Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker Olma Yolunda İlerleme

witamin

🌱Yeni Üye🌱
Ben bilgisayar proğramcılığı mezunuyum. Okulumuzda Photoshop öğrenmiştim ama aradan zaman geçtikçe unuttum. Şimdide bi Reklam Pazarlama şirketine işi öğrenmek için girdim (stajyer gibi).
Burda kendim birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Sizlerdende yardım isteyebilirim ara sıra.

Eğer photoshop hakkında bilgi isteyen varsa buraya araç kutusu menüler vs. hakkında bilgi ekleyebilirim... Banada çok lazım olmuştu çom araştırdım ve bazı şeyler buldum..

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben bilgisayar proğramcılığı mezunuyum. Okulumuzda Photoshop öğrenmiştim ama aradan zaman geçtikçe unuttum. Şimdide bi Reklam Pazarlama şirketine işi öğrenmek için girdim (stajyer gibi).
Burda kendim birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Sizlerdende yardım isteyebilirim ara sıra.

Eğer photoshop hakkında bilgi isteyen varsa buraya araç kutusu menüler vs. hakkında bilgi ekleyebilirim... Banada çok lazım olmuştu çom araştırdım ve bazı şeyler buldum..

Öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Umarım iyi vakit geçirirsiniz.
Forumu karıştırırsanız gerekli konular mevcut eksik görürseniz doldurursunuz.
İyi forumlar diliyorum.

witamin

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler.
Ben sitede photoshopta yapılanların anlatımını gördüm. menüler hakkında bilgi yada ne bileyim araç kutusu, kısa yollar, mac kısayolları tarzında birşey göremedim. araştırdıktan sonra konu açtım zaten. ama görmemişsem link verirsen sevinirim. bende eksiklerimi tamamlamış olurumm..

çiçocadı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hoşgeldiniz paylaşımlar olursa iyi olur tabiiki:)

witamin

🌱Yeni Üye🌱
işte bende o ilgili yerleri bulamadım arkadaşımm ondan söylüyorum bendeee. benim bahsettiğim konular yok yadaa ben göremedim (bulamadım).. varsa açmıyım.

yada isteyen olursa özelden ulaşsın..