Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik Tasarım Ve Web Tasarımda Uzman Olmak istiyorum

myfromen

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar grafikerlik ve web tasarımda uzman olmak istiyorum
iş imkanı nasıl bana ilerlede ne gibi katlıları olacak onları ögrenecektim

Photoshop ''iyi'' bilirim
''Flash'' az derece bilirim
''PHP'' orta derece bilirim
uzman olmak istiyorum

Uzmanlarımızın Ve Üyelerimizin Yorumlarını Bekliyorum TEŞEKKÜR EDERİM..

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu kadar az bilginin sana pek maddi katkisi olcagini sanmiyorum.

myfromen

🌱Yeni Üye🌱
usta ben bu bilgileri hiç kursa gitmeden kendim bilgisayar başında karıştırarak ögrendim photoshopum çok iyi denebilirde digerleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum kurslar arıyorum
nasıl bir önerin var ne yapmalıyım ???

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu konular uzerine cok yazildi be kerdes. Bir forumu arastir derim
Iyi calismlar

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Zaten arkadaşın maddi beklentisi şu an için değil uzmanlaştıktan sonra anladığım kadarıyla. Birşeyler öğrenmek isteyen insanların şevklerinin ne amaçla kırıldığını anlamıyorum, hiç hoş da karşılamıyorum zaten. Kardeşim benim sana nacizane önerim, eğer bu işi severek yapabileceğine inanıyorsan ve de üretgen, azimli olduğunu düşünüyorsan bu işin peşini bırakma. Çok iyi kurslar var onlara gidebilirsin. Eğer maddi açıdan sorun teşkil ediyorsa devletin kursları da gayet iyi, programların temelini öğretiyorlar. Temelini öğrendikten sonra da gerisi sana kalmış devir teknoloji devri internet, kitaplar çok faydalı bilgilerle dolu. Bu işin maddi anlamda geleceğinin iyi olduğunu düşünüyorum, hemde çok iyi. Tabiki işini "profesyonel" yapabilen "özgün" tasarımlar yapabilen kişiler için. Birde grafik tasarım kanımca en iyi iş yerinde öğrenilir. İlk başlarda maddiyata değilde öğrenmeye yönelik iş ararsan senin içinde çok faydalı olur. Son olarak en önemlisi de gerçekten bu işi severek yapmak. Ve bu meslek öyle bir meslek ki zaten bir sanat, işinde ne kadar iyi olursan ol asla öğreneceklerin bitmez. Kolay gelsin.

akalin1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.isaakalin.com
web tasarımda asıl önemli olan yazılım kısmı bence.. kendini yazılım konusunda geliştirmelisin.. özellikle php değilde asp veya ajax gibi yazılım dillerine yönelirsen ve bu konularda kendini geliştirebilirsen iyi olacağını düşünüyorum.. Zor iş sabır ve azim lazım .. insallah iyi olur senin için..

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
meslek kısmında sanat yönetmeni diye bir ibare var yanlış mı yazdın hocam yoksa..