Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik tablet satın almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Tlgcngd

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

Benim grafikerlik ile bir alaka yok ama heves ettim ve bir tablet alıp kendimce birşeyler yapmak istiyorum.
Daha bu konu hakkında hiçbirşey bilmediğim için kaliteli veya pahallı bir tablet almayı düşünmüyorum hatta en ucuzu hangisi ise o tabletlere göz atıyorum.
Sanalmarketimde 2 tane tablet buldum fiyatları 150tl fakat bu konuda hiç bilgim olmadığı için bir tablette ne aranmalıdır hangisi daha kalitelidir bilmiyorum.
Bulduğum tabletler bunlar bir bakıp fikrinizi söyler misiniz sizce hangisi iyidir veya başka bir öneriniz varsa onu söyler misiniz? Ancak dediğim gibi fiyat olarak 150-200 arası arıyorum profesyonel birşey olmasına gerek yok başlangıç bir tablet bakıyorum.

Site link vermek yasak ise affola

Tablet 1
Tablet 2

DesingI

🌱Yeni Üye🌱
Bunu okuyarak başlayabilirsiniz. TIK

Daha önce hiç kullanmamışsanız bilgi edinmeniz de fayda var.

Ayrıca almışken paraya kıyıp iyisini almak lazım.

Son düzenleme:

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
WP 8060 modelinin fiyatı size uygun gelebilir DesingI'nın gönderdiği inceleme yazısını sonuna kadar okursanız tablet almadan önce detaylı fikir sahibi olabilirsiniz

Uc_Logic_WP8060_680x250px_Kategori_Banner.jpg

TeknoBiyotik: UC Logic Lapazz WP8060 A5 Grafik Tablet - Grafik Tablet - Çevre Birimleri

kEciSakaL

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.birkanbulut.com.tr
wacom iyidir, wacom candır. adamların ihtisas alanı tablettir, başka ürün yoktur. dolayısıyla tek bir dalda geliştirmişlerdir kendilerini.
ha şimdi niye bu tablet sorusuna gelirsek; kalemde pil yok, bu güzel bir şey; kullanım alanı da ne çok büyük ne çok küçük, fiyat makul, basınç hassasiyeti 1024... ben kanvus almıştım başlangıç olarak, ilk fırsatta bir wacom sahibi olmak istiyorum. benden önce siz olasınız diye söyledim :D