Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik tabletlerde 512 ile 1024 basınç değeri arasındaki farkı biri söyleyebilir mi?

zgrcn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba.. ben hobi olarak güzel, kaliteli ve biraz da ayrıntılı çizimler yapmak için bir grafik tablet düşünüyorum.Hobi olarak kullananlar için 512 basınç. yeter mi acaba ? Gördüğüm bir model var ama buralarda hep uc-logic markasını duyuyorum. Benim baktığımsa wacom model.. Bu neden kaynaklanıyor ? Bir de baktığım wacom marka modele bakıp yorum yapmanızı rica ediyorum.. :)

Wacom Bamboo Pen (CTL-460-EN)
5dabe_CTL460K_Overhead_RGB_pen_horizontal_650.jpeg

Benzer konular

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba ,

Wacom büyük bir firmadır piyasada ürünlerini görebilirsiniz.

Üzerinden cihazları detaylı özellikleriyle yanyana kıyaslayabilirsiniz.

Basınç duyarlılığı gerçek hayatta kalemi bastırdığınızda yazınızın kalınlaşmasını emüle eder eğer basınç duyarlılığı az ise geçişler daha hızlı olur ve istediğiniz kalınlık seviyesini yakalamanız zorlaşır yinede amatör çizimler yapabilirsiniz.

Çizim alanının genişliği yine önemli bir özellik çünkü tablet aktif çizim alanını ekranınızla eşler aktif alanın bir köşesinden diğer köşesine gittiğinizde monitörünüzün tamamını yol almış olursunuz .

Küçük bir tablet alanında yüksek çözünürlük içinde hızla yol almak detaylı çizimler yapmayı zorlaştırır veya hassaslığı korumak için sık sık zoom yapmanızı gerektirebilir alışabilirsiniz ama alanı A5 olan bir tablet genelde çoğu kullanıcı için en rahat alanı sağlar.

Umarım kendiniz için doğru kararı araştırıp verirsiniz .
İyi günler.

zgrcn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumun için teşekkürler... Bu A5in boyutları dediğimizde grafik tabletteki kalem ile çizebileceğimiz alanı mı kapsıyor? acaba ? yoksa tüm alanı mı?