Neler yeni

GRAFİK TASARIM (Freelance)

Lion_Design

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba.
Tüm grafik tasarım işlerinize freelance grafiker olarak talibim.
9 yıllık grafikerlik ve matbaa ortamı deneyimine sahibim. Kaliteli, özgün ve hızlı tasarımlar sunuyorum.
Ayrıca hazırlanan işin baskı aşamasına getirilmesi, renk ayarları, revolta montajlar, etek-makas payları vs konularında tecrübeliyim.

Alkım Gündoğdu
İrtibat: 0555 516 25 86
06alkm@gmail.com

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

Lion_Design

🌱Yeni Üye🌱
Matbaa Grafikeri - Ankara

Merhaba.
2000 yılından beri matbaa grafikerliği yapıyorum. Aynı zamanda birçok ajans ve matbaaya freelance grafiker olarak hizmet sundum. Corel Draw, Photoshop, Illustrator programlarına hakimim. Pc yada Mac ortamında çalışabilirim. Ankara'da iş arıyorum.

Alkım Gündoğdu
0555 516 25 86
06alkm@gmail.com

Lion_Design

🌱Yeni Üye🌱
Freelancer Grafik Tasarım & Matbaa Hizmetleri - Türkiye Geneli

Freelancer Grafik Tasarım & Matbaa Hizmetleri

Program/Seviye: Indesign: İleri seviye
Illustrator: İleri seviye
Corel Draw: İleri seviye
Photoshop: İleri seviye

Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Merhaba.
Tüm grafik tasarım işlerinize freelance grafiker olarak talibim.
9 yıllık grafikerlik ve matbaa ortamı deneyimine sahibim. Kaliteli, özgün ve hızlı tasarımlar sunuyorum.
Ayrıca hazırlanan işin baskı aşamasına getirilmesi, renk ayarları, revolta montajlar, etek-makas payları vs konularında tecrübeliyim.

Alkım Gündoğdu
İrtibat: 0555 516 25 86
06alkm@gmail.com

E-posta: 06alkm@gmail.com

Telefon: 0555 516 25 86