Aldığınız tabletin yanında ayrıca kalem ucuda hediye gelebiliyor(Sizin seçtiğiniz modelde böyle bir hediye varmı bilemiyorum. Seçtiğiniz modelin özelliklerini okursanız büyük bir olasılıkla orada yazıyordur sizi yanıltmasın bu cümlem lütfen.). Buda sizin için güzel bir şey. Ve ayrıca şu ana kadar uc logic tabletimizle hiç bir sorun yaşamadan 1 yılı aşkın bir süredir işletmemizde kullanıyoruz.

Ben kendim fotoğrafçıyım fotoğraf sektöründe retouch işlemlerinde kullanıyorum sık sık. Ve herhangi bir şekilde bir problem çıkartmadı. Başka şirketlerin sattığı tabletler gibi pahalı ürünler değil. Anladığım kadarıyla ilk tabletiniz. Ayrıca destek konusunda grafikerler.net ten de çok büyük destek alabilirsiniz. Sitemizde bir çok üyemizin sahip olduğunu ve olası sorunlarda yada anlamadıkları birşeyler olduğunda bu site aracılığıyla çok basit bir şekilde sorunlarına çözüm bulduğunuda eklemem gerekiyor bu satırlarıma :). Yani başka diğer firmaların ürünlerindeki olası problemlerde daha çok uğraşıp daha çok zaman harcayabilme ihtimaliniz olası. Çünkü UC logic gibi desteği türkiyede başka hiç bir tablet firması vermiyor.

Teşekkür ederim Gökhan Bey. Bana diyecek pek de bir söz kalmadı. Kanvus markasının cezbedici tarafı eğitim cdsi,corel ve photoshop programlarını da yanında hediye etmesiydi. Bunların yerine teknik destek, servis, yedek parça daha makul sonuçta. Bu siteye yeni üye oldum, site kapanmadığı sürece veya banlanmadığım süre burada kalacağım. Doğru konuşmak gerekirse burada o kadar kişi kullanıyor, bir şeyler paylaşılıyorsa bu ürün doğru seçim derim.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Tekrardan merhaba misek,

Grafikerler.net 2007 yılında açılan ve şu anda Türkiye' nin en çok ziyaret edilen sitesidir. Türkiye' de Grafik tasarım camiasındaki en büyük site ünvanını almıştır. Ve bununla beraber Türkiye Alexa istatistiklerinde Türkiye' de en büyük siteler içerisinde 360 ncı sitedir. Yani demek istediğim üye sayısı 309.666, 95.832 adet konuyu içeriğinde barındıran çok büyük bir kütüphane görevi gören grafikerler.net ten bahsediyoruz. İçiniz rahat olsun. Teknik ekibimiz ve yetkili olan kişiler sitenin kapanmaması için elimizden gelen herşeyi siz değerli üyelerimize daha iyi hizmet sunabilmek adına yapıyoruz. :)...

Ben açıkcası kullandığım ürün hakkında sizin kafanızda soru işaretlerini kaldırabilmek adına bahsettiğimiz firma hakkındaki düşüncelerimi izah etmeye çalıştım. İnşallah sizde benim gibi ürünü alır ve memnun kalırsınız (Memnun kalmayacağınızı zannetmiyorum.)

evomas

🌱Yeni Üye🌱
Son düzenleme:

evomas

🌱Yeni Üye🌱
Wacom CTH-670S Bamboo Fun Medium Grafik Tablet

Çin
Kablolu
A5
1024
Kutu İçeriği : 1 adet kalem, Yedek nibler, Nib çıkarıcı,Sürücü CDsi,Bundle Yazılım: Adobe Photoshop Elements 10, Corel Painter Essentials 4 ve ArtRage 3
Not: Dokunma raporlama hızı 50 rps
çözünürlük 100 dpi'dır
2540 Ipi
278 x 176 x 11 mm
Usb
642 gr

Özellikleri nasıl ?

Son düzenleme:

evomas

🌱Yeni Üye🌱
UC Logic Lapazz W963 A5

UC Logic Lapazz W963 A5 Boyutlu Grafik Tablet
link

n11.com 369,00 TL

Bu ürün hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim ? Tek eksi yönü çoklu dokunma yok.Yakınlaştırma uzaklaştırma gibi.Ama 8 tane fonksiyonel tuş ile bu heralde sorun olmaz diye düşünüyorum.

Uc Logic markasını hiç duymadım.Malzeme kalitesi kullanılabilirliği servis ve yedek parça ihtiyacı,bu marka ürünlerini kullananlar varsa lütfen deneyimlerini paylaşsın.

Kz7.png

Son düzenleme:

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba evomas

Uc Logic Türkiye'de en çok tercih edilen ve satan grafik tablet markasıdır.
Forumdaki konulardan da kolayca görebilirsiniz.

Aşağıdaki detaylı incelemede genel olarak markamızle ilgili fikir edinebilirsiniz
UC-Logic Lapazz TWHA60 İncelemesi | BasÇek

Diğer markaların aksine UC Logic markasında yedek parçalarını kolayca bulabilir ve sorun yaşamazsınız.

Kalem uçlarımız hızlı erimez bu sayede sürekli uç alıp servet ödemek zorunda kalmazsınız :)

Yeni grafik tablet düşünüyorsanız aşağıdaki modeli önerebilirim :
TeknoBiyotik: UC Logic Lapazz MNA62 Athena L Pilsiz Kalem A5 Geniş Grafik Tablet - Grafik Tablet - Çevre Birimleri

Ben Outlet Alabilirim Derseniz Fiyatları uygun 2 Ürün Var:

TeknoBiyotik: UC Logic Lapazz W963 A5+ Profesyonel 5080LPI Grafik Tablet (Siyah) (OUTLET) - Outlet

TeknoBiyotik: UC Logic Lapazz PF1209 A4 Grafik Tablet (OUTLET) - Outlet

evomas

🌱Yeni Üye🌱

UC Logic Lapazz Apollo W963 A5+ Profesyonel Hot-cell Kalemli (Siyah) Grafik Tableti satın aldım.
Gayet memnunum giriş seviyesinde oldukça işimi görüyor.Yaptığım çalışmaları paylaşmak için sabırsızlanıyorum.