Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker İlanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By_Desıng_Omer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İstanbul Topkapı da acılacak olan şubemize ağırlıkta hazır karvizit dizgisi yapacak grafikrler alınacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

teyna

🌱Yeni Üye🌱
mrblar.phptoshop ve corel bılmekteyım.size yardımcı olabılecegımı duşunuyorum.filiz

HALİL1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ocrel ve photoshopcuyum maasta anlasırsak olabılır

emre88

🏅Acemi Tasarımcı🏅
--------------------------------------------------------------------------------

selam... 1 senedir bu işi yapıyorum reklam ajansında çalıştım tasarım iyidir. bilgisayarı hızlı ve tasarımı hızlı düşünen bırıyım corel ve photoshop kullanıyorum işinize yararmıyım bilmiyorumm...acil cevap bekliyorum

DarkAngel

🌱Yeni Üye🌱
topkapı da daha önce toplu basım merkezlerinde calıstım ve işleyişi cok iyi derece de bilmekteyim görüşebiliriz sizinle

By_Desıng_Omer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı yardımcı olmak istiyorum 10'a yakın grafikere ihtiyacımız olacak yalnız henüz topkapıdaki yerimiz acılmadı ama ayrı ayrı büyün başvuruları alıyorum bu anlamda bütün arkadaşlardan cvlerini ******* yollamalarını rica ediyorum. ilginize teşekkürler ederim

kubra.kalem

🌱Yeni Üye🌱
maaş güzel ise neden olmasın özelden bilgilerinizi yazabilirsiniz..

dragon88

🌱Yeni Üye🌱
mhb bayrampaşadayım suan çalışıyorummm matbacılar sıtesınde ama daha ıyı bıyerr nıye olmasınn 8 ay kadar reklamm ajansında çalış dımm daha sonrada 6 ay oldu matbaa da çalışalı ama tasarım da ıyıyımm corel ve photoshop kullanıyorum pc. tel numaram PM (özel mesaj yolu ile iletişime geçiniz)

baby fase

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar ben gizem yardımcı grafikerim tam bi grafikerim diyebilmem için bu meslekte daha çok pişmem ve dirsek çürütmem gerek freehand mx ve phostohop cs2 programlarını
kullanabiliyorum ilgilenirseniz eğer ilgilenirseniz ******************** a mail atabilirsiniz
ben avrupa yakasında ikamet ediyorum topkapı da bana 1 vesait ve şuan bi reklam ajansı ve dergide grafikerlik yapıyorum şimdiden ilgilerinize teşekkür ediyorum ...

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hazır kartvizitçiye grafiker neden alınıyor ki anlamadım ???

By_Desıng_Omer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alımlar tamamlanmıştır yalnız ilgilenen arkadaşlar ******* cvlerini yollayabilir yeni eleman alımlarında yardımcı olmaya çalışırım

veysel89

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop, ,
İndesing , Freehand Illustrator ,Dreamweaver , Flash , Html
JavaScript , CorelDraw ,
programlarını iyi derecede kullanıyorum ve ajans deneyimim vardır
veysel aşık

PM (özel mesaj yolu ile iletişime geçiniz lütfen

By_Desıng_Omer

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Hazır kartvizit denilen şey büyük firmaların kendilerine özgü hazırlamış olduğu içinde sektör sektör kartvizitlerin bulunduğu bir sistemdir bu sistemde müşteri katalogtan kartını beğeniyor siz ise sadece bilgilerini değişiyorsunuz... Bu arada yok ben usta grafikerim gelemem bu işlere diyorsanız hiç yorum yazıp forum kirliliğine neden olmanıza gerek yok bilmem anlatabiliyormuyum kardeşim

_grafist_

🌱Yeni Üye🌱
lise- üniversite grafik tasarım okudum.Program bilgilerim:Adobe Photoshop:çok iyi Freehand:Çok iyi Corek Draw:iyi Flash-Dreamweaver+web Prog:Orta size portfolyo (çalışmalarımı) sunabilirim.Staj deneyimlerim var.1 yıl matbaa - 2 ay ajans süresi...onun dışında dış mekan tasarım deneyimim var.topkapıdad çalışabilirim.

dragon1988

🌱Yeni Üye🌱
bayrampaşadan corel photoshop kullanıyorum 6 ay reklam ajansında çalıştımm daha sonra matbaa da çalıştımm ve halende çalışıyorummm daha iyi biyer neden olmasın uyarsa özel de n mesaj atarsnzzz.grş.

ensarkeskin

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar.. üsküdarda oturuyorum. iyi derecede eğitmenlik yapmış derecede corel draw kullanıcısı ve eğitmeniyim. orta derecede freehand & photoshop kullanıcısıyım 2003 yılından beri ajans ve matbaa tecrübem bulunmaktadır. firmanız ile şahsım arasında görüşmeler çerçevesinde karşılıklı anlaşma sonucu firmanızın bana benim size fikir ve mesleki tecrübe takası ile çalışma imkanımız olursa pek memnun olurum. irtibat numaram ***************** halen düşünülmekte olan bir graiker arama planı varsa görüşmek için sizden telefon beklemekteyim. iyi çalışmalar....

iletişim biligisi yayınlamak yasak PM ile iletişime geçiniz

ayyyperisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb

esenyurt istikametinde oturmaktayım bir senedir bir matbada çalışmaktayım eğer yol ücreti ve sigorta karşılarsanız sizinle çalışmak isterim telefon numaranızı verirseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...