Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker, Art Director - İş arıyorum

merhabadünyalı

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, Kırklareli Üniversitesi Grafik Tasarım mezunuyum.Çok fazla ajans tecrübem olmamasına karşın freelance olarak son 3 senedir sürekli iş yapmaktayım.Uzman derecede Photoshop kullanmaktayım.Haricinde ise Illustrator,Freehand gibi vektörel programlara hakimim.Html web sitesi konusunda tecrübeliyim.Web arayüzü tasarımım oldukça iyidir.Benle birlikte bir coder çalışırsa harikalar yaratabilirim.Ambalaj tasarımı konusunda iddialıyım.Sattıramayacağım ürün yoktur.Teorik bilgim, özellikle reklam ve iletişimin ve reklamın insan üzerindeki psikolojik etkileri konusunda iyidir.
Aynı zamanda Tam prodüksiyon firmalarındada çalışabilirim.Jingle konusunda deneyimliyim.Bilgisayar ortamında firma müzikleri yaratabilir, mix ve kayıt yapabilirim.

violationrhythms@hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

oznur.polat

🌱Yeni Üye🌱
merhaba grafiker arıyoruz firmanın adı çevre reklam internet adresinden bakabilirsiniz yapılan işlere sizden tel yada mail bekliyorum