Neler yeni

Grafiker Olarak Çalışabileceğim Ek İş Arıyorum

bora bekar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhabalar,

ben istanbul-güneşlide bir matbaa da grafiker olarak çalışıyorum. geçim sıkıntısı sebebi ile ek iş arıyorum. akşamları ve hafta sonları çalıyabileceğim bu koşul ile eleman arayan matbaa veya ajanslarda çalışabileceğim iş arıyorum.

avcılarda oturuyorum.

ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

bora bekar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İstanbul-Güneşlide bir matbaada grafiker olarak çalışıyorum.
Ancak geçim sıkıntısı nedeni ile ek iş arıyorum. Akşamları 18.30 dan sonra ve hafta sonları calısabılecek durumdayım. Çok ihtiyacım olduğu için acil ek iş arıyorum.

bora bekar
msn adresim **********

ilginiz için teşekkürler.

********** buradan calısmalarımı görebilirsiniz

freelance grafik calısması yaptırmak isterseniz, düşük fiyatlar ile talep eden kişinin bütçesini sarsmıyacak biçimde işlerinizi üstlenmek isterim

saygılarımla.
tesekkürler.

İlanım günceldir.

Hertürlü Grafik Tasarım işleriniz freelance oalrak gerçekleştirilir.
Dergi, Katalog, Logo Tasarımı, Kurumsal Kimlikm Çalışmaları, Insert, Etiket Tasarımı, Donkart V.s.

tüm grafik çalışmalarınız en uygun ücret karşılığı yapılır. ********** msn adresim

5cnL6.jpg

eW1iS.jpg

kMJyK.jpg

ilanım günceldir.

tüm grafik çalımalarınız itina ile tasarlanıp sizlere sunulur pdf formatında baskıya hazır birşekilde aynı zamanda firma tanıtım siteleride yapılır msn **********

ilanım güceldir, grafik tasarım çalışmaları ve firma tanıtım siteleri (web) yapılır.

msnden ulaşabilirsiniz **********

bora bekar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilan sonlandırılmıştır teşekkürler.