Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker, Yardımcı Grafiker, Fotoğrafçı Asistanı - İstanbul

Melike Topdas

🌱Yeni Üye🌱
Grafiker, Yardımcı Grafiker, Fotoğrafçı Asistanı

Aranan Şehir: İstanbul

Program/Seviye: Adobe Acrobat: İyi
Pitstop Pro: İyi
Freehand: İyi
Corel: Orta
Photoshop: İyi
Preps: İyi

İş deneyimi ve içeriği: 1,5 yıl matbaa deneyimim var.

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu:

Medeni Hali: Bekar

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: E-Ticaret sitesinden gelen siparişleri onaylamak baskı aşamasına hazır hale getirmek ve kargo takibini sağlamak.

Tasarımı hazır olan işin baskı öncesi montajlanarak müşteri onayına göre istenilen kalıp ebatlarına alınması ve CTP'ye gönderilmesi.

E-Ticaret, Baskı öncesi hazırlık, Renk ayrımı, katalog, dergi, broşür vb. montajlanması
Freelance dış çekim ve davet organizasyonlarına gidiyorum.

E-posta: meliketpds@hotmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

atdonmez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sarıgazi yenidoğanda yerimiz reklam firmasıyız 0535 519 11 01

Dogusmatbaasi

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba matbaamızda bayan grafiker yanında yetiştirilip grafik işini komple teslim edeceğimiz bir bayan arıyoruz. Yerimiz bayrampaşa da. Uzun soluklu bir iş düşünüyorsanız arayabilirsiniz. 0507 880 90 12

Hasan ersan

🌱Yeni Üye🌱
İyi akşamlar grafikerler netteki ilanınıza istinaden yazıyorum şyerimiz Ankara'da Güven İş Etiket ismim Hasan Ersan firmamız 36 yıllık bir firma şuan grafikerlere ihtiyacımız var etiket imalatı yapıyoruz ihtiyaç duyarsanız tarafıma dönüş yapınız bu telefondan ve aşağıdaki vereceğim Mail adresinden bana ulaşabilirsiniz

etiketcinizankara@hotmail.com
0 555 982 37 37