Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafiker araniyor (antalya)

asyabayar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
antalya'da açik hava reklam sektöründe faaliyet gösteren firma için corel, freehand, photoshop bilen, tercihen acik hava reklam sektöründe calisacak grafikerler araniyor. İlgilenen arkadaslar özelden msj atabilir

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş arayan ilanları için kurallarda belirtildiği üzere, iş arayan mesajları aktif edilmeden önce yazılacak mesaj aşağıda ki gibi olmalıdır.

Grafiker arkadaşlar, sitemiz de iş bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Doğru anlaşıla bilmek , yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için

- Yaşadığınız şehri
- Kullandığınız programları ve seviyelerini
- İş deneyimi ve içeriğini
- Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız

belirtirseniz, daha anlaşılır olacaksınızdır.

Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle , msn , mail, adres ve telefon bırakmayınız. Aksi halde haber verilmeksiniz silinecektir. Ayrıca ilanınız genel forum kurallarına da uygun olmalıdır.

Sizlere pm yolu ile ulaşılacaktır.

Üye olurken kullandığınız adreslerin doğru olması bu nedenle gerekmekte.

Bu kategoride ilanlara alakasız mesaj yazılması ve, ilanı bırakan kişi ile polemiğe girerek alakasız konularda sorular yöneltilmesi yasaktır. Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. Aksi halde mesajlarınız silinecektir.

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkürler.

-YK-

🌱Yeni Üye🌱
mrb; corel, photoshop, freehand programlarında deneyimli, 15 yıllık reklam & matbaa geçmişimle kendime güvenen bir tarsarımcıyım düşünmeniz durumunda geniş cv veya bilgi için; PM (özel mesaj) yolu ile iletişime geçiniz nolu telefondan irtibata geçebilirsiniz..

teşekkür eder iyi çalışmalar ilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

stilgrafik

🌱Yeni Üye🌱
merhaba is ilanınızla ilgileniyorum...

KaRa_LaNeT

🌱Yeni Üye🌱
İş ilanınızla İlgileniyorum

Ozel Msj OLara İLetişim Adresinizi Gönderiniz Görüşelim

frtozm

🌱Yeni Üye🌱
merhaba corel, frehand, photoshop, PC ve MAC 5 yıllık deneyimimle iş ilanınızla ilgileniyorum.PM (özel mesaj) yolu ile iletişime geçiniz

esar1453

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sonnnngrafiker.com
Merhaba 5 yıldır grafik tasarım üzerine çalışmaktayım. Bunun 2 yılı amatörce diğer 3 yıl ise profesyonel anlamda çalıştım. Corel Draw Photoshop Microsofto Office Programları Adaope İllastrotör bilmekteyim. bilgielrinize
SAit ARITÜRK