Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker

hakankid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
GRAFİKER

Şirket Tanıtımı:
İştigal konusu Yönetim Danışmanlığı olarak geçmekte ve ağırlıklı olarak aynı grup içinde bulunan ve insan kaynakları danışmanlığı yapmakta olan şirketlere teknik destek ve lojistik hizmet vermektedir.

İş Tanımı
- Firma tanıtım broşürlerinin ve web sayfasının grafik tasarımlarının yapılması.
- Firmanın ihtiyacı doğrultusunda gerekli bütün grafik tasarımlarının yapılması.
- Firma bünyesinde bulunan basılı materyalin stok takibi.
- Firmanın faaliyetleri için gerekli materyalin belirlenen takvim doğrultusunda hazırlanması.
- Kağıt ve kırtasiye malzemelerinin stok takibi.
- Matbaaya bastırılacak materyalin tasarımı ve baskı takibi.
- Digital baskı makinasının gerekli sarf malzemelerinin tedarik edilmesi ve servis takibi.
Aranan Nitelikler
-İngilizce bilmesi,
-Office programlarına hakim olması,
-Macromedia Freehand, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign programlarında tecrübesi olması,
-Macromedia Dreamweaver ve web design hakkında yeterli bilgisinin olması,
-Baskı teknikleri hakkında yeterli bilgisinin olması.
-İşyeri Fenerbahçe'de olacağından Anadolu yakasında oturuyor olması
-Tercihan sigara kullanmıyor olması

İlgilenen adayların info@psikotek.com mail adresine cv’lerini göndermeleri rica olunur.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

hakankid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Pozisyon için başvurular devam etmektedir.

sınırsız1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Böylesine muntazam bir elemana ne maaş vermeyi düşünüyorsunuz. Yooo sadece merak ettim...

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
Böylesine muntazam bir elemana ne maaş vermeyi düşünüyorsunuz. Yooo sadece merak ettim...

Muazzam demek istedin sanırım?.. Şimdilerde buna ne diyorlar; dehşet dehşet!

- Kağıt ve kırtasiye malzemelerinin stok takibi.
- Digital baskı makinasının gerekli sarf malzemelerinin tedarik edilmesi ve servis takibi.

Bak bu işler asgari ücrete halledilirdee, diğer kalemlerin hesabını yapmak işvereni dehşete düşürebilir hakikaten...

zadracom

🌱Yeni Üye🌱
aynen, aynen ama grafikerler robot gibi bi düşünce var hala..diğer sektörlerin iş ilanlarına bakıyorum çok basit şeyler isteniyo...ama grafiker oldunmu yanısıra sekreterlik, çaycılık, ofis elemanı vs.. bisürü iş yüklemeye çalışıyolar..önce istediğiniz şeyi bilmeniz gerek..sizin yazdığınız işler için 1 grafiker değil; 1 baskı tasarımcı 1 webci 3-5 te kalifiye eleman lazım

gulsahd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iyiymiş 10.000 tl... yok hadi 8.000 tl maaş verirseniz ben gelirim :)

hakankid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlgi ve alakanıza teşekkürler arkadaşlar... Pozisyon için başvurular arasından değerlendirmeler yapılmıştır. Tüm başvuran arkadaşlara ilgileri için teşekkürler.