hakankid
🏅Acemi Tasarımcı🏅
GRAFİKER
Şirket Tanıtımı:
İştigal konusu Yönetim Danışmanlığı olarak geçmekte ve ağırlıklı olarak aynı grup içinde bulunan ve insan kaynakları danışmanlığı yapmakta olan şirketlere teknik destek ve lojistik hizmet vermektedir.
İş Tanımı
- Firma tanıtım broşürlerinin ve web sayfasının grafik tasarımlarının yapılması.
- Firmanın ihtiyacı doğrultusunda gerekli bütün grafik tasarımlarının yapılması.
- Firma bünyesinde bulunan basılı materyalin stok takibi.
- Firmanın faaliyetleri için gerekli materyalin belirlenen takvim doğrultusunda hazırlanması.
- Kağıt ve kırtasiye malzemelerinin stok takibi.
- Matbaaya bastırılacak materyalin tasarımı ve baskı takibi.
- Digital baskı makinasının gerekli sarf malzemelerinin tedarik edilmesi ve servis takibi.
Aranan Nitelikler
-İngilizce bilmesi,
-Office programlarına hakim olması,
-Macromedia Freehand, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign programlarında tecrübesi olması,
-Macromedia Dreamweaver ve web design hakkında yeterli bilgisinin olması,
-Baskı teknikleri hakkında yeterli bilgisinin olması.
-İşyeri Fenerbahçe'de olacağından Anadolu yakasında oturuyor olması
-Tercihan sigara kullanmıyor olması
İlgilenen adayların info@psikotek.com mail adresine cv’lerini göndermeleri rica olunur.
Şirket Tanıtımı:
İştigal konusu Yönetim Danışmanlığı olarak geçmekte ve ağırlıklı olarak aynı grup içinde bulunan ve insan kaynakları danışmanlığı yapmakta olan şirketlere teknik destek ve lojistik hizmet vermektedir.
İş Tanımı
- Firma tanıtım broşürlerinin ve web sayfasının grafik tasarımlarının yapılması.
- Firmanın ihtiyacı doğrultusunda gerekli bütün grafik tasarımlarının yapılması.
- Firma bünyesinde bulunan basılı materyalin stok takibi.
- Firmanın faaliyetleri için gerekli materyalin belirlenen takvim doğrultusunda hazırlanması.
- Kağıt ve kırtasiye malzemelerinin stok takibi.
- Matbaaya bastırılacak materyalin tasarımı ve baskı takibi.
- Digital baskı makinasının gerekli sarf malzemelerinin tedarik edilmesi ve servis takibi.
Aranan Nitelikler
-İngilizce bilmesi,
-Office programlarına hakim olması,
-Macromedia Freehand, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign programlarında tecrübesi olması,
-Macromedia Dreamweaver ve web design hakkında yeterli bilgisinin olması,
-Baskı teknikleri hakkında yeterli bilgisinin olması.
-İşyeri Fenerbahçe'de olacağından Anadolu yakasında oturuyor olması
-Tercihan sigara kullanmıyor olması
İlgilenen adayların info@psikotek.com mail adresine cv’lerini göndermeleri rica olunur.