iş yerim bagcılarda orta işletmeyim kutu etıkette deneyimli arkadaşlara ihtıyacım var
C cemka 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 Şub 2008 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 2 Şub 2008 #1 iş yerim bagcılarda orta işletmeyim kutu etıkette deneyimli arkadaşlara ihtıyacım var
grafikerrr 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Eki 2007 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.bilgisayarhizmet.com 3 Şub 2008 #2 özel mesaj yolladım ilgilenirseniz sevinirim...
komsars 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Şub 2008 Mesajlar 43 Tepkime puanı 0 4 Nis 2009 #3 freelance grafikerim her türlü tasarım işini süratle ve en iyi şekilde yaparım web tasarım - her türlü matbaa işleri - dijital baskı - interaktif cd- çalıuşmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atsın
freelance grafikerim her türlü tasarım işini süratle ve en iyi şekilde yaparım web tasarım - her türlü matbaa işleri - dijital baskı - interaktif cd- çalıuşmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atsın
J Junkie 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 1 Nis 2009 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 4 Nis 2009 #4 8 Yıllık grafik deneyimim var pm attım görüşelim...
I isci1 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 15 Tem 2009 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 15 Tem 2009 #5 digital baska ve reklamcılık dükkanım var çalışacak grafiker arıyorum bana hay-detay@************ adresinden ulaşabilirsiniz
digital baska ve reklamcılık dükkanım var çalışacak grafiker arıyorum bana hay-detay@************ adresinden ulaşabilirsiniz
R road_runner ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 3 Tem 2009 Mesajlar 162 Tepkime puanı 4 15 Tem 2009 #6 Gazi osma paşa 500 evlerde otuyorum.8yıllık grafikerlik deneyimim var ve 3dsmax'de cok iyiyim. CV için : kenancv - ANA SAYFA Çalışma teklifim :Haftalık 250 + sigorta
Gazi osma paşa 500 evlerde otuyorum.8yıllık grafikerlik deneyimim var ve 3dsmax'de cok iyiyim. CV için : kenancv - ANA SAYFA Çalışma teklifim :Haftalık 250 + sigorta