Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PC ortamında coreldraw photoshop ve freehand programlarını kullanıyorum. 5 yıllık matbaa 4 yıllık ajans tecrübem var anadolu yakasında ümraniye kadıköy sultanbeyli civarında iş arıyorum
PC ortamında coreldraw photoshop ve freehand programlarını kullanıyorum. 5 yıllık matbaa 4 yıllık ajans tecrübem var anadolu yakasında ümraniye kadıköy sultanbeyli civarında iş arıyorum
***** adresinde portfolyomdan bikaç örnek bulabilirsiniz. ilgilenenlerin
permalink Merhablar; Grafik tasarım - anadolu yakasında grafiker iş arıyorum Adım Barış, daha önce ilk 5 senesi matbaada son 4 senesi ajansta (aslında yine matbaa sayılır makineleri satıp fason iş yapıyodu iş yerim) olmak üzere 9 senelik grafikerlik tecrübem var.Avrupa yakasından anadolu yakasına taşındığımdan iş değiştiriyorum.Ümraniye kadıköy sultanbeyli civarlarında matbaa ağırlıklı iş arıyorum. PC de coreldraw(iyi) photoshop(iyi) freehand (orta düzeyde) kullanıyorum. daha çok kurumsal kimlik logo kartvizit broşür katalog resmi evraklar tarzı işlerde çalıştım. İlgilenenlerin email yada cep numaramdan iletişime geçebilirler.iyi günler
Merhabalar ; Ümraniye/Dudulludaki Vitray Ve Cam Süsleme Atölyemize, CorelDraw Ve Photoshopu İyi Bilen Bayan Eleman Alınacaktır. İlgilenen Arkadaşları Bekliyoruz ... İletişim: ---------------------------- tel : 0 (216) 314 91 92 e-mail : cemalckr@hotmail.com