Neler yeni

Grafiker Yardımcı - Ankara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

change

🌱Yeni Üye🌱
Grafiker Yardımcı

Aranan Şehir: Ankara

Program/Seviye: corel draw ve photoshop iyiderece illustrator,indesign temel düzeyde biliyorum. Ayrıca web tasarım konusunda kendimi geliştiriyorum dreamweaver temel düzeyde biliyorum.

İş deneyimi ve içeriği: 4 ay kadar bir ajansda çalıştım. Daha sonra yine 5 ay kadar bir ajansda yardımcı grafiker olarak görev yaptım. Yaklaşık 2 senedir grafikle uğraşmaktayım (freelance işlerde yaptım) Son çalıştığım ajansda matbaa'nında olması itibariyle baskı öncesi konusunda da yeterli bilgiye sahibim. Tüm sosyal ve ferdi haklarımın sağlanarak grafiker veya yardımcı grafiker olarak çalışabileceğim ajans veya matbaa da çalışmak istiyorum. Çankayada ikamet ediyorum. Kurum bilgisini paylaşan işverenlere cv'mi ve portfolyomu gönderebilirm.

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu:

Medeni Hali: Bekar

Referanslar:

E-posta: grafik_dunyam@hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

cafecuivre

🌱Yeni Üye🌱
Ankara'da kurulacak olan işyerimizdeki Grafiker pozisyonunda bir arkadaşımız değerlendirilecektir.
Ayrıntılı bilgi için: Ramis Manav 0531 987 4372

yavuztim

🌱Yeni Üye🌱
İş İlanınız halen güncelse kosevolkan@gmail.com a bir mail atarsanız ayrıntılı bilgileri konuşuruz . Gen86 sosyal medya ajansı Kavaklıderede hizmet vermekte olan ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...