Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

GRAFİKER Güngören, Merter | Avrupa Yakası - İstanbul

isik etiket

🌱Yeni Üye🌱
GRAFİKER Güngören, Merter | Avrupa Yakası

Program/Seviye: - Illustrator

- Photoshop

- CorelDRAW

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: İş Tanımı

Hayallerimizde dolaşan özgün yenilikçi fikirleri en kullanışlı bir şekilde gerçeğe dönüştürerek, kendi sektörümüzde örnek olmak, kalite standartlarını belirlemek, yeniliklere açık üreticilere aydınlık firkirler sunarak, müşteri nezdinde aranılır olmak. Hızla gelişen ve yenilenen dünyamızda, rekabetin gittikçe arttığı bir zaman diliminde hizmet verdiğimiz markalarımızın her türlü etiketleme ihtiyaçlarında, hedef kitleyi etkileyecek ve bilinirliği arttırarak devam ettirecek markaya özel çalışmalar üretiyoruz.

Biz kimi arıyoruz !!!

-Öğrenmeye açık,
-Yeni fikirler sunabilen,
-Düzenli, çalışkan ve sorumluluk bilinci olan,
-Ekip çalışmasına yatkın,
-Tercihen sigara kullanmayan
-Gördüğü herşeyden mesleği adına birşeyler çıkarabilen, algısı açık kalıplara sıkışmamış, bunları tasarım ve grafik becerisine yansıtan, konfeksiyon üreticisinin ihtiyacını ve daha o ihtiyaç duymadan ona sunulduğunda ben bunu arıyormuşum diyeceği ürünler sunmak ve bunu sunarken neden niçinle destekleyerek daha güzele daima ileriye yol almak isteyenleri bekliyoruz.

E-posta: info@isiketiket.com.tr

Telefon: 0549 634 28 37

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

jordanmelo23

🌱Yeni Üye🌱
iyi geceler mailinizi öğrenebilirmiyim iş başvurusu için cv mi ve çalışmalarımı göndermek istiyorum iyi akşamlar