Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik ve tasarım uzmanı arıyorum

jaseri

🌱Yeni Üye🌱
İşin Tanımı :
• Reklam konsepti oluşturma,
• Logo tasarlama,
• Radyo, TV, gazete, dergi, vb. İlanları hazırlama,
• Broşür, katalog, kurum dergisi, afiş hazırlama,
• Reklam metinleri görselleştirmek ve grafik düzenlemelerini yapmak.
• Sürekli olarak medyada yeralan görsel öğeleri analiz etmek.

Aranan Nitelikler :
• TASARIM programlarını kullanabilen.
• Yoğun ve yaygın dikkat yeteneği gelişmiş,
• Ayrıntıyı algılayabilen,
• Şekil ilişkileri, uzay ilişkilerini görebilen,
• Görme keskinliği, renk algısı iyi,
• İnsanlarla iyi ilişki kurabilen, işbirliğine yatkın,
• Göz ve ellerini eşgüdümle kullanabilen,
• Güzel sanatlara ilgili,
• Yaratıcı, sorumluluk sahibi, dışa dönük, sabırlı, sakin
• Eleştiriye açık olan, kimseler olması gerekir.
• İş yeri çalışma prensiplerini ve ilkelerini benimsemek ve uygun davranmak ,

Lütfen cv nizi alsancak@alsancakkopyalama.com adresine gönderiniz.
Uygun görülen adaylar Benlik Araştırmaları Merkezi tarafından teste alınacaktır.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

author

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Okuyan da; DDB, BBDO, Grey Worldwide, RSCG'ye "Group Creative Director" alınıyor sanacak.

Eni konu bir kopyalama merkezine tasarımcı grafiker aranıyor. Şuna bakın: "Uygun görülen adaylar Benlik Araştırmaları Merkezi tarafından teste alınacaktır."

Adayların mutlaka dişlerini de kontrol ettirin, tam olsun.

jaseri

🌱Yeni Üye🌱
Author senin burada ne işin var, mesleğin hicbiri olduğuna göre, boş gezenin eşek gezdireni olman lazım. Sen ve senin gibiler ne anlar BAM'dan, grafikten... iki tıktık bir şık şık yapmakla grafiker olmaz. Kimleri gördük, adam grafikerim der rengin ne olduğunu bilmez, ben sosyalim der adam asosyal çıkar, eleştiriye açığım ama eleştri yapılınca küfür yemiş gibi yüzünü ekşitir. Sizlerde bunlardansınız herhalde. Sizler bu düşünceyle bizler tren olmaya devam ederiz....

author

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne yazdıysam doğru çıkar. İşte buyurun buradan yakın. Bir, kopyalama merkezinin aradığı niteliklere bakın, bir de arayanın verdiği cevaba.

"Boş gezegenin eşek gezdireni" ithamında bulunan birinin iş ilanında, "İş yeri çalışma prensiplerini ve ilkelerini benimsemek ve uygun davranmak" olursa, bundan ne çıkarırsınız? Sabah akşam o işyerinde "geyik" yapıldığını çıkarmaz mısınız? Hani, nerede ciddiyet?

Burada sorun, benim grafikten ne anladığım değil; sizin ne aradığınızı bilmediğinizdir. Konu olur, ben de grafik tasarımla olan ilgimi sizlerle paylaşırım. Ayrı mevzu.

"İki tık tık bir şık şık grafikerler"den şikayet edeceğinize, önce sizin kurumsalınız olan web sitenizle ilgilenseniz? Markaların ticari görselleri dışındaki tüm grafik ögeler "template"! Kuvvetle muhtemel, telif hakları ödenmeden kullanılan görseller. Kimi asadal'dan, kimi icongraphics'den... İki tık tık bir şık şık demeden önce, dönüp de kendinize bir bakıverseniz?

Sıradaki konu: Türkçe dilbilgisi dersi. "Sizlerde bunlardansınız herhalde". Bu böyle mi yazılır, kuzum? Doğrusu: "Sizler de bunlardansınız, herhalde?".

Bir de anlam ve anlatım bozukluğu var ki, hiç sorma: "Mesleğiniz hiçbiri olduğuna göre" deyip, "sizler de bunlardansınız, herhalde" şeklinde grafikerliğe nasıl bağlayabiliyorsun konuyu, güzel kardeşim? Ya "o"dur ya da "bu".

Nereden baksan boş, nereden baksan tutarsız!

Üstelik bir de; "uygun görülen adaylar Benlik Araştırmaları Merkezi tarafından teste alınacakmış". :)

Boşver, güzel kardeşim. Sen çek güzel güzel renkli fotokopini.

Son düzenleme:

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben bu filmi biliorum : I.T. bu ne yaw. öğlenleri de aşçılık yapcakmış personelin karnını doyurmasi için ama onu eksik birakmislar ilanda :p

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın jaseri, merkezinizde yapılan testlerden çok önceki yapılan işlerinizden görseller eklesenizde nasıl bir konsepte dahil olunacağı ve kişiden ne gibi tasarımsal beklentileriniz olduğu pekişse?

3D çalışmalarınız hadi neysede, sizin bahsettiğiniz gibi ''Şekil ilişkileri, uzay ilişkilerini görebilen'' tasarımları gerçekten merak ettim.

vuralis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.soyofreklam.com
Ne yazdıysam doğru çıkar. İşte buyurun buradan yakın. Bir, kopyalama merkezinin aradığı niteliklere bakın, bir de arayanın verdiği cevaba.

"Boş gezegenin eşek gezdireni" ithamında bulunan birinin iş ilanında, "İş yeri çalışma prensiplerini ve ilkelerini benimsemek ve uygun davranmak" olursa, bundan ne çıkarırsınız? Sabah akşam o işyerinde "geyik" yapıldığını çıkarmaz mısınız? Hani, nerede ciddiyet?

Burada sorun, benim grafikten ne anladığım değil; sizin ne aradığınızı bilmediğinizdir. Konu olur, ben de grafik tasarımla olan ilgimi sizlerle paylaşırım. Ayrı mevzu.

"İki tık tık bir şık şık grafikerler"den şikayet edeceğinize, önce sizin kurumsalınız olan web sitenizle ilgilenseniz? Markaların ticari görselleri dışındaki tüm grafik ögeler "template"! Kuvvetle muhtemel, telif hakları ödenmeden kullanılan görseller. Kimi asadal'dan, kimi icongraphics'den... İki tık tık bir şık şık demeden önce, dönüp de kendinize bir bakıverseniz?

Sıradaki konu: Türkçe dilbilgisi dersi. "Sizlerde bunlardansınız herhalde". Bu böyle mi yazılır, kuzum? Doğrusu: "Sizler de bunlardansınız, herhalde?".

Bir de anlam ve anlatım bozukluğu var ki, hiç sorma: "Mesleğiniz hiçbiri olduğuna göre" deyip, "sizler de bunlardansınız, herhalde" şeklinde grafikerliğe nasıl bağlayabiliyorsun konuyu, güzel kardeşim? Ya "o"dur ya da "bu".

Üstelik bir de; "uygun görülen adaylar Benlik Araştırmaları Merkezi tarafından teste alınacakmış". :)

bu kadar mı güzel cevap verilir ekleyecek bişey bulamıyorum atalarımızın ne güzel demiş ayrani yok icmeye atla gider s...... biraz gercekci olalım burada cahil adam yok Biz bizi biliriz sen kendini bil.

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Masanin bu tarafiyla, karsi tarafi kapismis.

Iki tarafta hakli.
Kimleri gorduk yakinmasiyla, aslinda masanin diger tarafina hem deger veriyor hemde
elestiriyor, hakli olarak.
Verilen ilan profosyonelce. Bir profosyenelin alinmayacagi ilan aslinda.
Benlik arastirmasi vurgusu, pazarda mal secer cagrisimi yapmis.
Bu gercekten incitici geldi bana

Masanin diger tarafi ise; asiri yuklendiklerini dusunuyor.

Bunca yetenek kimde var demeye getiriyor.
Hem bunca yeteneklide bunca sabir olmaz demeye getiriyor, agresiflesmis.
Baskasini didiklerken, kendinizide didikleyin demis, kendini bir anda isverenin ortagi gibi gormus.
Sanirim tasarimci arkadaslarin ise basvuruken veya calisirken kendilerini asiri kaptirmalari.
Sadece ureten degilde, o isyerinde yonetende olma isteklerii, zaman zaman yetki karmasasina yol acmiyorda degil.

Son düzenleme:

author

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hatalı mesaj.

Son düzenleme:

Berk Graphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ayran olayını başka bir üye dedi yanlış okudunuz sanırım.
Neyse beyler bence uzatmaya gerek yok bu kriterde biri eğer kopyalama yerine başvurcaksa kendi bilir :)

Son düzenleme:

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆

Hani ne derler:

"Şecaat arzederken merd-i kıpti sirkatin söyler."

Fikrin dert görmesin.

Son düzenleme:

karakayasulo

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar, Ben bu ilan üzerine dün alsancak kopyalama merkezine gittim. Sadece merakımı gidermek için. Bence burada arkadaşın aradığı nitelikteki insanın yapabileceği iş değil. Zira herkes ayrı telden çalıyor. Onun için ilan sahibi arkadaşa şöyle bir tavsiyem olacak. Siz bir stajyer alın. onu kafanıza göre yönlendirin. Size buradan müracaat eden veya edecek arkadaşların onuru ve gururu ile oynamayın. Burası benim bildiğim kadarıyla profesyonellerin bulunduğ bir site....

ozan9292

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar bilmem hatırlanır mı bu konuyla ilgili düşüncelerimi belirtmiştim yani bu değilde buna benzer bi arkaş da böle bi ilan yazmıştı . Hiç kimse 2 işte uzman değildir veya 3 - 4 sebzeli çorba gibi acayip bi şey bu yüzden iş aramak istemiyorum fabrikada bekçilik daha güzel ya grafikerlik eşeklik yapmakmış meğerse öle deniliyo ya der ki bi iş ilanında heykeltraş grafiker aranıyor ilginç bi yaklaşım bana da bi eleman lazım 26 şubatta doğmuş ama gece olmasın miskin olur astronot olursa sevinirim zira nasa da çalışması da tercihimdir çünkü ayda bi kaç müşterim varda seyahat engeli de olmasın ilk 6 ay sigorta yok maaş askeri değil 50 tl fazlası bak bunu kimse yapmaz ziraat mühendisliği okumuş olsun lütfen çünkü grafikerlik ziraatla eş değer ne alaka mı hammallık tarım işçiliği amele misali amelenin bile bi şanı var bu ne demek ki böle peki bu ilanları veren arkadaşlar kendileri bu istediklerini biliyo mu yok sadece eğlenmek için mi yazdı lütfen işveren arkadaşlara sesleniyorum biz insanız insan arayınız profesyonel kurumsal bi firma değil belli çünkü öle yerlerde grafiker kendi işini yapar gestet kullanması onlar için önemli değil bi gün bi işyeri açacağım çok büyük inanın buna ve sadece grafiker alacağım özelliklerine bakmadan gerekirse ben yetiştirecem kopyalama merkezi sanki uzay mekiği var adamın da U ehliyeti olan GRAFİKER ARANIYOR lütfen ölçü

efe0202

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Author vermiş olduğun cevapla duygularımı ifade etmişin. Bu manada teşekkür ederim. Aslında bu tip ilanlara ve polemiklere girmek taraftarı bir insan diilim ama özellikle yazmış olduğu kelimelerin ve ifade tarzından işini iyi yaptığına kanaat getirdiğim meslektaşım hakkında saçma sapan, seviyesizce yapılan bi yoruma sessiz kalmak istemedim. Birde bu ilanı veren arkadaş kalkmış insanları teste tabi tutacakmış, bence önce sen kendin bi testten geçmelisin vermiş olduğun seviyesizce cevabından bu sonucu çıkarıyorum. Herhalde buraya giren her kişinin yanında çalıştırdığı yada işbaşvurusunda eğilip bükülen kişilerden olduğunu zannediyor. Jaseri efendi senin borun ancak acemilere öter, author ve diğer (işine ve kendisine saygı duyan) profesyonel meslektaşımlarım için ötmez.