özelden referanslarımı size sunabilirim saygılar fsahinoglu ı HOME STUDIO DESIGN and WEB
aspirin_00 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 26 Ocak 2008 Mesajlar 176 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.fsahinoglu.com 17 Ara 2009 #1 özelden referanslarımı size sunabilirim saygılar fsahinoglu ı HOME STUDIO DESIGN and WEB
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 17 Ara 2009 #2 Dikkat! İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz.
Dikkat! İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz.
aspirin_00 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 26 Ocak 2008 Mesajlar 176 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.fsahinoglu.com 29 Ara 2009 #3 ilan günceldir
K karakayasulo 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 21 Eyl 2009 Mesajlar 274 Tepkime puanı 3 1 Ocak 2010 #4 arkadaşım bana adresini verdiğim site gibi bir site tasarlayabilir misin. Cevabın evetse bana karakayasulo@hotmail.com adresinden ulaşabilirsin Örnek site: kolaypremium.com/
arkadaşım bana adresini verdiğim site gibi bir site tasarlayabilir misin. Cevabın evetse bana karakayasulo@hotmail.com adresinden ulaşabilirsin Örnek site: kolaypremium.com/
aspirin_00 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 26 Ocak 2008 Mesajlar 176 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.fsahinoglu.com 8 Ocak 2010 #5 malum grip oldum uzun aradan sonra nete giremedim bütçeniz ne kadar ben yapmasamda yapacak arakdaş grubumuz var
malum grip oldum uzun aradan sonra nete giremedim bütçeniz ne kadar ben yapmasamda yapacak arakdaş grubumuz var
G Gizli CV 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Ağu 2010 Mesajlar 45 Tepkime puanı 0 15 Ağu 2010 #6 gizlicv@hotmail.com mail adresimiz üzerinden bizimle iletişime geçebilir misiniz?