Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker Olarak Çalışmak ?

ynsemreer

🌱Yeni Üye🌱
İyi akşamlar ;

Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum , bir matbaa firmasında grafiker olarak çalışmak istiyorum fakat tedirginim yapabilirmiyim her gelen işi tasarlayabilirmiyim corel konusunda yeterlimiyim bunu aşmak içi ne yapabilirim. Teşekkürler

5213

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Neler yapabildiğinizden, bilgi seviyenizden bahsetmemişsiniz.Bu şekilde yardımcı olunması zor.

ynsemreer

🌱Yeni Üye🌱
Corel Draw iyi derecede Photoshop O da iyi derecede yani en azından bu sektör için diğer sektörlerde lumion autocad tour.wie. cylone unity gibi program bilgim var iyi derecede

sahin1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birkaç çalışmanızı yayınlayın ona göre bir yorum yapılabilir, malum görsel bir konu.

Smyrnamed

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cevap

Bir el ilanını, bir inserti vb ne kadar zamanda yapıyorsunuz? Kalıplardan anlıyor musunuz? İnsanlarla iletişiminiz nasıl? Sabırlı mısınız?

Patron bir günde çıkardığınız işe bakar. İşin her bir aşamasını yapabilirliliğinize bakar. Müşteriler olmaz birşey isteyip, bir işi 15. defa bile değiştirir iken müşteriye olan tutumunuz ve bu durumda bile işinize olan adaptenize bakar.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İyi akşamlar ;

Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum , bir matbaa firmasında grafiker olarak çalışmak istiyorum fakat tedirginim yapabilirmiyim her gelen işi tasarlayabilirmiyim corel konusunda yeterlimiyim bunu aşmak içi ne yapabilirim. Teşekkürler

Matbaada yapılan baskı işlerinin telafisi yoktur. Hata bulunursa tekrar basılır. Müşteri kıl olarak tabir ettiğimiz ve sizin yanlışınızdan dolayı matbaayı zan altında bırakacağından düzenli bir fırça yiyebilir ve yapılan maliyet sizin hesabınıza intikal edebilir.

Evde hobi olarak kendinizi geliştirin. Basit ama etkili işler yapmaya özen gösterin. Dersleri, teknikleri, kavramları, isimlendirmeleri öğrenin. Bir yerde çalışıyormuş gibi düzenli ve durmadan çalışın. Bu disiplin ile program hakimiyetinizi arttırın. Tecrübe kazanmak için iş yeri değil, yaptığınız işler ve çıkan sonuçları önemlidir.