Neler yeni

grafiker aranıyor acil - Türkiye Geneli

kaya153

🌱Yeni Üye🌱
grafiker aranıyor acilll

Program/Seviye: konuya nasıl başlasam bilmiyorum ama lütven elinde dolu dolu cv taşıyan tamam ben hazırlarım diyip cin ali kitabı yapan grafikerler bu ilanı dikkate almasın sonra arkasını toplamak zor oluyor 32 sayfa bir belediye 82 sayfa bir belediye 200 sayfa bir belediye 419 sayfa bir esnaf odası dergilerininde garafik ve tasarım hazırlayacak grafiker aranıyor bu sadece aylık işimiz her ay düzenli gelecek bu işleri kısa zamanda yetişdirecek arkadaşla uzun yıllar calışmayı düşünüyoruz aradıgımız özellikler kaprisi olmayan aaa kelime sayısı bu sayfada 120 oldu daha fazla isterim demiyecek eline fazla iş geldiginde aa bunlar cok kazanıyo ben fiyatımı artırayım demiyecek bugun yetişmedi evde elektirikler gitti annem hastalandı diyip araya başka iş almayacak abi bana resim eksik bir şarap resmi bul gönde demiyecek ister aylık 3000 lira ister parca başı çalışacak grafiker alınacakdırr

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: konuya nasıl başlasam bilmiyorum ama lütven elinde dolu dolu cv taşıyan tamam ben hazırlarım diyip cin ali kitabı yapan grafikerler bu ilanı dikkate almasın sonra arkasını toplamak zor oluyor 32 sayfa bir belediye 82 sayfa bir belediye 200 sayfa bir belediye 419 sayfa bir esnaf odası dergilerininde garafik ve tasarım hazırlayacak grafiker aranıyor bu sadece aylık işimiz her ay düzenli gelecek bu işleri kısa zamanda yetişdirecek arkadaşla uzun yıllar calışmayı düşünüyoruz aradıgımız özellikler kaprisi olmayan aaa kelime sayısı bu sayfada 120 oldu daha fazla isterim demiyecek eline fazla iş geldiginde aa bunlar cok kazanıyo ben fiyatımı artırayım demiyecek bugun yetişmedi evde elektirikler gitti annem hastalandı diyip araya başka iş almayacak abi bana resim eksik bir şarap resmi bul gönde demiyecek ister aylık 3000 lira ister parca başı çalışacak grafiker alınacakdırr

E-posta: trakyaturkuaz@gmail.com

Telefon: 0532 604 75 88

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

1a_iç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İşte ben buna karşıyım. ! Neden biliyormusun aylık 3000 lira bilmem ne diye çagırıp iki gün sonra iki tutam para yollayan gerçekden hasta oldugunda sana yalancı gözüyle bakan seni 8 saat yerine 12 saat köpek gibi çalıştıran benden tirilyarlarca örnek isteyip hadi şu çalışmayı bi yap bakalım begencezmi diyipde o çalışmayı baska yerde bastıran şirket sahipleri istemiyorum bu lafım size degil tam olarak ama böylede ilan başlıgı açılmaz ki kardeşim reklam ajansı yada herneysiniz azcık bari olsun kurumsallık katın kendinize ondan sonra alacagınız adamlarda plus özellikler arayın !

kaya153

🌱Yeni Üye🌱
paranı peşin ödeelim işi zamanında ver kardeşim olmazmı

fenerligrafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Abi bu nedir yaw.Ben diğer arkadaş gibi konuşamam sözüm tüm iş verenlere.
Grafiker insan rahat olmalı gerisi yalan rahat olmayan grafikerden iş beklemeyin sıkıntıya sokuldukça iş elinde büyür.
para konusundada işimi yaparım eğer ki elimdeki iş 3000 lira değilde 5000 lira değerindeyse tabi ki 5000 lira isterim.
Siz ilk başta güzel güzel şartları koymuşsunuz süper :D
Şaka gibi ya arkadaşlarla beraber gülmekten öldük burda...
Eleman istiyorsan isci değil yanına kardeş arkadaş gibi birini alman lazım bu sözüm sizin işinizle alakalı. İşiniz çok fazla para istemesin hiç bir mazeret uydurmasın öyle olsun böyle olsun grafikerin etinden sütünden yararlanıyım diyorsunuz...
bence bu ilanı kaldırıp düzgün bir tabir ve gerçekci bir şekilde tekrar konu açın.
Hem bu şekilde grafiker bulmanızda biraz zor olacaktır.
HAYIRLI ISLER

kaya153

🌱Yeni Üye🌱
kardeş ister inan ister inanma ama garip olan ne biliyormusun 1 ay calışıp alıyorsun ya maaşını ben aylıgını peşin ödeyip öyle çalışdırıyorum tamam işler yogun ne yapayımm

fenerligrafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O zaman Grafiker sayısını arttıracaksın birine bişey olsa ne yapmayı düşünüyorsun.
Hiç bir grafiker bu kadar sıkıntıya gelemez.
3D max kullanıyoruz onu bile arada bırakıp dışarı çıkıyoruz.
Sizde biliyorsunuzdur bizim meslekğimizin gücü beyin ve kalbimiz bunlarıda arada dinlendirmek gerekir.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
O zaman Grafiker sayısını arttıracaksın birine bişey olsa ne yapmayı düşünüyorsun.
Hiç bir grafiker bu kadar sıkıntıya gelemez.
3D max kullanıyoruz onu bile arada bırakıp dışarı çıkıyoruz.
Sizde biliyorsunuzdur bizim meslekğimizin gücü beyin ve kalbimiz bunlarıda arada dinlendirmek gerekir.

bencede haklısın
grafiker sayısını artırın o zaman beş kuruş fazla kazancam diye adamıda amele gibi kullanmayın kardeşim sizde alın iki üç kişi fazladan onlarda ekmek götürsün evine hemde insan gibi muamele görsün meslektaşlarım... işçiyim emekçiyim, ezdirmem, ezilmem...

muglabitez

🌱Yeni Üye🌱
ben 16 yıldır bu mesleği yapıyorum sizin gibi insanlarda ve şirketlerden nefret etttim. Sizin gibi düşünüp ilan verenler ajanslarını muhakkak kapattılar kul hakkını ödeyemiyorsunuz çünkü hakettiğiniz yerdesiniz. Ne büyük ajanslar gördüm emek sömürenler.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
grafiker aranıyor acilll

Program/Seviye: 32 sayfa bir belediye 82 sayfa bir belediye 200 sayfa bir belediye 419 sayfa bir esnaf odası dergilerininde garafik ve tasarım hazırlayacak grafiker aranıyor bu sadece aylık işimiz her ay düzenli gelecek ....... aylık 3000 lira ister parca başı çalışacak grafiker alınacakdırr

Bu işleri bir ayda yetiştirecek adama saygı duyarım, çırağı olurum, çayını getiririm, masaj yaparım.

Bu kadar işe o kadar maaş çerez parası kalır. Tek grafikerle bu işi çözmeye çalışıyorsanız alacağınız adamı 24 saat büroya zincirleyip etinden, sütünden, yününden yararlanmaya düşünüyorsunuz demektir.

O adamı bulursanız ve tek başına bu işleri yetiştirebilirse, 3. ayın sonunda da hala ölmediyse, en az % 25 olmak üzere ortak yapın, sakın kaçırmayın.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
46 forma işten bahsediyoruz. Kesin arada başka işler de çıkar. Ben en az 3 kişi diyorum.
Fotoğraflar için internete müracaat edecek gibi görünüyorsunuz. Bu iş için de bir yardımcı lazım.

Bence 4 kişi yapar bu işi. Diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum ama duymak isterim.

Son düzenleme:

kaya153

🌱Yeni Üye🌱
16 yıldır ajanslık yapıorum lütven yorum yaparken biraz daha dikkatli olun şimdi başımdan geceni anlatsam haklısınız dersiniz işini dogru yapsın paramı yetmiyo gelsin istesin ki zaten ben hakkını asla yemem yetişdiremiyormu yanına birini daha alsın olmadımı 3000 azmı sayfa başı 8 liraya calışsın 7000 lira yapar sigortasımı yok yapayım ev kiradamı ben kirasını ödeyeyim 12 aylık evde rahat calışamıyormu ofis tutayım istanbulda arkadaşlar ben annesiz babasız büyüdüm para kazanmanın cok zor oldugunu biliyorum

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
senin kafandaki tek şey paramı arkadaş ?

Para Para Para.

Al Paran Senin Olsun =) ama 7000 bin de iyi para be hacı =) bende mantarım :|

Ben iş arıyorum Sayfası 10 tl den yaparım =)

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Yazmayayım dedim ama zorla yazdırıyorsun be adam. Bu nasıl bir görgüsüzlüktür yahu. "Parası neyse veririz" görmemişliği değilse nedir bu? Eğer gerçekten bu yazdıkların seni yansıtıyorsa ve çalışma hayatında personelinle diyaloğun da böyleyse 3.000 değil 13.000 versen çekilmezsin. Çünkü verdiğin her kuruşu insanın burnundan getirirsin. Allah seninle çalışacak insana sabır versin.

Yine de bu halini yorumlarken insafı da elden bırakmayayım. Eğer personelin yüzünden canın yandı da isyan ettiysen ve bu yazdıkların da bunun geçici bir yansımasıysa hak veririm.

gokhanyaka

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Valla arkadaşım eleman mı arıyorsunuz süpermen mi arıyorsunuz belli değil. Bahsettiğin işleri bir adamın yapması mümkün değil zaten. Eskilerin bir lafı vardır ya hesap bilmiyorsun ya da hiç dayak yememişsin derler. 3 kişilik işi bir adamdan bekliyorsun.

kaya153

🌱Yeni Üye🌱
yazmayım yazmayayım diyorum ama ---çalışan dürüst olsun canımı yesin arkadaşım para herzaman kazanılır ama itibar parayla olmaz calışanlar konusunda canımmı yandı yandı ne kelime bir grafiker bir belediye başkanınına başkanım sen bu işi istanbulda daha ucuzu yaptırırsın dermi ya sana 5 liraya bu işi ben yaparım yuhhh yaniii bu çaloşdıgı yere ihanet deilmi yani sordum nedenini abi çok borcum vardı kusura bakma bu nasıl bir vevap şimdi oldumu daha neler neler şimdi kalkmış bana sitem ediyorsun parasıyla deilmi diye kardeşim ben 1 lira fazla olsun ama düzgün olsun istiyorum adamın soyadı dalvarak 6000 kitapda adamın soyadı degişmiş ne yazdıgını sen tahmin et grafiker hatası off of yani ali bey

birde şu yazıya takıldım bu iş bir kişiylle yetişmez eee herhalede yetişmez masa başında pazlandınızmı arkadaşlar biraz ticari zeka olsa hani al işi 700 sayfa paylaşdır 3 grafikere sende toplansın işler her grafiker günde ortalama 10 sayfa bu yapar 30 sayfa buda ayda 900 sayfa ee hani yetişmezdi halen anlamdınızmı kimi aradıgımı paslandınızmı ya rakadaşlar süpermen deil aradıgım

kaya153

🌱Yeni Üye🌱
güven saglamıyosunuz aşaması garip tabi ama ödemeler konusunda nakit çalışıyoruz buda her iki taraf için olumlu bence resimler ve yazılar ve sayfa yerleşim planı hazır geliyo tasarım onay şamasımı o da burda yapılıyor 6 kişilik bir ekip kanalıyla 3 günde bitiyor ticari kazançmı saglıyorum boşamı çalışayım elaman köle mi diyosunuz tabiki deil çünkü çünkü her elaman bizm aile bireylerimizdir arasıra aykırı bi elatda cıkmıyo deiil yani

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
birde şu yazıya takıldım bu iş bir kişiylle yetişmez eee herhalede yetişmez masa başında pazlandınızmı arkadaşlar biraz ticari zeka olsa hani al işi 700 sayfa paylaşdır 3 grafikere sende toplansın işler her grafiker günde ortalama 10 sayfa bu yapar 30 sayfa buda ayda 900 sayfa ee hani yetişmezdi halen anlamdınızmı kimi aradıgımı paslandınızmı ya rakadaşlar süpermen deil aradıgım

Taşeron arıyorsunuz o zaman. Ya da moda tabiriyle altyüklenici.