Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafiker ariyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mevo81

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba
kartvizit afis brosur vb tasarimlar yapabilen kisiler ariyorum,avrupada yasiyorum internet uzerinden calisacak elemana ariyorum.

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

* Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
* Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
* Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
* Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

bernagrf

🌱Yeni Üye🌱
ben gazi üniversitesi grafik bölümü mezunuyum 5 aylıkm ajans tecrübem var şu anda çalışmıyorum yardımcı olabilirim

ibrahimsaglam

🌱Yeni Üye🌱
ben 13 yıllık grafikerim her türlü tasarım işlerinizi internet üzerinden yapabilirim
kendim freelance çalışıyorum

ultraslan07

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben antalya da büyük bi matbaa grafiker olarak çalışmaktayım sizin isteklerinizi çalışmalarımda göstermek isterim deneyiyim çok iyi birde bu işin tam merkezinde çalışıyorum sizinle çalışmak isterim kabul ederseniz mail adresim

İletişim bilgisi yayınlamak yasak. Pm ile iletişime geçiniz...

Moderatör tarafında düzenlendi:

black_horses

🌱Yeni Üye🌱
adım ozan hatay'da yerel günlük ve haftalı gazetelerde çalıştım. buna bağımsız olarak dergi, katalog, broşür, el ilanı, kartvizit, stikır çalışmaları yaptım. corel ve photoshop kullanıyorum. eğer sizler içinde uygunsa sizlerle çalışmak isterim.

**********İLETİŞİM ADRESİ VERMEK YASAKTIR******************

photografik

🌱Yeni Üye🌱
merhaba Hatay'dayım (Photoshop-İndesign-Freehand-CorelDraw-Dreamweawer-Director-Premiere-Vegas ve benzeri tasarım - video kurgu programlarını kullanabiliyorum) afiş broşür. katalog. dergi. web tasarım ve video kurgu alanında yardımcı olabilirim

sahradeniz_1

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

merhaba bu konuda sizinle çalışmak isterim ... ama iletişim nasıl kuracağız saygılarımla

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
photoshop corel illustrator biliyorum.
izmirdeyim. freelans çalışabilirim siznle.
özelden iletişim kurabilirsiniz.

havvana80

🌱Yeni Üye🌱
merhaba masaüstü yayıncılık konusunda 8 yıllık deneyimim var. bugüne kadar kitap-dergi mizanpajı, afiş, katalog, broşür gibi ürünler hazırladım. şu anda da freelance olarak çalışmaktayım

victorjara

🌱Yeni Üye🌱
aklaşık 7 yıldır grafikerlik yapmaktayım, PC&Mac ortamında FreeHand, Photoshop, InDesign ve orta derecede Illustrator biliyorum. 5 yıl kadar matbaalarda 2 yıla yakında küçük bir ajansta çalıştım, Avrupa yakasında oturuyor ve sigara kullanmıyorum. Dergi, ajans, matbaa ya da bir firmanın grafikeri olarak iş aramaktayım.

hilalkurt

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben hilal
evimde bu işi yapmaktayım..
gereken yardımı size yapmak istiyorum..
ajans ve matbaa deneyimlerim var..
ilgilenirseniz mesajı bekliyorum...

hndn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Size bu konuda yardımcı olabilirim, isterseniz size çalışmalarımdan örnekler gönderebilirim.

esrayasmin

🌱Yeni Üye🌱
ilan

Merhaba,istediginiz calismalari hizli bir sekilde size ulastirabilirim,ilgilenirseniz mesajinizi bekliyorum.

whitedaisy

🌱Yeni Üye🌱
merhaba
kartvizit afis brosur vb tasarimlar yapabilen kisiler ariyorum,avrupada yasiyorum internet uzerinden calisacak elemana ariyorum.

Merhaba,

Matbaa ve grafik alanında 12 yıllık tecrübesi olan biriyim. İstediğiniz çalışmaları hazırlamakla birlikte, basım aşamasında da yardımcı olabilirim. Halihazırda Amsterdam ve Londrada 3 firmanın düzenli olarak işlerini yapmaktayım.

İsterseniz sizinle çalışmaktan mutluluk duyarım.

Nurcan

bhrcicek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar Ankarada kendi evimde dışarıya tasarım işleri yapıyorum sizinle de çalışmak isterim çalışmalarımı görüşmelerimiz olduğunda size sunarım saygılarla

ufukyavuz

🌱Yeni Üye🌱
usta bir grafikere ihtiyaç varsa bende buradayım yardımcı olmak isterim

nesquik

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar. İzmirdeyim. Ayın 29unda Antalya da olacağım. Özelden size mesaj atmıştım. Bahsettiğiniz her konuda yetkinim. Yurtdışına birçok çalışmalar yaptım. halazırda Avusturya ve Almanya ya freelance tasarımlar yapıp internet kanalıyla teslim ediyorum. İlginize...

angelicorpse

🌱Yeni Üye🌱
merhaba
hala freelance çalışan arıyorsanız yardımcı olabilirim
anadolu yakasındayım. 9 aylık grafik tasarım deneyimim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...