Grafiker veya Yrd. Grafiker olarak iş arıyorum
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Freehand (çok iyi)
Photoshop ( iyi)
İllustratör (iyi)
İndesign (orta)
İş deneyimi ve içeriği: 1 yıldan fazla Matbaa'da Yrd. Grafikerlik yaptım
5 ay reklam ajansında çalıştım
3 ay yayın evinde
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Sektörde yaklaşık 2 yıla yakın iş deneyimim var, 1 yıldan fazla Matbaa'da çalıştım. Reklam ajansında 5 ve yayın evinde 3 ay iş deneyimim var.
Matbaa ve ajanslarda Grafiker veye Yrd. grafiker olarak iş arıyorum. Kadıköyde ikametgah etmekteyim, Anadolu ve Avrupa yakasına ulaşım sorunum yoktur.
Grafikerden çok Yrd. Grafiker olarak çalışmak isterim ama Grafiker olarakta işleri yürütebilirim
Grafikere veya Yrd. Grafikere ihtiyacı olan firmalar aşağıdaki iletişim bilgilerinden bana ulaşabilirler.
E-posta: fbaranf.filiz@gmail.com
Telefon: 0536 605 38 76
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Freehand (çok iyi)
Photoshop ( iyi)
İllustratör (iyi)
İndesign (orta)
İş deneyimi ve içeriği: 1 yıldan fazla Matbaa'da Yrd. Grafikerlik yaptım
5 ay reklam ajansında çalıştım
3 ay yayın evinde
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Sektörde yaklaşık 2 yıla yakın iş deneyimim var, 1 yıldan fazla Matbaa'da çalıştım. Reklam ajansında 5 ve yayın evinde 3 ay iş deneyimim var.
Matbaa ve ajanslarda Grafiker veye Yrd. grafiker olarak iş arıyorum. Kadıköyde ikametgah etmekteyim, Anadolu ve Avrupa yakasına ulaşım sorunum yoktur.
Grafikerden çok Yrd. Grafiker olarak çalışmak isterim ama Grafiker olarakta işleri yürütebilirim
Grafikere veya Yrd. Grafikere ihtiyacı olan firmalar aşağıdaki iletişim bilgilerinden bana ulaşabilirler.
E-posta: fbaranf.filiz@gmail.com
Telefon: 0536 605 38 76